Meer resultaten voor verkoop domeinnaam

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     verkoop domeinnaam
 
De duurste domeinnamen RealHosting.
De handel in domeinnamen kan nog steeds veel geld opleveren. Dat bewijst de recente verkoop van de domeinnaam Sinterklaas.nl. Deze ging namelijk van de hand voor 50.000 via veilingsite Catawiki. De domeinnaam Sinterklaas.nl was in handen van twee stichtingen en is verkocht aan een ondernemer uit Noord-Brabant.
Nieuwe trend: Domeinnaam op afbetaling of in de verhuur Dag van de domeinnaam.
Daarin geef je aan hoeveel het domein waard is en stel je de vraag of ze de domeinnaam nog steeds willen opzeggen of juist verkopen? Veelal gaan ze twijfelen en houden ze voor de zekerheid de domeinnaam nog maar even aan. Willen ze ervan af? Dan kun je de domeinnaam via ons aanbieden. Bij verkoop ontvangen de registrar en wij een percentage.
Domeinnaam Verkoop DomeinMonster.be.
Aie.com 11099, EUR. Zo ziet u maar dat sommige domeinnamen veel geld kunnen opbrengen! Registreer dus snel uw eigen domein vandaag nog bij DomeinMonster. Tags: com domeinnaam, domeinnaam, domeinnaam registreren, domeinnaam verkoop, Domeinnamen, lawfirm.com, sedo. Gepost in Domeinnamen Geen Commentaren.
Geld verdienen met Domeinnamen Op Internet Bijverdienen.
Ilonka Hoek een vooraanstaande Nederlandse internetmarketeer heeft een e-book geschreven hoe je precies te werk moet gaan in de domeinnamen verkoop. Wil jij ook op deze wijze geld verdienen, dan raad ik je zeker aan om het e book te lezen. Je kan zonder al te veel inspanningen er gemakkelijk 500 per maand mee verdienen. Vorig jaar heeft domeinnaam makelaar Sedo de zeer begeerlijke domeinnaam pizza.com verkocht voor het uitzinnige bedrag van 26, miljoen dollar.
Fiscus jaagt op internethandel technologie De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Pl
Deel op Whats app. Een gepensioneerde haalde met de verkoop van postkaarten in een jaar een omzet van 300.000 euro, net als een prostituee met een werkloosheidsuitkering Projectleider Dirk Dierickx. De activiteiten van het zogenaamde Belgian Internet Service Centre BISC, een project van de informaticacel van de BBI, zitten de laatste weken in een stroomversnelling. In samenwerking met de overheidsdienst Economie worden momenteel alle verkoopwebsites met een domeinnaam die eindigt op be gecontacteerd.
Waarde van een domeinnaam.
Waarde van een domeinnaam. Net als in de echte wereld, draait het in de virtuele wereld om bereikbaarheid. Een herkenbare domeinnaam is een effectieve manier om uw bedrijf of uw producten/diensten onder de aandacht te brengen van een wereldwijd publiek.
Verlopen domeinnaam registreren legaal, verlengen dan weer niet Ius Mentis.
Volgens mij is het simpel: óf de registratie is onrechtmatig en dan moet de domeinnaam terug, óf de registratie was eerlijk en rechtmatig en dan mag je de domeinnaam houden zolang je de facturen betaalt natuurlijk. TAGS: Belangenafweging, Domeinnamen, Opeisen, Registratie, Sidn.
WEBSITENAAM WEBSITENAMEN DOMEINNAAM DOMEINNAMEN DOMAINNAME DOMAIN NAME URL Verkopen Kopen.
DOMEINNAAM DOMEIN NAAM. DOMAINNAME DOMAIN NAME TE KOOP TE HUUR VERKOOP VERHUUR. Er zijn op internet natuurlijk honderden websites waar website namen aangeboden worden voor verkoop of verhuur Hier vindt je veelal duizenden websitenamen waarvan een groot deel nooit verkocht zal worden omdat ze te naam specifiek zijn of te exotisch.

Contacteer ons