Wij zijn een domeinmakelaar wij kopen en verkopen voornamelijk Belgische domeinnamen die eindigen op .BE en .VLAANDEREN. Buitenlandse domeinnamen zoals .COM, .FR, .NL kunnen ons ook interesseren.

Zoals u waarschijnlijk reeds gemerkt zijn alle beste domeinnamen reeds geregistreerd en dus niet meer beschikbaar. Wat natuurlijk een teleurstelling kan zijn indien je van plan was een bepaald product online te promoten en die ‘perfecte’ naam reeds geregistreerd is, gelukkig kunnen webdomeinen makkelijk verhandeld worden. Dit wil zeggen dat wij u kunnen helpen om uw droomdomein toch nog te bemachtigen.

Na jaren handelen in domeinnamen hebben wij een kleine portefeuille met webdomeinen kunnen opzetten. U kan bij ons domeinen kopen en verkopen, daardoor veranderd het aanbod constant,  ik raad u aan deze site regelmatig opnieuw te bezoeken. Indien u een specifiek domein zoekt die niet in onze lijsten voorkomt, dan kan u ons toch eens mailen en wie weet kunnen we u toch helpen.

Waarom kiezen voor de beste domeinnaam? En niet voor de tweede in rang, zelfs is die 10 maal goedkoper?

Een goede domeinnaam is één van de belangrijkste factoren op weg naar succes en zeker in deze tijden.

vb.: Coolblue koopt enorm veel specifieke domeinnamen op, enkel om die domeinnamen naar hun hoofdwebsite te redirecten(omleiden) en zo alle internet kopers naar hen te lokken.

U domeinnaam weerspiegelt u bedrijf. Een top domeinnaam maakt indruk en straalt vertrouwen uit bij u klanten.

Vb.: Indien u in de make-up sector zit en u geeft u naamkaartje met u website www.make-up.be op, Dan mag je zeker een reactie verwachten van wow.. make-up.be is deze naam van u? Dan wordt u ook meteen aanzien als de referentie in de sector.

Een kort en krachtige naam is noodzakelijk voor reclame.

Vb.: Indien u stoelen verhuurt en u wenst een reclamespotje op de radio of in de krant…. www.stoelenhuren.be

Een goedgekozen domeinnaam vergeet niemand nooit meer.

Vb.: weetjes.be een website met compleet nutteloze weetjes

Een goede domeinnaam werkt beter in de zoekopdrachten.

Vb.: Als je googelt: Waar kan ik een fiets kopen? Dan is het logisch dat een naam zoals www.fietskopen.be meer kans maakt om in de zoekopdrachten bovenaan te staan, toch?

Bij elk domein hoort er een email adres.

Vb.: Gedaan met lang en verwarrende e-mailadressen. U kunt eindelijk een email adres hebben die u al altijd wilde,  zoals bij het domein www.IBT.be kan je een email aanmaken zoals info@ibt.be i.p.v. info@interbtechniek.be

Een webdomein is een investering die enkel zal stijgen in waarde en die altijd terug kan worden doorverkocht.

Vb.: Webdomeinen die eindigen op .com zijn nu al miljoenen waard, maar ook domeinen die eindigen op .nl lopen makkelijk op tot boven de 10,000 den euro’s. De Belgische domeinnamen zullen vlug volgen.

Conclusie:

We kunnen zo blijven verder argumenteren over de voordelen van het aankopen van een webdomein, maar ik denk dat dit niet nodig is…we zijn toch reeds allemaal overtuigd.

U kan de beschikbare lijsten met webdomeinen doorzoeken:

Contacteer ons indien u interesse hebt in een domeinnaam. U kan een domein rechtstreeks kopen, huren of zelfs eerst uitproberen zonder verdere verplichtingen. Dus Aarzel niet en contacteer ons.

Mvg,

Hambresin Arnaud

Leave a Reply