Zoeken naar domeinnaam kopen prijs

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     domeinnaam kopen prijs
 
Domeinmakelaar Jouw service voor een Domeinkoopservice GoDaddy BE. graphic/icon/abstract/chat-magenta-export-88px. graphic/icon/product/auction-blue-export-88px. graphic/icon/hands/hake-green-export-8
Als je een domeinnaam wilt kopen die op dit moment door iemand anders is geregistreerd, kunnen wij helpen. Onze Domeinkoopservice voorziet in een persoonlijke domeinmakelaar die contact zoekt met de huidige domeinnaameigenaar, een verkoopprijs binnen jouw budget onderhandelt, en vervolgens de domeinverkoop faciliteert, en dat allemaal anoniem, niemand weet wie jij bent. Onze makelaars zijn experts op het gebied van domeinnamen en zullen er alles aan doen om de domeinnaam die jij wilt voor de laagste prijs voor je te bemachtigen.
Domeinnaam kopen of verkopen. Vergrootglas. caret-down. chevron-down. Drupal. Webhosting. Joomla! Magento. Search. icon-sort-down. icon-user. WordPress. search. sort-down. User.
Tags: domein, domeinnaam. Wil je een domeinnaam kopen of juist verkopen? Houdt dan rekening met een aantal zaken. Dit artikel legt uit waar je op moet letten en hoe je tot een goede prijs komt voor een domeinnaam. 1 Een domeinnaam verkopen.
Domeinnaam LeaseWeb.
Een geregistreerde domeinnaam vormt uw unieke aanwezigheid op het web. Uw domein is uw exclusieve eigendom. U kunt uw domein bij LeaseWeb zo vaak als u wilt verlengen totdat u het verplaatst of verkoopt. U kunt meerdere domeinen registreren voor verschillende doeleinden. Wilt u alleen webhosting? Host uw kleine tot middelgrote persoonlijke en zakelijke websites betrouwbaar en veilig. Wilt u meer controle? Maak gebruik van onze public cloud voor meer flexibiliteit en meer controle over uw websites. Levertijd: 1 dag. Extensie Prijs per maand com.
Internet-frustratie: Domeinhandelaars of zijn het nu domeinkapers? Dailybits.be.
Volgende Blogpost Ervaringen escrow.com voor domein kopen. Bram november 15, 2012 / Beantwoorden. De voorbije jaren heb ik al voor enkele duizenden euros aan domeinnamen van domeinkapers gekocht. Dit is veel geld, maar ik denk dat je met een goede domeinnaam jouw investering gemakkelijk terug kan verdienen. is mij meestal al gemakkelijk gelukt. Je hebt verschillende soorten domeinnaameigenaars. 1 Een gewone domeineigenaar die NIET handelt in domeinnamen. Vaak weten zij niet de waarde van een domeinnaam. Dit heeft voor en nadelen. Soms vragen ze een veel te lage prijs en soms denken ze dat ze rijk kunnen worden en vragen ze een onrealistische prijs. Het ergste is als ze gewoon niet willen verkopen en de domeinnaam ongebruikt laten.
Handel in domeinnamen DNEX.be.
Er is geen wettelijke bepaling die een verbod instelt op de handel in domeinnamen, ook DNS.BE vermeldt in haar algemene voorwaarden nergens dat het verboden zou zijn domeinnamen op frequente basis te kopen en/of te verkopen. De handel in domeinnamen die inbreuk maken op intellectuele rechten wordt via de Wet van 26 juni op het Wederrechtelijk Registreren van Domeinnamen wel aan banden gelegd. De algemene voorwaarden van DNS.BE stellen overigens eveneens beperkingen aan welke domeinnamen geregistreerd en bijgevolg verhandeld kunnen worden. Zowel in Nederland artikel als de Verenigde Staten uitspraak arbiter is handel in domeinnaam principieel toegelaten voor zover geen inbreuk gepleegd wordt op intellectuele rechten van derden.
Brussels Domeinnaam: nieuwe domein extensie.
Bedrijven, verenigingen en particulieren kunnen dan hun eigen Brusselse domein kopen. Via ons kan u een brussels domeinnaam kopen. De beginperiode bestaat uit vijf fasen.: Sunrise I van 1-9-2014 tot 1-10-2014: Merkhouders kunnen een domeinnaam overeenkomstig hun merknaam bestellen. Indien er meerdere kandidaten zijn voor dezelfde domeinnaam, wordt de domeinnaam toegekend aan de eerste die een bestelling plaatste. Prijs is 680 euro inclusief BTW.
SSL Certificaten vergelijken.
Enkel Domein Certificaten. De standaard certificaten beveiligen een enkele domeinnaam. Gratis extra domein. Bij sommige certificaten krijg je een gratis extra domein, waardoor een certificaat zowel werkt voor het domein met en zonder www. De regels hiervoor verschillen per merk.:
Hoe kan ik mijn eigen domeinnaam bij Jimdo gebruiken? Jimdo Creator.
Domeinnaam registreren: Je registreert je eigen domeinnaam en koppelt deze vervolgens automatisch met je Jimdo-website. Domeinnaam doorverwijzen: Je verwijst je domeinnaam van je huidige provider door naar je Jimdo-website. Domeinnaam verhuizen: Je draagt je domeinnaam van je huidige provider over een registreert deze bij Jimdo.

Contacteer ons