Op zoek naar de domeinen verkoop?

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     de domeinen verkoop
 
Domeinhandel Salesgids.
Reclame en verkoop. Direct aan de slag? Schrijf je in en check de gratis downloads! Internet sales Sales 2.0 Alex van Ginneken. Als we terug in de tijd konden naar 1999 of eerder dan had ik maar één ding gedaan: domeinnamen kopen! Helaas is dit niet mogelijk, maar nog steeds is domeinhandel interessant. Af en toe komen er top-level domeinnamen bij. Dit zijn de domeinextensies zoals: nl, info, eu. Een grote domain broker is bijvoorbeeld Sedo.co.uk. Als u een domeinnaam heeft dan kunt u hem daar aanbieden. Pas als het domein verkocht moet u vergoeding betalen aan Sedo.co.uk. Indien u passende domeinnaam zoekt voor uw business kunt u in de database kijken. Er worden daar ook veel Nederlandse domeinen aangeboden.
Domeinregistratie, bemiddeling en advies CARD Solutions.
Registreer direct uw domein! Domeinbemiddeling bij aankoop en verkoop van domeinen. Wij adviseren u graag over de aan en verkoop van uw domeinen. U heeft een domeinnaam op het oog die bij een ander al dan niet in gebruik is.
Domeinnaam verkopen, veiling en bemiddeling Cridea Online Marketing Bureau.
Bij waardevolle domeinen is het van belang om volledige certificering te hebben zodat u ook boven 10.000 euro kunt bieden. Neem hiervoor contact op met lianne.vanhoorn@sedo.com of volg de aanwijzingen in uw Sedo account. Let op dat het activeren van uw certificering de nodige tijd kost omdat dit een handmatig proces is.
Overheid veilt Mercedes SLR McLaren via Domeinen Autoblog.nl.
Minister Jan-Kees de Jager kan immers best wat extra centjes gebruiken. Voor het geval je het nog niet wist Domeinen Roerende Zaken is een onderdeel van het ministerie van Financiën die tot doel heeft om overtollige roerende zaken van de overheid te verkopen. Zoals bijvoorbeeld oude politieautos en legervoertuigen, maar ze zorgen ook voor de verkoop van goederen die door Justitie of door andere officiële opsporingsinstanties in beslag zijn genomen.
Zoek in de archieven Gelders Archief Gelders Archief. chat.
De resultaten laten de archieven en archiefsoorten zien waar dit woord in voorkomt. Klik op het archief of de archiefsoort om de beschrijving van het stuk/de stukken met uw zoekterm te bekijken. In de rechterkolom staan filters waarmee u de zoekresultaten kunt verfijnen.
Trademark Office blijft doorgaan met dubieuze domeinverkoop Bright.
Wanneer hij vraagt waarom er allerei artikelen over domeinnaamfraude in Google opduiken, zegt de medewerker dat het om oplichters gaat die de naam Trademark Office misbruiken. In" dit geval gaat het om de échte Trademark Office, aldus de werknemer aan de telefoon.
BCA Autoveiling Uw auto veilen of een auto kopen in onze veilingen.
In de autoveiling wordt aan de ene kant een auto te koop ter veiling aangeboden door de eigenaar van de auto. Aan de andere kant wordt de auto per opbod gekocht; er zijn dus meerdere potentiële kopers die tegen elkaar opbieden in de veiling.
Defensie verkoopt materieel Defensiematerieel Rijksoverheid.nl.
De verkoop hiervan gaat via Domeinen Roerende Zaken. Dit onderdeel van het ministerie van Financiën verkoopt goederen namens de hele Rijksoverheid. Verkoop strategisch materieel niet openbaar. Defensie verkoopt overtollig strategisch materieel niet openbaar maar via onderhandelingen met andere overheden. Kopers moeten voldoen aan de criteria van het Wapenexportbeleid.

Contacteer ons