Zoeken naar verkoop domeinen

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     verkoop domeinen
 
Het wanbeleid achter de verkoop van Antwerpse openluchtverblijven Apache.
Al met al wekt de slordige gang van zaken de indruk dat de beslissing genomen is zonder eerst een duidelijk plan te hebben wat er met de domeinen moest worden gedaan. Het oude gedeelte van openluchtverblijf Diesterweg in Kalmthout Foto: Apache Stef Arends. Geen herinvestering in onderwijs. Het geld dat tot nu toe verdiend werd met de verkoop van de gebouwen is niet opnieuw geïnvesteerd in onderwijs, maar gaat naar de algemene gemeentekas.
Verkoop Dutry Power.
Algemene verkoop verhuurvoorwaarden. T: 32 051 20 00 88. Z I Aye, Rue de la Croissance 6. T: 32 0494 32 17 12. T: 32 02 377 75 23. Volg ons op. Over het bedrijf. Dutry Power levert stroomgroepen in de hospitaalsector, in de telecommunicatie, in de evenementensector. Domeinen waar kwaliteit, betrouwbaarheid en service meer dan waar dan ook van kapitaal belang zijn.
Geld nodig? Verkoop snel je domeinnaam! 250 casestudy.
Het domein interim-finance.nl heb ik eerder kunnen verkopen. Omdat ik nu een lijst van slapende domeinen wil verkopen had ik ze aangemeld bij diverse domeinen verkoop websites. Ook had ik een standaard pagina opgemaakt waar Google advertenties op stonden met een vermelding om contact op te nemen indien iemand geïnteresseerd was in het domein.
Dupont Vastgoed Verkoop.
Wij komen graag bij u langs voor een eerlijke en correcte waardebepaling met bijkomend advies op verschillende domeinen binnen het vastgoed: juridisch, financieel, bouwkundig en administratief. Ook handige interieurtips om uw woning als gewenst nog sterker in de spotlight te plaatsen, bieden wij u met veel plezier aan. STAP 2 Te koop aanbieden van uw eigendom. Wij begeleiden u van A tot Z bij de verkoop van uw eigendom.
Domein te koop.
23 0 Biedingen. Domeinnaam te koop: blockwallet.nl. Gestart door Jurian V, Vandaag 1043.: 199 Nu kopen. 10 oude domeinen te koop. Gestart door i. houben, Vandaag 1037.: Gestart door JohnK, Vandaag 0654.: 5 1 Biedingen. Gestart door JohnK, Vandaag 0653.:
SIDN: Verkooptruc met domeinnamen. Trap er niet in!
Ze zijn tot de conclusie gekomen dat het een eenvoudige verkooptruc is en dat ze misschien vier of vijf keer te veel hebben betaald. De paniek die gecreëerd werd, bleek een schijn-urgentie. Goed voor de verkoop, maar pure misleiding. Bron: Avrotros Opgelicht!
ERA Servimo.
ERA SERVIMO is een dynamisch vastgoedkantoor aan zee, bestaande uit 23 medewerkers en is professioneel actief op volgende domeinen.: Vakantieverhuur Te koop Syndic Te huur jaarbasis Renovatie, bouwcoördinatie, nieuwbouw. Voor de verkoop, verhuur of syndic wil je zekerheid. De zekerheid van een betrouwbare makelaar.
Is jouw domeinnaam 10 miljoen dollar waard? iValue.
Denk maar aan Microsoft dat in 2003 vergat om hotmail.co.uk te verlengen. De persoon die toen de domeinnaam heeft kunnen registreren, is nu miljonair. Bedrijven die zich specialiseren in het veilen van domeinen zoals Godaddy.com, Sedo.com of Domcop.com verdienen grof geld met het doorverkopen van vervallen domeinen.

Contacteer ons