Meer resultaten voor domeinnaam verkoop

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     domeinnaam verkoop
 
NL Domeinnaam verkopen? Veams.
// NL domeinnaam aanbieden. Korte NL domeinnaam kostenloos voor verkoop aanbieden? Heeft u een korte nl-domeinnaam die u niet gebruikt en wilt verkopen? Dan bieden wij graag uw nl-domeinnaam voor verkoop aan. Lees de voorwaarden en bied uw domeinnaam gratis aan.
De waarde van domeinnamen.
Lastiger in te schatten, maar van groot belang is wat de koper met de domeinnaam wil doen.We hebben recentelijk ons nog lelijk in de vingers gesneden met een domeinnaam die we voor 1500, weg deden zonder te kijken naar het bedrijf wat de naam in bezit wilde hebben.
Domeinnaam vrij? 1000 extensies controleren kopen.
Concreet gaat u, om een domeinnaam bij Combell te registreren, naar de rubriek domeinnaam registreren. U controleert eerst of de domeinnaam nog vrij is, door de gewenste domeinnaam in het zoekvak in te tikken, en op de knop Controleer te klikken.
Mag je een domeinnaam verkopen? Hosting in Nederland.
Omdat de overdracht van een domeinnaam niet zonder wederzijdse medewerking is terug te draaien, is het verstandig om, zeker bij grotere bedragen, een contract op te stellen of een escrow-dienst in te schakelen, om oplichting te voorkomen. Tijdens de verkoop zal de houder van de domeinnaam gewijzigd moeten worden.
domeinnaam verkopen.
De enige uitzondering is dat de bedrijven qua product/ dienst niks met elkaar te maken hebben of geografisch ver uit elkaar zitten. Nee, zelfs als ik bijvoorbeeld de domeinnaam xyz.nl heb waar ik computerhardware op verkoop maar niet de handelsnaam xyz heb, dan nog hoef ik de domeinnaam niet af te staan als een directe concurrent de handelsnaam xyz vastlegt nadat ik de domeinnaam vastgelegd heb.
Domeinnamen / E-mail Roels multimedia.
Wenst u uw eigen domeinnaam te registreren? Daarvoor kan u bij ons terecht. U krijgt steeds een mailbox met 5 aliassen gratis bij uw domeinnaam. We regelen dit binnen de 10 minuten. U kan meteen uw nieuwe domeinnaam e-mail gebruiken.
Let op! Oplichting met domeinnaam verkopen Hosting2GO.
Oplichting met domeinnaam verkopen. Oplichting met domeinnaam verkopen. door: Jeroen 01-03-2016 Leestijd: 4 minuten Categorie: SSL / veiligheid. Ben jij ook al eens gebeld door een bedrijf dat domeinnaam verkopen controleert en je een andere versie van jouw domein aanbiedt?
Het registreren van een domeinnaam: drie tips.
Heb je een bedrijf met de naam Bedrijf ABC en verkoop je tassen, dan kun je de domeinnaam BedrijfABC-tassen.nl registreren om het zoekwoord tassen terug te laten komen in de domeinnaam. Overigens wordt wel alleen aangeraden om het zoekwoord terug te laten komen in de domeinnaam als dit niet onnodig verwarrend werkt.

Contacteer ons