Op zoek naar waar domeinnaam kopen?

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     waar domeinnaam kopen
 
Handel in domeinnamen DNEX.be.
Eerder dat jaar ging de domeinnaam diamond.com" over de toonbank voor 75, miljoen dollar artikel en werd cameras.com" verkocht voor 15, miljoen dollar tijdens een veiling in Florida waar verder voor nog 5 miljoen dollar aan domeinnamen werd verkocht artikel.
Een domeinnaam kopen.
Een domeinnaam kopen zou u altijd moeten doen wanneer u uw website serieus neemt. Wanneer u wilt dat bezoekers uw website vaker bezoeken, komt een goede domeinnaam die bij de inhoud van de website past ook goed van pas. Waar kunt u een domeinnaam kopen en wat komt er kijken bij het kopen van een domeinnaam?
Waar koop ik domeinnamen?
ik wil daarom mijn eigen domeinnaam kopen zodat ik die later ook weer kan verkopen voor een hoop winst natuurlijk. mijn vraag is dus weet iemand misschien waar ik een goeie site kan vinden voor het kopen van een domein naam?
Domeinnaam claimen? Hier moet je rekening mee houden.
Het kan zijn dat mensen dan per ongeluk naar de nl versie van jouw domeinnaam gaat, en dus op een hele andere website terecht komt. Een derde optie is om de huidige eigenaar te benaderen en vragen of je de domeinnaam over kunt kopen. Als zij de domeinnaam niet gebruiken, is dat wel vaak mogelijk. Maar het overkopen van een domeinnaam kan zo honderden euros kosten. Hele makkelijke domeinnamen zelfs tienduizenden. Je kan via de SIDN contact opnemen met de eigenaar of de hostingpartij en die kan eventueel een bericht doorsturen. Hoe bedenk ik een sterke domeinnaam? Probeer associaties te leggen. Koppelingen te maken. Wat doe je, waar richt jij je op, welk probleem los je op, wie ben jij, wat is je visie, wat probeer je te bereiken of te verkopen?
Hoe koppel ik een andere domeinnaam aan mijn website?: Yools Helpdesk.
Om een additionele domeinnaam te koppelen aan je website dien je eerst de extra domeinnaam te kopen. Wij raden aan dat je de extra domeinnaam aankoopt bij Combell. De procedure om een extra domeinnaam te koppelen via Combell vind je hieronder.: Koop eerst je gewenste domainnaam via Combell, vervolgens stel je op hun controlepaneel de nameservers in als volgt: ns1.combell.net en ns2.combell.net. Tenslotte stel je een forwarder/doorstuuradres in naar je website of een subpagina van je website. Het makkelijkste is om even te bellen naar 0800 85678 het gratis nummer van Combell en te vragen om je te helpen met de aankoop en configuratie van de extra domeinnamen. Het enige dat je moet weten voor je belt is welke extra domeinnaam je wil en naar waar je deze wil laten doorverwijzen.
Een goede domeinnaam kiezen: 10 tips.
Als iemand je domeinnaam voor de eerste keer ziet of hoort, dan zouden ze direct moeten begrijpen waar je website over gaat. Zeker als startende firma is dat steeds leuk meegenomen en bespaart je effort om uit te leggen wat je precies doet.
Vergat Google z'n' domeinnaam te verlengen? Ex-werknemer kon deze week even google.com aankopen.
In de plaats stond een groene smiley, wat betekent dat je de naam kan kopen. Samnay wist helemaal niet meer waar hij het had toen bleek dat hij de domeinnaam gewoon aan zijn winkelmandje kon toevoegen, en uiteindelijk ook kon betalen.
Hoe claimt u een domeinnaam? Sprout.
Eerst bedenken, dan pas zoeken en dan meteen kopen is de beste strategie. Toch zal iedereen die een goede websitenaam zoekt, vaak merken dat deze al bezet is. Hoe claimt u die domeinnaam? Domeinnaam in quarantaineperiode: dit betekent dat de domeinnaam opgeheven is door de eigenaar.

Contacteer ons