Op zoek naar com domein kopen?

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     com domein kopen
 
Domeinnaam registreren Is uw domein nog vrij? KPN Zakelijk.
U hebt al een nl domeinnaam vanaf 033, per maand. Kies uw favoriet! Vaak is het handig om meerdere extensies voor uw domeinnaam te hebben. Bijvoorbeeld als uw bedrijf internationaal actief is. U kunt onder andere kiezen uit com, nl en amsterdam.
Verkoop van militaire domeinen Belgian Defence.
Home INFORMATIE Verkopen Verkoop van militaire domeinen. Verkoop van militaire domeinen. Verkoop van militaire domeinen. De verkoop van militaire domeinen is een bevoegdheid van het ministerie van Financiën. Daar is het in handen van het Comité tot aankoop van onroerende goederen.
Inname openbaar domein Boortmeerbeek.
Er worden meubelen geleverd en de verhuiswagen met lift komt op de parkeerstrook voor het pand te staan. Voor een tijdelijke inname van het opebaar domein moet je de toestemming van het gemeentebestuur vragen. Het openbaar domein mag nooit zonder toestemming ingenomen worden.
Domeinnaam kopen Webhero.
Een domeinnaam kan je niet kopen maar moet je registreren. Door een domeinnaam te registreren bekom je een jaarlijks gebruiksrecht op die domeinnaam. Kies je voor een Webhero website dan moet je zelf geen domeinnaam registreren. De kosten van de domeinnaam zitten dus in de prijs!
Waarom uw domeinnaam kopen bij Versio?
Versio is met meer dan 600.000 domeinnamen in het beheer één van de grootste registrars van Nederland en België. Duizenden klanten besloten hun domeinnaam via Versio te kopen. Sluit u ook aan bij de voordeligste domeinnaambeheerder van de Benelux en registreer vandaag nog het domein van uw voorkeur! Heb ik aanvullende diensten nodig als ik een domeinnaam koop? Dat kan, maar dat hoeft niet. Tijdens het registreren van domeinnamen bij Versio bieden we u de mogelijkheid om webhosting toe te voegen aan de domeinen. U kunt de domeinnaam echter ook parkeren en op een later tijdstip webhosting koppelen aan het geregistreerde domein of het domein koppelen aan een hostingpakket van een ander bedrijf. Hoe kan ik betalen bij Versio? Versio biedt u diverse afrekenmethodes bij het registreren van domeinnamen zoals iDeal, PayPal, MrCash, Creditcard, SOFORT, PaySafeCard of middels uw online portemonnee. Welke extensies zijn er? De bekendste extensies zijn natuurlijk nl en com. Tegenwoordig zijn er tal van nieuwe extensies bijgekomen die extra kracht kunnen bijzetten bij uw domeinnaam zoals shop, store en online. Bij het registreren van domeinnamen via Versio bieden wij een realtime overzicht van alle mogelijke extensies voor het betreffende domein. Wat als een domeinnaam bezet is?
XS4ALL Domeinregistratie.
Dit heet domeinreservering. Het is mogelijk om de domeinnaam te laten doorverwijzen naar een andere domeinnaam, maar u kunt er geen website opzetten of de domeinnaam gebruiken voor e-mail. Registratiekosten: 30, per jaar. Geavanceerd: domein met eigen DNS domeinbemiddeling. Wanneer u normaliter een domein registreert via XS4ALL wordt uw domeinnaam opgenomen in de DNS-server van XS4ALL.
FRL domein kopen web2host.nl.
video handleidingen direct admin. wie is Web2Host. Een eigen FRL domein kopen. Friese klanten van Web2Host en bedrijven of websites die zich specifiek willen richten op Friesland hebben vanaf heden de mogelijkheid om een eigen FRL domein aan te vragen.
Een domeinnaam kopen.
Zodra u zich gaat verdiepen in het kopen van een domeinnaam, zult u er al snel achterkomen dat u moet kiezen uit een nl domein, een com domein of een eu domein. Kort door de bocht kan gesteld worden dat nl domein bedoeld is voor een Nederlandse website, een com domein voor een internationale website en een eu, domein voor een website die zich bevindt ergens in europa.

Contacteer ons