Meer resultaten voor domeinnaam vlaanderen

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     domeinnaam vlaanderen
 
Vlaamse en Brusselse domeinnaam blijft randverschijnsel Computable.be.
brussels doet het beter dan vlaanderen, stelt Lut Goedhuys van DNS aan Computable. Belgen zullen zelfs nog eerder een Duitse, Britse UK of Luxemburgse domeinnaam registreren dan een Vlaamse of Brusselse, zo blijkt. Een Nederlandse nl-domeinnaam werd vorig jaar zelfs acht keer meer geregistreerd dan vlaanderen of brussels.
kañooh domeinnaamregistraties en beheer kañooh.
Een domeinnaam zorgt ervoor dat je website gemakkelijk gevonden wordt en dat je als organisatie bereikbaar bent. Een domeinnaam vertegenwoordigt jouw online identiteit. kañooh registreert én beheert de domeinnaam die past bij jouw organisatie. Je kan kiezen uit 6 extensies: be, com, eu, org, net en vlaanderen.
domein extensie vlaanderen Archief Webhosting, goedkope domeinnaam registraties en VPS hosting.
Home domein extensie vlaanderen. Vlaamse domeinnaam vlaanderen wordt beheerd door DNS.be. Geplaatst in: SitePlan Nieuws By: SitePlan Reageren uitgeschakeld. Het was al langer geweten dat de Vlaamse regering zijn eigen Vlaamse domeinnaam extensie wou en dat het vlaanderen zou worden.
Domeinnamen Overzicht.
Bekendheid van vlaanderen stijgt score: 3. Het onderzoek werd al voor de 2de keer uitgevoerd bij een 500-tal bedrijven van over het hele land. De resultaten tonen aan dat inmiddels 46% van de respondenten weet heeft van de nieuwe domeinnaam extensies.
Domeinregistratie.
generic top level domeinnamen: deze zijn generiek en staan niet voor een bepaald land bijvoorbeeld com, org en net Sinds 2015 kan ieder ook zijn eigen top-level domein registreren bijv vlaanderen of brussels. Registreer nu uw nieuwe domeinnaam en web hosting, of vraag een transfer, of een trade aan.
Domeinnaam brussels nog geen succes BRUZZ.
28% van de aanvragen kwamen uit Vlaanderen, Wallonië is goed voor zon 12%. Vlaanderen, dat op hetzelfde moment de domeinnaam vlaanderen lanceerde, registreerde 5.485 aanvragen. Wallonië is het enige gewest zonder een eigen domeinnaam. Maar, de cijfers moeten gerelativeerd worden, zegt Philip Du Bois, general manager van DNS, het bedrijf dat de domeinnaam brussels beheert, aan DH.be Het klopt dat we nog ver verwijderd zijn van het vooropgezette doel van 50000, domeinnamen.
Wie bezit jouw domeinnaam? Scouts en Gidsen Vlaanderen.
Dit is een puur administratief/technisch verhaal om de eigendomsrechten van je groep te vrijwaren. Waar je website draait, wie je domeinnaam beheert en e-mail terechtkomt, staat daar dus los van. Zie ook Wat is een domeinnaam? Scouts en Gidsen Vlaanderen vzw.
Domeinnamen www.belnet.be.
Vanaf 2 oktober zal het mogelijk zijn om de domeinnamen vlaanderen en brussels via onze beheerinterface domains.belnet.be te registreren. Deze domeinnamen zijn voor iedereen beschikbaar, maar DNS Belgium, de organisatie die deze extensies beheert, heeft wel verschillende lanceringsfases voorzien zodat bepaalde types organisaties voorrang krijgen. In de tabel hieronder vindt u een overzicht van de verschillende fases en de bijbehorende tarieven. Merkhouders van wie de merknaam is ingeschreven bij het TMCH. Niet beschikbaar bij Belnet. Overheden, bedrijven en non-profit organisaties. 130/domein 30 als de aanvraag wordt geaccepteerd. 70/domein 30 als de aanvraag wordt geaccepteerd. 70/domein 30 als de aanvraag wordt geaccepteerd. Normaal tarief: 30. Vanaf 13 oktober kunt u via Belnet met voorrang de domeinnaam gent registreren indien uw organisatie een bedrijf, overheid of non-profit organisatie uit Gent is.

Contacteer ons