Meer resultaten voor domeinnaam verkoop

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     domeinnaam verkoop
 
Domeincheck 101: 4 must-do's' voor de perfecte Domeinnaam!
Hoe relevanter hoe beter! Verkoop je campingstoelen dan is campingstoelen.nl een extreem relevante domeinnaam. Verkoop je naast campingstoelen ook tenten en gasflessen dan is campingartikelen.nl bijvoorbeeld weer relevanter. Zoek bij het domeinnaam controleren altijd naar de meest relevante term voor de diensten die je aanbiedt.
Een Belgische domeinnaam kopen. Hoe gaat dat? KMO.BE.
Vandaar dat het ook belangrijk is een domeinnaam te kopen bij een betrouwbare partij. Deze zal er nooit geen probleem mee hebben om te werken via een ESCROW-SERVICE als je dat wenst. Zo werken wij bij KMO.BE via UNDEVELOPED.COM. Zij fungeren als een soort notaris bij de aankoop en verkoop van domeinnamen.
Belasting bij verkoop dure domeinnaam.
4.300 Lid sinds. Re: Belasting bij verkoop dure domeinnaam. Optie Z: voor het bedrag dat de domeinnaam oplevert, een onderhoudsarme website met inkomsten kopen. 07-03-2017, 1900: 7. Bekijk Forum Berichten. 89 Lid sinds. Re: Belasting bij verkoop dure domeinnaam. Origineel gepost door B.
SIDN: Verkooptruc met domeinnamen. Trap er niet in!
Er schijnt een probleem te zijn. Geloof het of niet, er is een bedrijf dat heeft aangegeven een website te willen beginnen met dezelfde domeinnaam als jouw bedrijf, maar dan op de com-extensie. Dat is slecht nieuws. Maar, gelukkig heeft de man die je aan de lijn hebt de oplossing ook meteen voor handen. Jij schijnt een eerste registratierecht te hebben. Als jij aangeeft de com-versie nu voor tien, misschien vijf jaar te willen claimen, kan dit direct geregeld worden. Tien keer 39 euro, vooraf te betalen, exclusief BTW, uiteraard. Geregeld krijgt Opgelicht! meldingen over deze domeinnaamverkopers. Meestal melden zich mensen die uiteindelijk niet in zee zijn gegaan met deze verkopers en toen ontdekten dat de com-versie nooit geclaimd werd door een ander bedrijf. Ook bedrijven die wel snel de com-versie hebben laten registreren, melden zich. Ze zijn tot de conclusie gekomen dat het een eenvoudige verkooptruc is en dat ze misschien vier of vijf keer te veel hebben betaald. De paniek die gecreëerd werd, bleek een schijn-urgentie. Goed voor de verkoop, maar pure misleiding.
Voorverkoop FAQ, Veel gestelde vragen One.com.
Deze garantie is geldig vanaf de dag dat u uw order heeft gemaakt op onze website en geldt voor alle klanten, ongeacht de reden van het opzeggen van het contract. Niet-goed-geld-terug garantie: Bij meerdere aankopen bieden wij volledige geld-terug garantie voor het eerste opgezegde domein. Voor overige opgezegde bestellingen crediteren we alle kosten, behalve de kosten voor de domeinnaam, welke u altijd kunt vinden op www.one.com.
Internet-frustratie: Domeinhandelaars of zijn het nu domeinkapers? Dailybits.be.
Hoe minder tekens, hoe groter de vraag en hoe groter de dollartekens in de ogen van de verkoper. Deze domeinnaam staat te koop op het verkoop-platform sedo en verkoper vroeg vaste prijs van 995. We hebben dan maar snel een alternatieve domeinnaam gezocht voor die beginnende zelfstandige.
Domeinextensie registreren, meteen geregeld Vevida.
Dankzij de komst van duizend nieuwe domeinnaamextensies maak je nu kans op dé ideale domeinnaam. Verkoop je rijwielaccessoires? Personaliseer je domeinnaam dan met de bike-extensie. Verzorg je rondvaarten in de hoofdstad? Benadruk de band met die locatie dan met een amsterdam-extensie.
domeinen verkoop webdomeinen je domeinnaam verkopen.
3, 5 jaar 11 maand geleden 14 aug 2012 1959.: Domeinnaam kopen of verkopen. Er zijn geen verplichtingen of regels bij het bepalen van een prijs voor een domeinnaam. Je kunt zelf bepalen wat je voor een domeinnaam vraagt. Natuurlijk geldt hier wel dat je redelijk moet blijven als je je domeinnaam echt wilt verkopen. Verkoop uw domeinnamen via het platform van Sedo. Domeinnaam waardebepaling Verneem hoeveel uw domeinnamen werkelijk waard zijn. Domeinbemiddeling domein aankopen of uw premium domeinen verkopen. Domeintransfer via Sedo doet u dit snel en efficiënt. Partner Programma Maak gebruik van ons Partner programma. Know-How Waarom investeren in een betere domeinnaam? Een domeinnaam doorverkopen. Hier krijgt u de werkwijze bij een be domeinnaam. Voor andere extensies gebeurt dit op een gelijkaardige manier. U stuurt ons een e-mail met de aanvraag voor een trade. Vermeld zeker de domeinnaam, uw klantid en de gegevens van de aankoper. 3 manieren om je domeinnaam te verkopen Hostnet Academy. Of nu je bedrijfsnaam is veranderd of je niets meer doet met je website, je wilt je domeinnaam verkopen. Maar hoe gaat dat precies in zijn werk?

Contacteer ons