Resultaten voor domeinnaam verkopen

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     domeinnaam verkopen
 
Domeinwinkel A be-solutions product Domeinnamen bij BE-SOLUTIONS Domeinbemiddeling, verhuur, verkoop, TOP domeinnamen voor KMO's.
Indien u beschikt over een generieke domeinnaam die u niet meer gebruikt en waarvan dat u vindt dat hij een interessante marktwaarde vertegenwoordigt, kan u overwegen deze naam via onze bemiddeling te verkopen. Wij zorgen voor publicatie op onze website en handelen alle formaliteiten af met de koper.
Belgacom en Telenet verkopen minder domeinnamen Smart Business.
Belgacom en Telenet verkopen minder domeinnamen. Woensdag 15 April 2009 om 10u22 Follow @William Visterin. Samenvatting: be dns domein itprofessional nieuws. Internetaanbieders Belgacom en Telenet verkopen in verhouding minder be-domeinnamen. De twee verliezen marktaandeel aan buitenlandse registratieagenten zoals OVH en One.com.
Beleggen in domeinnamen kan veel opbrengen Netto.
De juiste naam kan pakken geld opleveren. Investeren in domeinnamen is een winstgevende activiteit. In tijden van rode beurskoersen en dalende vastgoedprijzen kan een belegging in domeinnamen een goed alternatief zijn. Vorige week werd de naam pizza.com nog voor 165, miljoen euro verkocht.
TransIP Knowledge Base Ik wil mijn domein overdragen of verkopen aan een andere partij.
Domeinregistratie Basis Verhuizen. Het is mogelijk dat je een domeinnaam wilt verkopen aan een andere partij. De financiƫle afhandeling van de verkoop kan je in zulke gevallen zelf regelen; daar hebben we geen speciale diensten voor. Om de domeinnaam te verhuizen naar de nieuwe eigenaar is in de meeste gevallen alleen een verhuiscode nodig.
Domeinnaam bemiddeling voor geregistreerde domeinnamen.
Tijdens het overname-onderzoek achterhalen we door wie de domeinnaam die je wilt overnemen is geregistreerd en of deze bereid is om de domeinnaam te verkopen. Zodra het onderzoek is afgerond ontvang je een rapport met de resultaten en ons advies over de mogelijke vervolgstappen.
Hoe je domeinnaam verkopen? domeinnaam verkopen te koop.
Je bent in elk geval niet de eerste die zijn domeinnaam wil verkopen en je zal ongetwijfeld ook niet de laatste zijn. Het is zelfs zo dat er al heel wat mensen grof geld verdiend hebben door het verkopen van hun domeinnaam.
Een domeinnaam voor 25, miljoen euro verkopen?
Registreer op donderdag 1 juni jouw briljante beschikbare domeinnaam en vertel ons via Facebook, Twitter of LinkedIn wat je met deze domeinnaam gaat doen. Dan ontvang je van SIDN een FonQ.nl cadeaubon ter waarde van 10. Lees meer over deze nl-actie! Locatie Dag van De Domeinnaam op 1 juni 2017.: Het Oude Magazijn. 3812 BH Amersfoort. Mede mogelijk gemaakt door.: Deze week populair. Een nl-domeinnaam verkopen voor 25, miljoen?
DomeinOvername.nl. Startpunt voor het kopen en verkopen van geregistreerde domeinnamen.
Bent u benaderd door derden voor het verkopen van uw domeinnaam en heeft u hulp nodig bij de waardebepaling? Nog geen koper gevonden Domein verkopen. Wilt u uw domeinnaam te koop zetten of hulp bij het zoeken van geschikte kopers?

Contacteer ons