Op zoek naar domeinnamen kopen?

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     domeinnamen kopen
 
Goedkope Webhosting en Domeinnaam Kopen Neostrada.be.
Wanneer je 10 of meer domeinnamen bij ons registreert profiteer je van bulk kortingen tot wel 50%! Heb je 10 of meer domeinnamen? Neem dan contact met ons op zodat wij de bulk kortingen kunnen activeren. Wat is een domeinnaam?
Heeft het zin om veel domeinnamen te kopen? Stormachtig.
In sommige gevallen kan het goed zijn om domeinnamen te kopen, bijvoorbeeld als je een nieuwe dienst of bedrijfstak wilt presenteren op een eigen site of wanneer je een weblog start. Daarnaast adviseer ik om meertalige websites niet onder te brengen onder één domeinnaam, maar onder meerdere domeinnamen.
Officiële website van de GENT domeinextensie.
In Europa neemt de extensie een knappe zesde plaats in, wereldwijd staat ze op nummer dertien. Vrijgave GENT Premium domeinnamen. Bij de lancering was er een lijst van meer dan 500 populaire domeinnamen, de zogenaamde Premium Domain Names, geblokkeerd voor registratie.
Domeinnamen kopen bij STRATO.
Meerdere domeinnamen kopen. Om te voorkomen dat anderen een variatie op jouw naam kunnen vastleggen, raden wij aan om meerdere domeinnamen te registreren voor je website. Het is vaak een dure en tijdrovende zaak om een domeinnaam terug te kopen.
Domeinnaam squatting: wat nu? deJuristen Gent.
Want weet dat er nog duizenden domeinnamen momenteel in de handen van squaters liggen te wachten op een jonge ondernemer die niet anders zal kunnen dan te betalen. Omdat de nieuwe generieke extensies voor de deur staan, zoals de vlaanderen en brussel domeinnamen, wordt het dan ook hoog tijd voor de bevoegde instanties lees DNS voor België en SIDN voor Nederland om een systeem uit te werken die onnuttige registraties filtert.
Beleggen in domeinnamen kan veel opbrengen Netto.
De juiste naam kan pakken geld opleveren. Investeren in domeinnamen is een winstgevende activiteit. In tijden van rode beurskoersen en dalende vastgoedprijzen kan een belegging in domeinnamen een goed alternatief zijn. Vorige week werd de naam pizza.com nog voor 165, miljoen euro verkocht.
Domeinnaam voor Dummies: hoe een domeinnaam te kopen WHSR.
Het is in feite een onafhankelijke derde partij die assisteert bij het verkoopproces van domeinnamen op het internet. Deze sites bieden een veilige manier voor kopers om domeinnamen te kopen van verkopers die hun domeinnaam willen loslaten. Er zijn een aantal escrow-services voor domeinnamen beschikbaar, maar hier zijn er een paar die u kunt bekijken: Escrow.com, Sedo en BuyDomains.
bol.com Boeken over Domeinnamen kopen? Kijk snel!
Titel Z A. alles over domeinnamen. Nederland kent een explosieve groei van geregistreerde domeinnamen. Met deze ontwikkeling zijn tal van vragen ontstaan bij Meer. 1 2 weken. We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.

Contacteer ons