Resultaten voor webdomein registreren

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     webdomein registreren
 
Domeinnaamfraude, trap er niet in.
Dan mag je dat natuurlijk registreren. Maar als Merk Y het ontdekt, kunnen ze een verzoek doen om het domein, naderhand, over te dragen. Zeker als ze het merkenrecht of handelsnaamrecht hebben, hebben ze een sterke zaak dat ze het domein krijgen.
Wat kun je als webshop met de nieuwe shop-extensie?
Wanneer je al een succesvolle webshop hebt met bijvoorbeeld een nl-extensie, die ook al aardig wat naamsbekendheid heeft opgebouwd, dan ga je niet zomaar de domeinnaam veranderen. Wel kun je deze registreren om bijvoorbeeld door te sturen, later meer hierover.
Domeinnaam Registreren? Snel, Goedkoop Betrouwbaar Neostrada.
Bij een looptijd van 2 of 3 jaar wordt de afgenomen dienst voor de gehele periode gefactureerd. Domein registreren met of zonder webhosting. Eenvoudig je domein verhuizen. Het verhuizen van je domein is zo gebeurt. Check je domeinnaam in onze whois, vul je verhuisstoken in en druk op verhuis.
Domeinnaam Registreren bij TransIP. Check nu jouw domein!
Daarna geldt het reguliere tarief. / Altijd zeker van je gewenste domeinnaam. Met keuze uit meer dan 450 domeinextensies heb je naast oerdegelijke opties als nl en com ook andere extensies die perfect aansluiten op je bedrijf, talent of hobby.
Domeinregistraties en webhosting Domeinnaam.be.
Welkom op Domeinnaam.be, uw betrouwbare partner in domeinnaam registraties. Wij registreren uw domeinnaam in quasi elk bestaand land. Bij elke registratie zijn tal van extra's' gratis inbegrepen. ws Western Samoa. Klik op de tabs bovenaan voor domeinnamen in alle continenten of selecteer alles!
Ervaring met domeinregistratie Pagina 2 Radar.
Ga je echter naar de website dnsnederland.nl dan kom je weer op de website van TIPO. Om de andere partij die het domein wilde registreren voor te zijn moest ik het domein voor 10 jaar vastleggen en hiervoor betaalde ik 360 euro.
Registreer.frl hét domein van Fryslân.
Ga bijvoorbeeld voor jouw familienaam, de naam van je bedrijf of de plaats waar je woont. Controleer of jouw domeinnaam nog beschikbaar is en registreer hem via jouw hostingprovider. Je betaalt je hostingprovider daarna jaarlijks voor het gebruik van de domeinnaam.
Trademark Office B.V. voor registratie van uw internationale domeinnaam.
Wanneer één onderneming de domeinnaam www.jansen.nl heeft geregistreerd, dan zijn andere partijen vrij om bijvoorbeeld de domeinnaam www.jansen.com te registreren. Daarom doet u er als ondernemer verstandig aan om direct andere beschikbare extensies van uw domeinnaam zelf te registreren en door te linken naar uw website!

Contacteer ons