Meer resultaten voor domeinnaam vlaanderen

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     domeinnaam vlaanderen
 
Opnieuw fraudeurs met domeinnamen actief.
Tal van Limburgse bedrijven hebben de afgelopen weken facturen in de bus gekregen van BE Domein Host om zogezegd de domeinnaam van hun website te registreren of de registratie te verlengen. Het gaat echter om nepfacturen, die het geld transfereren naar een Spaanse rekening.
Gemeente Lebbeke heeft de domeinnaam/extensie Vlaanderen geregistreerd N-VA Lebbeke.
Het bestuur van N-VA Denderbelle-Lebbeke-Wieze is verheugd met beslissing van Gemeentebestuur Lebbeke om de Internetextensie vlaanderen te gebruiken. Sinds dit najaar kunnen gemeentebesturen een domeinnaam reserveren bij DNS Belgium met extensie vlaanderen. Het gemeentebestuur van onze gemeente heeft de domeinnaam vlaanderen geregisteerd.
Officiƫle website van de GENT domeinextensie.
De alombekende domeinextensies BE en COM krijgen dan namelijk gezelschap van veel nieuwe varianten, zoals GENT. Ook jij kan dan je eigen domeinnaam registreren, gekoppeld aan de mooiste stad van Vlaanderen. Als je zelf van Gent bent of een zaak hebt in de stad, dan wordt GENT binnenkort de meest logische keuze.
Mijn domeinnaam verplaatsen naar een andere provider Public Knowledge Base Openminds KB.
BE, VLAANDEREN en BRUSSELS domeinen. Voor be domeinnamen kan je een transfercode aanvragen via de website van DNS Belgium.: Kies daar voor WHOIS.: Vraag ten slotte onderaan de transfer code op.: De transfercode wordt naar het e-mailadres van de eigenaar van de domeinnaam gestuurd.
Prijsoverzicht webhosting Nucleus.
Geen zorgen over beheer en onderhoud. Cloud Maximale uptime, veiligheid en flexibiliteit met onze cloud oplossingen. Content Delivery Network. Business Continuity Preventieve en reactieve maatregelen om downtime te voorkomen. Hosting Betaalbare en betrouwbare hosting op maat van jouw noden en budget.
IE-Forum.be Weddingplanner van Great Weddings.vlaanderen maakt inbreuk op handel en domeinnaam Great Weddings.be.
Er wordt gebruik gemaakt van een identieke handelsnaam, de aard van de activiteiten is identiek, namelijk het organiseren van huwelijksfeesten en de activiteiten worden beide uitgevoerd in Limburg. De loutere toevoeging Vlaanderen aan de domeinnaam neemt het verwarringsgevaar niet weg.
Schakelt u ook over op domeinnaam Vlaanderen? Made in Kempen.
Dat zegt Philippe Dubois, general manager van DNS Belgium, het bedrijf dat de domeinnamen beheert, in een interview met Pub magazine. Volgens Philip Du Bois is het kiezen van vlaanderen als domeinnaam interessant voor Vlaamse bedrijven die exporteren en hun afkomst willen benadrukken, maar ook voor bedrijven die Vlaanderen als afzetmarkt zien.
domeinnaam.
Een domeinnaam registreren is niet duur, dus je legt er beter te veel dan te weinig vast. Zo voorkom je dat een concurrent, of iemand die van slechte wil is, met de domeinnaam aan de haal gaat. Schakelt u ook over op domeinnaam Vlaanderen?

Contacteer ons