Resultaten voor domeinnaam verkopen

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     domeinnaam verkopen
 
Domeinnaam parkeren: de voor en nadelen mijndomein.nl.
Via een veilingwebsites kun je een geparkeerde domeinnaam verkopen. Dit is wel iets wat je moet doen als je echt een hele goede domeinnaam hebt kijk hier eens of van domeinhandelen je vak of hobby hebt gemaakt. Maar ja, je domeinnaam parkeren, het is niet meer dan dat.
Fiscus jaagt op internethandel technologie De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Pl
De activiteiten van het zogenaamde Belgian Internet Service Centre BISC, een project van de informaticacel van de BBI, zitten de laatste weken in een stroomversnelling. In samenwerking met de overheidsdienst Economie worden momenteel alle verkoopwebsites met een domeinnaam die eindigt op be gecontacteerd. Zij worden gewezen op hun plicht om een lijst aan de fiscus over te maken met al wie bij hen een account heeft en volgens hen ook belastingplichtig is. Om te bepalen wie precies belastingen moet betalen op zijn verrichtingen en een btw-nummer dient te hebben, biedt de fiscus ook een aantal criteria aan. Zo wordt uitgegaan van een basisbedrag van 5.580 euro. Wie in een jaar tijd minder omzet maakt, kan volgens het BTW-wetboek als kleine onderneming worden vrijgesteld. Een bijkomend criterium is echter ook de regelmaat van transacties. Wie één auto van 20.000 euro verkoopt, is niet belastingplichtig. Wie elk jaar twintig auto's' van 1.000 euro verkoopt, is dat bijvoorbeeld wel. We" willen geen heksenjacht organiseren, verduidelijk Dirk Dierickx, projectleider van het BISC. We" willen wel de mensen eruit halen die zaken via internet verkopen en op die manier oneerlijk concurreren met handelaars die hetzelfde in hun zaak verkopen."
Hoe kun je een domeinnaam verkopen? DIK.NL.
In dit artikel gaan we er in eerste instantie van uit dat je al een domeinnaam hebt, of dat je er een wil kopen om te verkopen. Daarom komen we eerst terug op de hoofdvraag: Hoe kun je een domeinnaam verkopen?
Opgepast voor fraude met domeinnamen post Comsa Reclame Creatie Online Marketing Website Webshop gelegen in Veurne, West-Vlaanderen.
Opgepast voor fraude met domeinnamen. Krijgt u een telefoontje dat probeert u een com of eu variant te verkopen van het domein dat u in de nl of be landencode geregistreerd hebt? Verschillende klanten hebben ons ongerust gecontacteerd. Zij ontvingen een telefoontje dat zogezegd van een merken en domeinregistratiebureau uit Amsterdam afkomstig was. Dat zou een aanvraag ontvangen hebben voor de registratie van de com of eu variant van de domeinnaam die de klant in zijn bezit had in de nl of be vorm.
SIDN: Verkooptruc met domeinnamen. Trap er niet in!
Je hebt een domeinnaam gekozen en geregistreerd waardoor potentiële klanten direct weten wie jij bent en wat jij doet. Je richt je vooral op Nederlandse klanten, dus je hebt alleen de domeinnaam met de nl-extensie genomen. Mocht je ooit internationaal aan de slag gaan, dan kan je altijd nog een com-versie registeren.
Is jouw domeinnaam 10 miljoen dollar waard? iValue.
Je domeinnaam tijdig laten vernieuwen en registreren is de beste remedie tegen het verlies van je domeinnaam. Ben jij op jacht naar domeinnamen? Zorg er dan voor dat je er snel bij bent, want zoals steeds geldt het principe First Come, First Served. Wie weet word je wel gecontacteerd door een groot merk met de vraag om je domeinnaam te verkopen.
Domeinnaam verkopen JuridischForum.be.
Nu kreeg ik vorige week van mijn host een mail geforward dat een bedrijf mijn domeinnaam wil kopen omdat ze die graag zouden gaan gebruiken. Ze hebben hen gestuurd dat ze mijn gegevens niet vrij gaven en de mail geforward hadden. Ik de cijfers van dit bedrijf eens opgezocht en het betreft een redelijk groot bedrijf omzet rond de 70mio en 125 werknemers. Nu zit ik natuurlijk met een dilemma op verschillende vlakken. Hoeveel vraag je daarvoor aan zoeen bedrijf. 1000 of 1000? De software dat ik aan het ontwikkelen zit in dezelfde branche en zou dus z'n' naam dat momenteel nog niet gekend is naar de buitenwereld toe kwijt spelen. Dus dat kan ik als argument gebruiken. Qua belastingen; ik heb geen btw nummer en kan dus geen factuur geven als ze dat wensen en als zij dat geld storten op mijn rekening dan zijn dat inkomsten in zwart niet? Maar hoe kan ik dit dan wel legaal gaan aanvaarden? Doe ik dit best via contract; dat ik opstuur? Ik heb al wat gelezen hier en op internet over hoe te verkopen; dat belangrijk is dat ik eerst geld krijg en dan pas transfereer.
Een benaming waarop ik een recht heb, wordt door een ander als domeinnaam gebruikt FOD Economie.
Via het onrechtmatig registreren van domeinnamen, hopen zij bijvoorbeeld de klanten van hun concurrenten naar hun eigen website te lokken of zij registreren een domeinnaam met het enkele doel deze naam nadien voor veel geld aan de rechtmatige belanghebbende te verkopen.

Contacteer ons