Resultaten voor een domeinmakelaar

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     een domeinmakelaar
 
Domeinmakelaar Jouw service voor een Domeinkoopservice GoDaddy BE. graphic/icon/abstract/chat-magenta-export-88px. graphic/icon/product/auction-blue-export-88px. graphic/icon/hands/hake-green-export-8
Jouw domeinmakelaar sluit de claim na 30 dagen of als de eigenaar van het domein heeft besloten zijn/haar domeinnaam niet te verkopen. Een Koperscommissie wordt aan de prijs van het domein toegevoegd als de naam met succes is gekocht 20% van de aankoopprijs of 1311, indien dat meer is.
Onze Domeinen De Domeinmakelaar.
Je kunt er ook voor kiezen om een domeinnaam uit ons portfolio definitief over te nemen. We zoeken dan naar een marktconforme prijs en maken dan een passend aanbod voor elke domeinnaam. De ene domeinnaam is meer waard dan de andere dus dit is uiteraard maatwerk.
Unieke veiling van quarantaine nl domeinnamen op DomainOrder.nl.
Er zijn veel mensen geinteresseerd in deze domeinnamen en daarom heeft DomainOrder hier een veiling voor opgezet. Er zijn echter nog meer bedrijven die deze domeinnamen proberen te registreren, we kunnen daarom nooit garanderen dat de domeinnaam waarop bij ons is geboden ook werkelijk door ons geleverd kan worden.
Domeinnaam kopen.
Na de succesvolle verhuizing van de gekochte domeinnaam wordt het bedrag op Escrow uitbetaald aan de verkopende partij. Vindt u het kopen van een domeinnaam nog steeds te complex, maar heeft u wel interesse in de aankoop van een domeinnaam, dan kunt u altijd een domeinmakelaar inhuren zoals bijvoorbeeld Sylconia.
Domeinmakelaar raakt internet-namen kwijt NRC.
Het kan zijn dat elementen ontbreken aan deze printversie. Domeinmakelaar raakt internet-namen kwijt. De omstreden domeinmakelaardij Namespace is zijn bestand van 45.000 internetnamen gisteren wijtgeraakt wegens wanbetaling. Een woordvoerster van de Stichting Internet Domeinregistratie Nederland SIDN, waar alle Nederlandse internetnamen moeten worden aangemeld, meldt dat de uiterste termijn voor betaling is verstreken zonder dat het abonnementsgeld binnen is.
Verschuur Makelaardij Veel gestelde vragen over het kopen en verkopen van een woning.
Vragen en antwoorden over het kopen en verkopen van een woning. Vanaf het moment dat uw interesse gewekt wordt in een woning tot het moment waarop u het contract van uw nieuwe huis tekent, loopt u tegen allerlei vragen aan.
Domeinmakelaar Jouw service voor een Domeinkoopservice GoBoot BE.
Jouw domeinmakelaar sluit de claim na 30 dagen of als de eigenaar van het domein heeft besloten zijn/haar domeinnaam niet te verkopen. Een Koperscommissie wordt aan de prijs van het domein toegevoegd als de naam met succes is gekocht 20% van de aankoopprijs of 1202, indien dat meer is.
domeinen verkoop domeinnaam kopen een domeinmakelaar.
Wil je dat we bemiddelen bij het verkrijgen of verkopen van een domeinnaam? Domeinmakelaar Jouw service voor een Domeinkoopservice GoDaddy BE. Jouw domeinmakelaar sluit de claim na 30 dagen of als de eigenaar van het domein heeft besloten zijn/haar domeinnaam niet te verkopen.

Contacteer ons