Zoeken naar domeinnaam vlaanderen

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     domeinnaam vlaanderen
 
Bedrijfswereld kritisch voor vlaanderen De Standaard.
Uit een rondvraag van BeCommerce, een verening van bedrijven actief in e-commerce, blijkt dat 73% van de 291 ondervraagde bedrijven het nut niet inzien van een Vlaamse domeinnaam. De bedrijven hebben vooral praktische bezwaren. Heel wat bedrijfsleiders vinden vlaanderen te lang en te weinig internationaal.
DNS.be is beheerder domeinnaam vlaanderen VRT NWS. VRT NWS. VRT NWS.
De Vlaamse overheid heeft de concessie voor het beheer van de domeinnaam vlaanderen toegekend aan domeinnaambeheerder DNS.be. DNS.be zal het aanvraagdossier voor de Vlaamse domeinnaam indienen bij Icann, de Amerikaanse organisatie die de internethiƫrarchie coƶrdineert. DNS.be zal na groen licht de exploitatie van vlaanderen verzorgen.
Domeinnamen registreren, kopen of verhuizen.
Na enkele uren kunt u de domeinnaam beheren via Telenet. Nieuwe generieke extensies. Versterking van uw merk in een bepaalde regio vb gent, vlaanderen. Verhoog de zoekresultaten door betere targeting van uw doelgroep vb hotel, travel. Klanten vinden u gemakkelijker terug in de regio waar men zoekt vb brussels.
Opgepast voor fraude met domeinnamen post Comsa Reclame Creatie Online Marketing Website Webshop gelegen in Veurne, West-Vlaanderen.
Dat zou een aanvraag ontvangen hebben voor de registratie van de com of eu variant van de domeinnaam die de klant in zijn bezit had in de nl of be vorm. De telefonist vervolgt dan dat het Amsterdamse bedrijf die aanvraag tegengehouden zou hebben, en de klant de mogelijkheid wil bieden om als eerste die variant op zijn domeinnaam te registreren.
vlaanderen en brussels vanaf nu beschikbaar voor organisaties FARO. Vlaams steunpunt voor cultureel erfgoed vzw.
Meer info over hoe u een domeinnaam aanvraagt. DNS Belgium lanceert de vlaanderen en brussels-domeinnamen in vijf fases, waarvan dit de tweede is. Om de lancering van vlaanderen te ondersteunen heeft DNS Belgium de website www.trotsop.vlaanderen in het leven geroepen.
Vragen over de domeinnaam vlaanderen? Nieuws Kortom Vereniging voor communicatie overheid socialprofit.
Vragen over de domeinnaam vlaanderen? Bij alle steden en gemeenten viel onlangs een brief in de bus met de vraag of de stad/gemeente de intentie heeft om de stads of gemeentenaam digitaal te koppelen aan de domeinnaam vlaanderen, bijvoorbeeld zwijndrecht.vlaanderen.
vlaamse domein extensie.
Home vlaamse domein extensie. Vlaamse domeinnaam vlaanderen wordt beheerd door DNS.be. Geplaatst in: SitePlan Nieuws By: SitePlan Reageren uitgeschakeld. Het was al langer geweten dat de Vlaamse regering zijn eigen Vlaamse domeinnaam extensie wou en dat het vlaanderen zou worden.
PVDA koopt domeinnaam www.turteltaks.vlaanderen en al de rest PVDA.
We" moeten de strijd om Google zien te winnen, zegt de ombudsman, die daarom de domeinnaam www.turteltaks.be aankocht. Tom De Meester kan er wel de humor van inzien en kocht onmiddellijk de domeinnaam www.turteltaks.vlaanderen, samen met www.turteltaks.info, www.turteltaks.net, www.turteltaks.org en www.turteltaks.online. Wie" de Turteltaks wil tegenhouden en de petitie wil tekenen komt voortaan via Google niet alleen terecht op de PVDA-campagnewebsite, maar ook op vijf extra petitie-websites. The game is on." De PVDA is het overigens niet eens met de andere oppositiepartijen die het initiatief van de ombudsman wijten aan de slechte" communicatie" van minister Turtelboom en vinden dat de overheid ervoor" moet zorgen dat burgers bereikbare en correcte informatie vinden. De Turteltaks is geen slechte communicatie, vindt Tom De Meester, maar een slechte maatregel. We" moeten er niet beter over communiceren, we moeten de Turteltaks gewoon afschaffen." Nu 1 maart in zicht komt op die datum wordt de Turteltaks van kracht schakelt de PVDA een versnelling hoger. De partij rolt haar petitiecampagne uit in heel Vlaanderen en organiseert op zondag 28 februari een PayBackDay, een protesthappening tegen de Turteltaks op het Muntplein in Brussel.

Contacteer ons