Meer resultaten voor domein verkoop

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     domein verkoop
 
ruiterclub Domein Leiedal.
Wij zoeken samen met u het paard dat voldoet aan uw wensen en eisen. Indien het paard dat u zoekt niet op stal staat, helpen wij u graag in uw zoektocht. Voor verdere info kunt u altijd contact met ons opnemen.
Verkoopprijs van Ardens domein Watermaal-Bosvoorde gehalveerd BRUZZ.
Het domein van Nettinne werd door de gemeente van de hand gedaan omdat de onderhoudskosten te hoog opliepen. Op het domein organiseerde de gemeente traditioneel bosklassen voor kinderen. Al in 2013 werd tot de verkoop beslist en vorige zomer sloot het domein effectief de deuren.
Openbaar onderzoek Onttrekking aan openbaar domein Website Beringen.
Openbaar onderzoek Onttrekking aan openbaar domein. Openbaar onderzoek Onttrekking aan openbaar domein. Gronden van openbare besturen zijn opgedeeld in privaat en openbaar domein. Soms is het nodig om een stukje openbaar domein toe te voegen aan het privaat domein van de stad, bijvoorbeeld wanneer de stad dit wil verkopen of verhuren.
DOMEIN DE BOS in Heist-op-den-Berg Heylen Vastgoed.
Het project bestaat uit verschillende residenties en een huizenzone, waarbij elke woning en elk appartement iets uniek hebben. Een antwoord op al uw vragen, wensen en woonbehoeften staat hierdoor centraal! Zowel jong als oud kan zijn plekje vinden op het domein!
Home De Schorre.
Bereikbaarheid en toegankelijkheid. Schrijf je hier in als je op de hoogte wil blijven van De Schorre, veranderingen op het domein, evenementen en ander nieuws via onze digitale nieuwsbrief. Nieuwsbrief Congrescentrum De Pitte. Enkel interesse in nieuws over Congrescentrum De Pitte?
Home Domein Aan de plas.
Er zijn de eerste en laatste week van juli al enkele kampjes volzet dus wacht niet te lang met de inschrijvingen! Verkoop van onze SUPs. Met de start van het nieuwe jaar verkopen wij weer onze oude sups. Laat het ons weten op sport@aandeplas.be. Suptours op zee of in Gent, Ardennen, ergens anders? Kijk vlug hier voor meer info! Iedereen is welkom aan de plas! Domein Aan de Plas is een openbaar domein, iedereen kan komen genieten van de natuur en rust.
Domein Casablanca weer te koop Schilde Regio HLN.
Nadat de vennootschap achter de skipiste eind 2013 failliet werd verklaard, kocht buurtbewoner Johan De Bie de man achter speelgoedketen Fun en winkelcentrum Schilmart het domein. De verkoop werd in de zomer van 2016 afgerond. Minder dan twee jaar later zet De Bie de Casablanca-site opnieuw in de markt.
Object moved.

Contacteer ons