Resultaten voor domeinnaam verkopen

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     domeinnaam verkopen
 
Je domein overdragen of verkopen aan een andere pa TransIP.
Het is mogelijk dat je een domeinnaam wilt verkopen aan een andere partij. De financiële afhandeling van de verkoop kan je in zulke gevallen zelf regelen; daar hebben wij geen speciale diensten voor. Om de domeinnaam te verhuizen naar de nieuwe eigenaar is in de meeste gevallen alleen een verhuiscode nodig.
Domeinnaam overnemen of claimen Finnian Columba.
Neem gerust contact op voor juridisch advies alvorens je een domeinnaam procedure start of onderhandelingen aanknoopt voor het terugvorderen van een be-domeinnaam: bart@finnian.be. Auteur: Bart Van Besien. Lees ook hier voor algemene informatie ivm domeinnaam geschillen. Read more on domain name disputes: how to claim a domain name?
Wat kost een domeinnaam 1 Webshopplatform in België KMOshops.be.
App Market Helpdesk Login. Wat kost een domeinnaam. Wat kost een domeinnaam KMO Shops. KMO Shops is de 1 in België voor KMOs die online willen verkopen. Razendsnel opgezet, eenvoudig beheer via je smartphone en experts waar je op kan rekenen.
Wat is cybersquatting? Wat zijn de rechtsmiddelen om tegen deze praktijk in te gaan? FOD Economie.
Soms wordt ook de bekendheid van de gekozen domeinnaam misbruikt om bezoekers naar de eigen website te lokken. Zo werd bijvoorbeeld belgacom.be geregistreerd door iemand die geen enkele band had met het bedrijf Belgacom en die nadien probeerde de domeinnaam tegen een buitensporige prijs te verkopen.
Domeinnaamrecht Hoe kun je een domeinnaam overnemen?
Daarom is het heel goed voor te stellen dat er ontzettend veel loodgieters of installatiebedrijven zijn in Nederland die Installatiebedrijf Janssen heten. Omdat deze wel allemaal in dezelfde branche werkzaam zijn, zou je kunnen zeggen dat sprake is van inbreuk. Dat is niet het geval, want ze werken allemaal in een andere regio. Bron: Kamer van Koophandel. Anders wordt het, wanneer we online gaan werken. Daar is geen sprake van een regio omdat fotograaf janssen nu landelijk kan werken. Hij zal dan een website vastleggen als fotograafjanssen.nl. Hij is het eerst met vastleggen en heeft dus deze domeinnaam. Anders wordt het als je voor verwarring zorgt. Neem het merk Ajax. Dat is een voetbalclub, een allesreiniger en een merk voor brandblussers. Ajax heeft www.ajax.nl als eerste vastgelegd en pleegt hiermee geen inbreuk op de handelsnamen van het bedrijf achter de allesreiniger of de brandblussers. Stel dat Ajax naast informatie over voetballen ook schoonmaakmiddelen of brandblussers zou gaan verkopen, dan kan je stellen dat voetbalclub Ajax inbreuk pleegt op de handelsnamen van de andere partijen.
Let op! Oplichting met domeinnaam verkopen Hosting2GO.
Oplichting met domeinnaam verkopen. Oplichting met domeinnaam verkopen. door: Jeroen 01-03-2016 Leestijd: 4 minuten Categorie: SSL / veiligheid. Ben jij ook al eens gebeld door een bedrijf dat domeinnaam verkopen controleert en je een andere versie van jouw domein aanbiedt?
Domeinnaam kopen domeinnaam verkopen Internet Vastgoed.
Domeinnamen kopen en verkopen. Interessante domeinnamen met waarde, bezoekers en inkomsten! Topic Biedingen Hoogste bod. 06-11-2017 1044: Rick de Jong. Voetbalmaffia.nl overeenkomstig met boek en nieuwe serie NPO! 05-11-2017 0949: Martijn de Jong. Een set van nieuwsdomeinnamen. 05-11-2017 0942: DomainDudes. Medische domeinnaam geschikt voor adsense inkomsten.
Trademark Office blijft doorgaan met dubieuze domeinverkoop Bright.
Trademark Office heeft daarnaast toegezegd dat het bedrijf zijn manier van verkopen zou aanpassen en dat het niet meer zou melden dat een andere partij een variant van de domeinnaam wilde registeren. Die toezegging heeft Trademark office al verbroken, zo blijkt uit de door de ondernemers opgenomen telefoongesprekken.

Contacteer ons