Op zoek naar verkoop domeinnaam?

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     verkoop domeinnaam
 
Is jouw domeinnaam 10 miljoen dollar waard? iValue.
Ben je toch vergeten je domeinnaam te registreren en iemand anders heeft deze weggekaapt? Probeer je domeinnaam dan terug te winnen bij DNS.be via een klachtprocedure. Je domeinnaam tijdig laten vernieuwen en registreren is de beste remedie tegen het verlies van je domeinnaam.
Wat is cybersquatting? Wat zijn de rechtsmiddelen om tegen deze praktijk in te gaan? FOD Economie.
De volgende handelingen kunnen tot bewijs dienen van een registratie te kwader trouw: het voor veel geld te koop aanbieden van een domeinnaam aan de houder van een merk of handelsnaam of aan een concurrent van hen; de poging om Internet gebruikers met winstoogmerk naar de eigen website te lokken; het registreren van de domeinnaam om de houder van het merk of van de handelsnaam te verhinderen hem te gebruiken als domeinnaam, wanneer deze daad kadert in een gewoontegedrag van de houder van de domeinnaam; het registreren van een domeinnaam met als doel de handel van een concurrent te verstoren.
Domeinnaamrecht Hoe kun je een domeinnaam overnemen?
Het is SIDN toegestaan om een domeinnaam op te heffen als sprake is van een faillissement of wanneer surseance van betaling wordt uitgesproken. Ook bij een persoonlijk faillissement of in geval van de Wet Schuldsanering Natuurlijke Personen WSNP mag men de domeinnaam opheffen.
Domeinnaamfraude? Helpdesk.
In sommige gevallen word je verteld dat jouw domeinnaam verloopt. Deze kan dan worden verlengd, wederom na betaling van een flink bedrag. Bij controle van de betreffende domeinnaam blijkt echter dat deze nog gewoon vrij is voor registratie en dat jouw eigen domein niet verloopt.
Nu ook marktplaats voor domeinnamen Emerce.
Via een echte marktplaats kan vraag en aanbod bij elkaar worden gebracht. Sardeha verwierf zijn eerste domeinnaam InstantSoups.com in 2006 en wist hem twee maanden later voor 1200 dollar alweer te verkopen. Pas in 2012 begon hij zich te richten op de Nederlandse markt. De marktplaats Undeveloped.nl verschilt van bestaande platforms als Sedo, Snapnames en Afternic door wat Sardeha actieve makelaardij noemt. Zoals een makelaar een huis zoekt voor een koper, zo heeft Sardeha een eigen acquisitie-afdeling, waarbij kopers of verkopers een speciale accountmanager krijgen toegewezen. Alleen bij verkoop wordt een provisie gerekend van 20 procent. Desgewenst is er een escrowdienst voor de veilige overdracht van domeinnamen. De site heeft 65.000 nl premium domeinnamen.
Kapers in cyberspace, uw domeinnaam gegijzeld? Gevaco Advocaten advocatenkantoor te Beringen, Limburg.
Kapers op de cyberkust: wat nu? Uw domeinnaam is reeds geregistreerd en de kaper wil uw domeinnaam niet overdragen of vraagt hiervoor een woekerprijs. Moet u dit zomaar pikken? tenminste voor zover de kaper geen rechten of legitieme belangen heeft ten opzichte van de domeinnaam.
tv Wikipedia.
In 2000 besloot Tuvalu de domeinnaam te verhuren. Verisign betaalde 50 miljoen euro voor het recht om de domeinnaam 12 jaar te gebruiken. De Tuvaluaanse overheid krijgt hiervoor 1 miljoen euro per kwartaal dit is zo'n' 5% van het totale BBP van Tuvalu.
Verkoop Domein.nl @verkoopdomein op Twitter.
Verkoop Domein.nl @ verkoopdomein 19 september. Er zijn weer meerdere domeinnamen verkocht via http//www. Verkoopdomein.nl Zoek jij een domeinnaam: kijk snel op Verkoopdomein.nl domeinnaam. 4 september 13 om 405: s ochtends Details." Verkoop Domein.nl @ verkoopdomein 4 september. Wat is realitymining?

Contacteer ons