Meer resultaten voor verkopen domeinnaam

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     verkopen domeinnaam
 
Domeinnaam verkopen Webwinkel Forum.
Volgens de europese wetgeving is het verboden om een domeinnaam te verkopen aan niet officiële prijzen max 40 euro. Alsook kan men dit domeinnaam transfereren gedwongen indien je kan aantonen dat je meer recht op dit domein hebt dan de tegenpartij bvb website / core business /.
Fiscus jaagt op internethandel technologie De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Pl
De activiteiten van het zogenaamde Belgian Internet Service Centre BISC, een project van de informaticacel van de BBI, zitten de laatste weken in een stroomversnelling. In samenwerking met de overheidsdienst Economie worden momenteel alle verkoopwebsites met een domeinnaam die eindigt op be gecontacteerd. Zij worden gewezen op hun plicht om een lijst aan de fiscus over te maken met al wie bij hen een account heeft en volgens hen ook belastingplichtig is. Om te bepalen wie precies belastingen moet betalen op zijn verrichtingen en een btw-nummer dient te hebben, biedt de fiscus ook een aantal criteria aan. Zo wordt uitgegaan van een basisbedrag van 5.580 euro. Wie in een jaar tijd minder omzet maakt, kan volgens het BTW-wetboek als kleine onderneming worden vrijgesteld. Een bijkomend criterium is echter ook de regelmaat van transacties. Wie één auto van 20.000 euro verkoopt, is niet belastingplichtig. Wie elk jaar twintig auto's' van 1.000 euro verkoopt, is dat bijvoorbeeld wel. We" willen geen heksenjacht organiseren, verduidelijk Dirk Dierickx, projectleider van het BISC. We" willen wel de mensen eruit halen die zaken via internet verkopen en op die manier oneerlijk concurreren met handelaars die hetzelfde in hun zaak verkopen."
domein verkopen Archief Webhosting, goedkope domeinnaam registraties en VPS hosting.
Home domein verkopen. Whois opzoeken, wie is de eigenaar van een domein of is een domeinnaam nog vrij? Geplaatst in: Domeinnamen By: SitePlan Reageren uitgeschakeld. Als u zich afvraagt wie nu eigenlijk de eigenaar is van een bepaald domeinnaam kan u dit opzoeken via een whois zoekopdracht, ook wel whois lookup genoemd.
domeinnaam verkopen.
Als je gerichtere informatie geeft zijn er allicht mensen aanwezig op dit forum die je kunnen informeren of je met de domeinnaam ooit nog een bedrijf kunt oprichten. Omdat de domeinnaam je eigendom is, kun je deze op dit forum wel noemen en misschien weet je ook in welke branche het belanghebbende bedrijf zit, en aan de hand daarvan is te bepalen of het verstandig is de domeinnaam te houden en later te gebruiken of beter te verkopen.
Mag je een domeinnaam verkopen? Hosting in Nederland.
Mag je een domeinnaam verkopen? 3 augustus, 2014. Ja, als je de houder registrant bent van een domeinnaam, staat het je in de regel vrij om deze te verkopen. De regels met betrekking tot de verkoop van domeinnamen kunnen wel verschillen per domeinextensie.
Een domeinnaam voor 25, miljoen euro verkopen?
Registreer op donderdag 1 juni jouw briljante beschikbare domeinnaam en vertel ons via Facebook, Twitter of LinkedIn wat je met deze domeinnaam gaat doen. Dan ontvang je van SIDN een FonQ.nl cadeaubon ter waarde van 10. Lees meer over deze nl-actie! Locatie Dag van De Domeinnaam op 1 juni 2017.: Het Oude Magazijn. 3812 BH Amersfoort. Mede mogelijk gemaakt door.: Deze week populair. Een nl-domeinnaam verkopen voor 25, miljoen?
Domeinwinkel A be-solutions product Domeinnamen bij BE-SOLUTIONS Domeinbemiddeling, verhuur, verkoop, TOP domeinnamen voor KMO's.
Indien u beschikt over een generieke domeinnaam die u niet meer gebruikt en waarvan dat u vindt dat hij een interessante marktwaarde vertegenwoordigt, kan u overwegen deze naam via onze bemiddeling te verkopen. Wij zorgen voor publicatie op onze website en handelen alle formaliteiten af met de koper.
Je webshop domeinnaam, is die beschermd? SendCloud blog.
Nu heb je gemerkt dat een ander onder bijna dezelfde domeinnaam ook online producten verkoopt, maar dit zijn schoonmaakmiddelen. Kan er sprake zijn van verwarring en kun je het schoonmaakmiddelen bedrijf verbieden onder deze domeinnaam producten te verkopen op grond van jouw handelsnaamrecht?

Contacteer ons