Meer resultaten voor een domeinmakelaar

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     een domeinmakelaar
 
Domeinmakelaar raakt internet-namen kwijt NRC.
Domeinmakelaar raakt internet-namen kwijt. De omstreden domeinmakelaardij Namespace is zijn bestand van 45.000 internetnamen gisteren wijtgeraakt wegens wanbetaling. Een woordvoerster van de Stichting Internet Domeinregistratie Nederland SIDN, waar alle Nederlandse internetnamen moeten worden aangemeld, meldt dat de uiterste termijn voor betaling is verstreken zonder dat het abonnementsgeld binnen is.
Driehonderd info-namen Nederlandse gemeenten gekaapt Emerce.
Maar nogmaals, dit is geen reden voor een domeinmakelaar als IDP om dan maar een hele rij namen te registreren. Daarmee ontstaat ook geen pluriform internet, want er zit nog steeds maar één partij achter IDP, die in een homogeen portaljasje links aanbiedt akkoord awake, het is niet aan mij te oordelen wat de toegevoegde waarde van een serie internetlinks is, links die als het goed is op de gewone gemeentewebsite ook al aan bod komen.
domeinmakelaar.
Op deze moment zijn we heel hard op zoek naar een domeinmakelaar. Wij hebben ongeveer 500 domeinen in ons bezit en we willen verder doorgroeien. Er komen dagelijks domeinen bij. Graag zouden wij dan ook een partner vinden die domeinen voor ons kan verkopen aan end-users of resellers.
WebPeople.NL.
Als domeinmakelaar zijn we reeds sinds 1999 actief in de wereld van de domeinnamen. Indien een domeinnaam niet actief wordt gebruikt is de kans groot dat de huidige registrant er afstand van zou willen doen. domeinmakelaar.info informeert en bemiddelt, vrijblijvend.
LETS BRAND Exclusieve Domeinnaam Makelaar en IP-Management.
De oplossing voor ondersteuning bij een domein aankoop, verkoop, verhuur of huur koop. Let's' Brand Exclusieve Domeinmakelaar. Laat ons jouw exclusieve Domeinnaam makelaar worden.; als het gaat om domein taxaties, onderhandeling, verhuur van jouw domeinen of we verkopen, huren of kopen aan namens jou.
domeinmakelaar.
KvK nummer: nvt. Op deze moment zijn we heel hard op zoek naar een domeinmakelaar. Wij hebben ongeveer 500 domeinen in ons bezit en we willen verder doorgroeien. Er komen dagelijks domeinen bij. Graag zouden wij dan ook een partner vinden die domeinen voor ons kan verkopen aan end-users of resellers.
Domeinmakelaar.info.
Namenshop van Domeinmakelaar. Domeinmakelaar is reeds sinds 1999 actief in de domeinmarkt. Wil je een door ons aangeboden domeinnaam kopen? Ga naar de betreffende naam en doe een bod. Wil je dat we bemiddelen bij het verkrijgen of verkopen van een domeinnaam?
Domeinmakelaar Jouw service voor een Domeinkoopservice GoDaddy BE.
Jouw domeinmakelaar sluit de claim na 30 dagen of als de eigenaar van het domein heeft besloten zijn/haar domeinnaam niet te verkopen. Een Koperscommissie wordt aan de prijs van het domein toegevoegd als de naam met succes is gekocht 20% van de aankoopprijs of 1216, indien dat meer is.

Contacteer ons