Op zoek naar verkoop domeinnaam?

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     verkoop domeinnaam
 
Nu ook marktplaats voor domeinnamen Emerce.
Via een echte marktplaats kan vraag en aanbod bij elkaar worden gebracht. Sardeha verwierf zijn eerste domeinnaam InstantSoups.com in 2006 en wist hem twee maanden later voor 1200 dollar alweer te verkopen. Pas in 2012 begon hij zich te richten op de Nederlandse markt. De marktplaats Undeveloped.nl verschilt van bestaande platforms als Sedo, Snapnames en Afternic door wat Sardeha actieve makelaardij noemt. Zoals een makelaar een huis zoekt voor een koper, zo heeft Sardeha een eigen acquisitie-afdeling, waarbij kopers of verkopers een speciale accountmanager krijgen toegewezen. Alleen bij verkoop wordt een provisie gerekend van 20 procent. Desgewenst is er een escrowdienst voor de veilige overdracht van domeinnamen. De site heeft 65.000 nl premium domeinnamen.
Kapers in cyberspace, uw domeinnaam gegijzeld? Gevaco Advocaten advocatenkantoor te Beringen, Limburg.
Kapers op de cyberkust: wat nu? Uw domeinnaam is reeds geregistreerd en de kaper wil uw domeinnaam niet overdragen of vraagt hiervoor een woekerprijs. Moet u dit zomaar pikken? tenminste voor zover de kaper geen rechten of legitieme belangen heeft ten opzichte van de domeinnaam.
Een Zuid-Afrika co.za domeinnaam registreren voor je website.
Fly.co.za werd verkocht voor ongeveer 25000 euro. In 2010 zou er een handel in de verkoop van co.za domeinnamen geweest zijn van ongeveer 750.000 euro. Er wordt in de komende jaren nog een enorme stijging verwacht van co.za domeinnaam registraties aangezien het aantal registraties nu geschat wordt op 650.000, ongeveer de helft van de 1.200.000 belgische be domeinnaam registraties.
Domeinnamen Registratie en verhuizen Juve Consulting.
Als een domeinnaam niet op tijd verlengd wordt, komt deze terug beschikbaar en kan iemand anders hem registreren. Hier is in de meeste gevallen legaal gezien niets aan te doen. Om misbruik te voorkomen is er in veel gevallen een quarantaine periode ingesteld. Vervalt de domeinnaam, dan blijft deze nog een aantal dagen in quarantaine staan. Zolang dit het geval is, kan enkel de oorspronkelijke eigenaar in het WHOIS record deze activeren. Hiervoor wordt dan wel een hogere kost gerekend, maar je voorkomt dat iemand anders de naam kaapt. Wat met geschillen of misbruik? Het is niet omdat er een first come, first served principe is dat alle registraties van domeinnamen onherroepelijk zijn. Het is steeds aangeraden om in onderling overleg met de domeinhouder een oplossing te zoeken. Lukt dit niet, dan kun je voor een be, vlaanderen of brussels de juiste procedures vinden op https//www.dnsbelgium.be. Deze procedures zijn vooral gericht op personen of bedrijven die moedwillig schade berokkenen aan een merk. Voor andere extensies kun je terecht bij de toepasselijke authoriteit. Producten en Diensten. Verkoop en installatie.
Is jouw domeinnaam 10 miljoen dollar waard? iValue.
Ben je toch vergeten je domeinnaam te registreren en iemand anders heeft deze weggekaapt? Probeer je domeinnaam dan terug te winnen bij DNS.be via een klachtprocedure. Je domeinnaam tijdig laten vernieuwen en registreren is de beste remedie tegen het verlies van je domeinnaam.
Q Verkopen domeinnaam aan woekerprijzen: verboden?
Nu is het wel zo dat deze niet in gebruik is en dat er een link naar Sedo staat om deze over te kopen. Na info op te vragen i.v.m. de kostprijs voor deze domeinnaam blijkt dat de verkoper 18.500 euro wil! Kan deze praktijk handel zomaar? Gewone woorden registreren in de hoop deze later door te verkopen aan woekerprijzen of is er een toezichtsorgaan die dergelijke wanpraktijken" aanpakt? 30 november 2010, 1519: 2. View Forum Posts. Er bestaan zeker een vast organisaties die dergelijke klachten onderzoeken. Als je echt kunt bewijzen dat dit binding heeft met u en totaal geen binding met de huidige eigenaar dan kan je dit zeker gaan aanvechten met een positief resultaat voor u.
verkoop domeinnamenpagesepsitename%%.
DOMEINNAMEN TE KOOP. BELGISCHE DOMEINNAMEN TE KOOP BIJ KMO.BE. Veilig een domeinnaam kopen. Hoe gaat dat? Een goede domeinnaam is alvast een goede start. KMO.BE content writer worden. Home Tags Verkoop domeinnamen. Tag: verkoop domeinnamen. DOMEINNAMEN TE KOOP. Belgische domeinnamen te koop of huren.
Tips voor een goede domeinnaam Jeroen Persyn.
be domeinnaam, com domeinnamen, eu domeinnamen, Aankoop domeinnamen, Advies domeinnamen, Adviseur domeinnamen, Belgische domeinnaam, Belgische domeinnamen, brand marketing, Consultant domeinnamen, Digitale freelancer, Domeinnaam België, Domeinnaam management, Domeinnaam overnemen, Domeinnaam verkopen, Domeinnamen verkopen, Growth hacking advies, Growth marketing, Kiezen domeinnaam, Makelaar domeinnamen, Marketing domeinnaam, Nieuwe domeinextensies, Nieuwe domeinnamen, Prijs domeinnaam, Registeren goede domeinnaam, Tips domeinnamen, Verkoop domeinnamen, Vlaanderen domeinextensie Berichtnavigatie.

Contacteer ons