Meer resultaten voor domein verkoop

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     domein verkoop
 
Domein De Witte Molen in Lille Heylen Vastgoed.
Domein De Witte Molen bestaat uit stijlvolle en tijdloze gebouwen waarin voornamelijk tweeslaapkamer appartementen zijn voorzien, maar ook een 1 en 3 slaapkamerappartement. Zij genieten van mooie lichtinval door de vele ramen. Elk appartement beschikt over een ruim terras van 15 tot 51 m en een gemeensch. De woonoppervlaktes varieren tussen 85 en 112 vierkante meter. Elke wooneenheid beschikt over minstens 1 ondergrondse parkeerplaats met berging en fietsenstalling. Deze zijn verplicht bij aan te kopen.Iedere koper heeft inspraak in de afwerking van zijn of haar appartement door de ruime budgetten die voorzien zijn. De woningen zijn zeer doordacht, ecologisch en energiezuinig opgebouwd volgens de BEN norm Bijna Energie Neutraal De ligging is tevens ideaal aangezien winkels, de E34 en omliggende gemeentes vlot bereikbaar zijn. Verkoop onder BTW stelsel op het constructie-aandeel en registratierechten op het grondaandeel.
TransIP Knowledge Base Ik wil mijn domein overdragen of verkopen aan een andere partij.
Hulpartikel overzicht Hulpartikel. Ik wil mijn domein overdragen of verkopen aan een andere partij. Domeinregistratie Basis Verhuizen. Het is mogelijk dat je een domeinnaam wilt verkopen aan een andere partij. De financiële afhandeling van de verkoop kan je in zulke gevallen zelf regelen; daar hebben we geen speciale diensten voor.
Te koop: domein met kasteel Rotsart de Hertaing Gemeente Merelbeke.
Nieuwsbericht: 18 september 2018. Te koop: domein met kasteel Rotsart de Hertaing. Op donderdag 25 oktober om 16.30 uur vindt in de Raadzaal van het gemeentehuis de openbare verkoop plaats van het domein Hukkelgem met daarop het kasteel Rotsart de Hertaing.
Unieke veiling van quarantaine nl domeinnamen op DomainOrder.nl.
No" catch, no pay! Na betaling van het geboden bedrag zetten we de domeinnaam op jouw naam en ontvang je van ons het token van de domeinnaam, hiermee kan de registrar van jouw keuze de domeinnaam naar zich toe verhuizen.
Domeinnaam kopen of verkopen. Vergrootglas. caret-down. chevron-down. Drupal. Webhosting. Joomla! Magento. Search. icon-sort-down. icon-user. WordPress. search. sort-down. User.
Tags: domein, domeinnaam. Wil je een domeinnaam kopen of juist verkopen? Houdt dan rekening met een aantal zaken. Dit artikel legt uit waar je op moet letten en hoe je tot een goede prijs komt voor een domeinnaam. 1 Een domeinnaam verkopen.
Belasting op de privatisering van het openbaar domein Gemeente Beveren.
De verkopen in het kader van de wet van 25 juni 1993 betreffende de uitoefening van ambulante activiteiten en de organisatie van openbare markten en latere wijzigingen, voor zover deze verkopen gebeuren door middel van een al of niet mobiele verkoopruimte, geplaatst op het openbaar domein en op onmiddellijk aan de openbare weg grenzende privéterreinen en commerciële parkeerterreinen, met uitsluiting van de verkopen die gebeuren in het kader van de door de gemeente georganiseerde openbare markten en de verkoop van bloemen aan de begraafplaatsen.
De Gavers Harelbeke Provincie West-Vlaanderen.
Bezoek De Koutermolen. Op elke 2de zondag van de maand kun je deze molen in de Eikenstraat in het Provinciaal domein De Gavers vrij bezoeken tussen 14 en 17 u. Kinderen kunnen ravotten op diverse speeltuinen in het domein. Twee unieke hondenloopweides in De Gavers.
Occasionele verkoop op openbaar domein Hamme.
Occasionele verkoop op openbaar domein. Iedereen die een standplaats wenst in te nemen op één of meerdere plaatsen op het openbaar domein buiten de openbare markten om ambulante activiteiten uit te oefenen dient dit voorafgaand aan te vragen bij het gemeentebestuur.

Contacteer ons