Op zoek naar domeinnaam kopen en verkopen?

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     domeinnaam kopen en verkopen
 
Een Zuid-Afrika co.za domeinnaam registreren voor je website.
Gekocht in 1994 voor enkele dollars, in 2006 werd het verkocht voor 14 miljoen dollar. Zo een vaart loopt het niet met co.za domeinnamen, maar toch is ook het kopen en verkopen van co.za domeinnamen big business. Algemeen staat Gavin Durni, eigenaar van Durni Companies, bekend als grootste speler in de co.za domeinnaam markt.
Domeinnaam kopen, verkopen, huren Dotraco.be.
Domeinnaam veiling: Registreer Domeinen die bezet zijn!
Via de marktplaats van CatchTiger is het ook mogelijk om domeinnamen te verkopen. Je kunt zo je domeinnaam direct verkopen voor een vaste prijs of door middel van een biedingssysteem. Bij het biedingssysteem beslis je de minimum prijs van je domeinnaam en laat de bieders de rest doen. Waarde van domeinnaam. Wil je een domeinnaam kopen maar weet je niet hoe je een goede domeinnaam kunt herkennen?
Hoe kan ik het beste een domeinnaam kopen of verkopen? WebhostingAdvies.nl.
Betrouwbare informatie over website hosting en domeinnamen. Hoe kan ik het beste een domeinnaam kopen of verkopen? Bij het kopen of verkopen van een domeinnaam is het bepalen van de waarde van het desbetreffende domein de eerste horde die u dient te nemen.
domeinnaam verkopen JuridischForum.be.
Stel een vraag. INTELLECTUELE RECHTEN EN ICT RECHT Auteursrechten, merken patenten. Stel zelf een vraag Bekijk oplossingen. 4 berichten Pagina 1 van 1. 1, 6 jaar 7 maand geleden 14 aug 2012 1643.: mijn werkgever wenst een domeinnaam dat in mijn persoonlijk bezit is sinds verschillende jaren over te nemen/te kopen.
domeinen verkoop domeinnamen beschikbaar sedo domein kopen.
Er valt dan ook zeker wat te verdienen met het handelen in domeinnamen. Een domeinnaam verkopen kan via websites zoals SEDO of SiteDeals.nl. Geld verdienen met Domeinnamen Op Internet Bijverdienen. De eenvoudige reden daarvoor is dat oude domeinnamen nog veel verkeer kunnen opleveren omdat er op andere sites nog backlinks staan of omdat in de eerste weken na het vervallen van het domein dit nog een uitstekende ranking heeft in de zoekmachines en op die manier trafiek genereren. Wil je meer weten over domeinnamen kopen en verkopen.
Waarom uw domeinnaam kopen bij Versio?
Iedere actie die u via onze website kunt, kunt u ook via onze API. Gratis domeinnamen pushen. U kunt gratis en real-time uw domeinnaam overdragen naar een andere gebruiker van Versio. Zo kunt u uw domeinnamen makkelijk en snel overdragen of verkopen aan een andere gebruiker van Versio.
Kopen en verkopen van domeinnamen.
Domeinnamen te koop. Websites te koop. Domeinnamen te koop. Verkoop uw website. Op dit moment hebben wij geen domeinnamen te koop. Indien u uw domeinnaam wenst te verkopen, kan u ons contacteren. Websites te koop. Domeinnamen te koop. Verkoop uw website.

Contacteer ons