Resultaten voor de domeinen verkoop

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     de domeinen verkoop
 
Domeinen Roerende Zaken Contact Rijksoverheid.nl.
Het gaat daarbij om materialen en gebruiksvoorwerpen van de Rijksoverheid die niet meer in gebruik zijn. DRZ is een agentschap van het ministerie van Financiën. contributors AND" data-maxzoom19" data-startzoom" data-minzoom1" data-script/behaviour/shared-ro/jquery-ro-mapcontroller.min.js" data-iconpath/presentation/shared-ro/maps/images" data-alttext" data-zoominZoom" in" data-zoomoutZoom" uit" classmap." Gegevens van de locaties. Domeinen Roerende Zaken.
Verkoop catalogus 2018-03.
Verkoop catalogus 2018-03. Gegund voor: 2.26100, excl. alle eventuele bijkomende kosten en belastingen. Type rn09; yzf-r1. Afgelezen km-stand 18.849. Datum eerste toelating 12.04.2003. De kavelomschrijving op de website wordt gemaakt op basis van. de bij Domeinen Roerende Zaken bekende gegevens.
Samenwerking BVA Auctions en Domeinen Roerende Zaken BVA Auctions.
Dat betekent dat na sluiting van de veiling DRZ beslist of de kavelopbrengst voldoende is om tot overdracht over te gaan. Hierover wordt de koper uiterlijk 48 uur na sluiting van de veiling over geïnformeerd. Domeinen Roerende Zaken DRZvertegenwoordigt de Nederlandse overheid als eigenaar van roerende zaken.
Veiling Exclusieve Autos Domeinen Roerende Zaken te Amersfoort FaillissementsDossier.nl.
Let op: FaillissementsDossier.nl publiceert veilingen van diverse veilinghuizen. Om een zo volledig mogelijk beeld te geven tonen wij niet alleen faillissement gerelateerde veilingen, maar ook de gewone veilingen voortkomend uit bijvoorbeeld bedrijfsbeëndiging, overtollige voorraden en anderszins. De veiling op deze pagina hoeft dus geen faillissementsveiling te betreffen. Veiling Exclusieve Autos Domeinen Roerende.
Werkwijze verkoop.
De kavels moeten vervolgens binnen zes werkdagen na de sluiting van de verkoop worden betaald en opgehaald. U kunt de goederen afhalen op de bezichtigingslocatie op vertoon van de factuur. Voordat u gaat bieden is het belangrijk om de algemene voorwaarden verkoop roerende zaken domeinen te lezen.
Verkoop catalogus 2018-04.
Verkoop catalogus 2018-04. Binnen de voorkeuren voor categorieën en zoektermen kunt u een selectie maken. Wanneer u geen selectie maakt binnen de voorkeuren wordt alles getoond. Aan de teksten in deze catalogus kunnen geen rechten worden ontleend. Zoeken in catalogus.
Verkoopkalender.
U bevindt zich hier: Home Info Verkoopkalender longtitle. Domeinen RZ organiseert iedere eerste maandag van de maand een algemene verkoop bij inschrijving in Soesterberg. Daarnaast vinden af en toe kijkdagen plaats op andere locaties. Deze kijkdagen zijn in de regel op dinsdagochtend of dinsdagmiddag. De verkoopkalender biedt een actueel overzicht van alle kijkdagen dagen waarop de goederen kunnen worden bezichtigd en de locaties. Daarnaast vermeldt de kalender voor elke verkoop de sluitingsdatum voor inschrijving en de uiterste datum waarop de gekochte goederen kunnen worden afgehaald.
Verkoop catalogus 2018-04.
Zoeken in de huidige catalogus Zoek. U bevindt zich hier: Home Catalogus longtitle. Verkoop catalogus 2018-04. Domeinen RZ Bleiswijk. 2665 AP Bleiswijk. Tel: 088-152 4000 Domeinen RZ. Bezichtiging: dinsdag 3 april 2018 van 1300: uur tot 1500: uur. Kavel 9604 en 9605.

Contacteer ons