Resultaten voor verkoop domeinen

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     verkoop domeinen
 
Samenwerking BVA Auctions en Domeinen Roerende Zaken BVA Auctions.
Samenwerking BVA Auctions en Domeinen Roerende Zaken. Samenwerking BVA Auctions en Domeinen Roerende Zaken. BVA Auctions is Europees marktleider in het online veilen. In opdracht van de Nederlandse overheid Domeinen Roerende Zaken organiseren wij openbare en transparante veilingen. Deze veilingen hebben een zeer gevarieerd aanbod zoals sieraden, overige luxe consumentengoederen, kantoormeubilair gebruikt en zo goed als nieuw, overtollig materieel van defensie en/of Rijkswaterstaat etc.
Verkoop van militaire domeinen Belgian Defence.
De verkoop van militaire domeinen wordt door het Comité tot aankoop van onroerende goederen behandeld. Het Ministerie van Financien is als de enige bevoegdheid op dit gebied. De website http//www.patrimoniumdiensten.be: rubriek verkopen" van onroerende goederen" geeft een overzicht van onroerende goederen die door deze dienst openbaar verkocht worden, de militaire domeinen inbegrepen.
Genia Experts Verkoop Consultancy, Opvolging van Projecten, Interim Management, Coaching opleiding.
Bulletin Minister nr. van 2-64. Landsverdediging Vraag 2467.
Welke militaire domeinen en kazernes komen ingevolge het laatste herstructureringsplan in aanmerking voor desaffectatie? Welke is hun respectievelijke oppervlakte en welke is de respectievelijke waarde van het schattingsbedrag? Is het gezien de evolutie van de grond en immobilinprijzen wel opportuun om tot onmiddellijke verkoop over te gaan?
Verkoop provinciale domeinen niet aan de orde Wachtebeke Het Nieuwsblad.
Fiers reageert op geruchten, want een verkoop van de provinciale domeinen is niet aan de orde, zegt gedeputeerde Alexander Vercamer CDV. Er loopt enkel bij de provincie een kleine studie om te onderzoeken of TMVW die domeinen niet efficiënter kan beheren.
Complex van 5 landhuizen op een domein van 13 hectares 1st Quality Vastgoed Advies.
Dit landgoed, genaamd, Borgo Case Di Leano, is uitstekend geschikt voor mensen die een exclusieve eigendom wensen in Toscane, voor diegene die op zoek zijn naar een investeringseigendom of een luxueuze BB met eigen olijfboomgaard, De eigenaar staat open tot verschillende opties, van samenwerking tot volledige verkoop enzovoorts.
Q Verkopen domeinnaam aan woekerprijzen: verboden?
Er dient in dit geval een procedure gestart te worden met een startkost van 1800 euro, die je wel terug krijgt als je winnende partij bent. Bij andere, niet bedrijfsnaam gerelateerde, domeinen is het zoals het met bouwgronden ook is.
Defensie rekent zich rijk Ludwig Vandenhove.
Het Rekenhof kijkt toe op de verkoop van militaire domeinen en de saneringsproblematiek. Het hof, dat de begroting van defensie nauwlettend in de gaten houdt, tikte het departement defensie de voorbije jaren herhaaldelijk op de vingers omdat het de verkoop van infrastructuur telkens weer overschat.

Contacteer ons