Zoeken naar domeinnamen kopen en verkopen

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     domeinnamen kopen en verkopen
 
Nu ook marktplaats voor domeinnamen Emerce.
Reza Sardeha wil ondernemers als De Rouwe helpen via een makelaardij in domeinnamen. Volgens Sardeha is de domeinnamenmarkt in Nederland erg gesloten, waardoor onnodig hoge drempels worden opgeworpen om een goede domeinnaam te vinden en te kopen. In het algemeen zit er maar weinig vernieuwing in de handel in domeinnamen, vindt Sardeha. De zogenoemde parking pages die bijvoorbeeld concurrenten aanbieden zijn sinds 2001 nauwelijks veranderd. Via een echte marktplaats kan vraag en aanbod bij elkaar worden gebracht. Sardeha verwierf zijn eerste domeinnaam InstantSoups.com in 2006 en wist hem twee maanden later voor 1200 dollar alweer te verkopen.
16 simpele strategieën om meer nieuwe gTLDs te verkopen Openprovider.
In theorie biedt dat ongekende marketingmogelijkheden. In de praktijk blijkt het knap lastig te zijn om veel nieuwe domeinnamen te verkopen. Klanten zien door de bomen het bos niet meer, horen we vaak. Toch is er er wel een aantal min of meer simpele strategieën te bedenken die met wat voorbereiding tot goede resultaten kunnen leiden. Neem veel marge. Veel marge geeft je ruimte om te investeren in je marketing. Je hoeft niet bang te zijn dat je je uit de markt prijst want je klanten kennen de nieuwe gTLDs nog niet, laat staan dat ze de inkoopprijzen weten. Bovendien hanteren de meeste registries al vrij hoge prijzen dus je marge kan procentueel maar ook absoluut lekker hoog zijn. Je kan best 40% of meer marge rekenen op een nieuwe gTLD. Geef veel korting. Als je strategie 1 toepast dan kan je bijvoorbeeld het eerste jaar veel korting geven. Zet bijvoorbeeld 40% marge op een nieuwe gTLD en verkoop hem het eerste jaar met 30% korting. Zet één of meer nieuwe gTLDs bij de eerste resultaten in je domeinchecker. Klanten kopen domeinen die vrij zijn.
SIDN: Verkooptruc met domeinnamen. Trap er niet in!
van 13 oktober was er uitgebreid aandacht voor het onderwerp oplichting bij de registratie van domeinnamen. SIDN werkte mee aan deze rapportage. over oplichting met domeinnamen. Je bent nog niet zo lang geleden begonnen met je eigen bedrijf en hebt direct een website gelanceerd.
Geld verdienen met een domeinnaam STRATO.
Registreer die domeinnaam dan nu op het juiste TLD. Doe de domeincheck van STRATO en kijk of de domeinnaam nog vrij is. Handel in domeinnamen. Een handelaar in domeinnamen zoekt doorgaans strategisch naar lucratieve domeinextensies. Je kunt vrije domeinen registreren die een hoog verkooppotentieel hebben of reeds bestaande domeinen kopen om die later met winst weer te verkopen.
domeinnaam verkopen JuridischForum.be.
Onderzoek verschillende juridische oplossingen. Bekijk onze grote collectie juridische oplossingen. Verblijf en immigratie. Onderzoek verschillende adviezen. Bekijk onze grote collectie artikelen. Verblijf en immigratie. Hoe werkt Jureca? Stel een vraag Log in Registreer. Stel een vraag. INTELLECTUELE RECHTEN EN ICT RECHT Auteursrechten, merken patenten. 4 berichten Pagina 1 van 1. 1, 7 jaar 2 maand geleden 14 aug 2012 1643.: mijn werkgever wenst een domeinnaam dat in mijn persoonlijk bezit is sinds verschillende jaren over te nemen/te kopen. Hoe bepaal ik de prijs hiervan? bestaan er modelcontracten voor de verkoop van een domeinnaam? Juridisch actief: Ja Regio: België. Een juridische oplossing. Voor elk probleem, voor iedereen! Niet direct geholpen op het forum? Kijk even op Jureca.be voor snel en betaalbaar juridisch advies. of bel direct met een specialist op het nummer 0904 69 400 voor een eerste antwoord op uw vraag. 2, 7 jaar 2 maand geleden 14 aug 2012 1955.: je maakt een overeenkomst op waarbij de WG overeenkomt om X.XXX euro te betalen voor de overdracht van de domeinnaam.
Verkopen of kopen van een domeinnaam hoe moet dat?
Domeinnaam kopen of verkopen? Nagenoeg alle domeinnamen zijn al bezet en toch is slechts 44% van de vastgelegde domeinnamen in gebruik. Dus het loont zeker om in een koop en verkoop databank te kijken of daar wellicht de domeinnaam verkocht wordt waar u al zo lang naar op zoek bent.
Domeinnamen registreren, kopen of verhuizen.
Domeinnamen met koppeltekens zijn iets moeilijker te onthouden, maar dit impliceert niet dat dit een slechte keuze is. Wanneer uw domeinnaam meerdere trefwoorden bevat is dit zelfs aan te raden omdat zoekmachines de woorden gescheiden door een koppelteken immers als aparte woorden herkent. 5 Kort en krachtig.
Nieuws en Blogs 100% VIP service VIP Internet.
Handige instellingen tijdens je vakantie. Heb je een webshop en ga je op vakantie of wil je gewoon een overvloed aan e-mails voorkomen bij terugkomst? We hoeven niet uit te leggen dat bereikbaar zijn per e-mail tegenwoordig ontzettend belangrijk is.

Contacteer ons