Resultaten voor domeinnamen verkopen

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     domeinnamen verkopen
 
Domeinnaam verkopen Webwinkel Forum.
Berichten: 100 Lid geworden op: 02 januari 2010 Locatie: Winterswijk Contacteer.: Re: Domeinnaam verkopen. 20 maart 2015. Die Europese wetgeving heeft die waarschijnlijk zelf opgesteld om te kopen voor een laag bedrag. Er zijn namelijk geen regels, het is net wat je zelf al aangeeft wat men er voor over heeft. Vroeger werden domeinnamen zelfs verkocht voor meer dan 10 miljoen maar probeer in een onderhandeling te komen en eindig op een prijs die jij er voor wil hebben.
Opgepast voor fraude met domeinnamen post Comsa Reclame Creatie Online Marketing Website Webshop gelegen in Veurne, West-Vlaanderen.
Opgepast voor fraude met domeinnamen. Krijgt u een telefoontje dat probeert u een com of eu variant te verkopen van het domein dat u in de nl of be landencode geregistreerd hebt? Verschillende klanten hebben ons ongerust gecontacteerd. Zij ontvingen een telefoontje dat zogezegd van een merken en domeinregistratiebureau uit Amsterdam afkomstig was.
Domeinnaam In Verkoop Voor het kopen en verkopen van domeinnamen!
Domeinnamen met een Z. p.o.a' echo 00?, Uw domeinnaam verkopen? Met uw domeinnaam op DomeinnaamInVerkoop.nl bent u in beeld bij duizenden geïnteresseerden. Veilig en snel uw domeinnaam verkopen. Wilt u uw domeinnaam verkopen? Dan bent u bij DomeinnaamInVerkoop.nl aan het juiste adres.
Nu ook marktplaats voor domeinnamen Emerce.
In het algemeen zit er maar weinig vernieuwing in de handel in domeinnamen, vindt Sardeha. De zogenoemde parking pages die bijvoorbeeld concurrenten aanbieden zijn sinds 2001 nauwelijks veranderd. Via een echte marktplaats kan vraag en aanbod bij elkaar worden gebracht. Sardeha verwierf zijn eerste domeinnaam InstantSoups.com in 2006 en wist hem twee maanden later voor 1200 dollar alweer te verkopen.
Mag je een domeinnaam verkopen? Hosting in Nederland.
Mag je een domeinnaam verkopen? 3 augustus, 2014. Ja, als je de houder registrant bent van een domeinnaam, staat het je in de regel vrij om deze te verkopen. De regels met betrekking tot de verkoop van domeinnamen kunnen wel verschillen per domeinextensie.
Reseller hosting bij Combell: pay as you use, korting én commissies.
Vanaf 3460/maand, Bestellen. Verkoop zelf webhosting en domeinnamen. Zonder zorgen én met een mooie korting voor jou! Lig nooit meer wakker van de webhosting voor je eigen klanten. Als Combell Reseller verkoop je hen zelf diensten waar je op kan vertrouwen.
Officiële website van de GENT domeinextensie.
Deze zijn aangesloten bij ons en bieden de GENT-domeinnaam aan naast hun bestaande productaanbod. De GENT-domeinnamen kunnen niet rechtstreeks via deze website aangekocht worden. Daarvoor werken we met een tussenpartij, de zogenaamde registrars. Dit zijn ICANN-geaccrediteerde bedrijven die GENT aan hun klanten rechtstreeks aanbieden. Zij bepalen dan ook de prijs van de domeinnaam.
NL Domeinnaam verkopen? Veams.
// NL domeinnaam aanbieden. Korte NL domeinnaam kostenloos voor verkoop aanbieden? Heeft u een korte nl-domeinnaam die u niet gebruikt en wilt verkopen? Dan bieden wij graag uw nl-domeinnaam voor verkoop aan. Lees de voorwaarden en bied uw domeinnaam gratis aan.

Contacteer ons