Zoeken naar domeinnamen verkopen

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     domeinnamen verkopen
 
Hoe verkopen jullie je domeinnamen?
Re: Hoe verkopen jullie je domeinnamen? Ik heb zo eens naar je topics zitten kijken, maar het zijn nou niet echt bepaald namen waar ik op zou bieden. De meeste weinig lokale / exacte zoekopdrachten en/ of een streepje er tussen. Bij velen niet echt favoriet dus. Als je geld wilt verdienen met de verkoop van domeinen zal je mijn inziens echt op zoek moeten naar betere namen; en dat is best veel werk.
Domeinnaam verkopen Webwinkel Forum.
Berichten: 100 Lid geworden op: 02 januari 2010 Locatie: Winterswijk Contacteer.: Re: Domeinnaam verkopen. 20 maart 2015. Die Europese wetgeving heeft die waarschijnlijk zelf opgesteld om te kopen voor een laag bedrag. Er zijn namelijk geen regels, het is net wat je zelf al aangeeft wat men er voor over heeft. Vroeger werden domeinnamen zelfs verkocht voor meer dan 10 miljoen maar probeer in een onderhandeling te komen en eindig op een prijs die jij er voor wil hebben.
Opgepast voor fraude met domeinnamen post Comsa Reclame Creatie Online Marketing Website Webshop gelegen in Veurne, West-Vlaanderen.
Opgepast voor fraude met domeinnamen. Krijgt u een telefoontje dat probeert u een com of eu variant te verkopen van het domein dat u in de nl of be landencode geregistreerd hebt? Verschillende klanten hebben ons ongerust gecontacteerd. Zij ontvingen een telefoontje dat zogezegd van een merken en domeinregistratiebureau uit Amsterdam afkomstig was.
Domeinnaamrecht Hoe kun je een domeinnaam overnemen?
1.5.1 Kan een domeinnaam een handelsnaam zijn? 1.5.2 Kan een domeinnaam inbreuk op merkenrecht maken? 1.5.3 Maakt een domeinnaam inbreuk op een handelsnaam? 1.6 Waar moet je op letten als je een domeinnaam wilt verkopen? 1.7 Wat gebeurt er met een domeinnaam bij faillissement? 1.9 Domeinnaam jurist. 1.9.0.1 Lees andere interessante artikelen. Domeinnaamrecht en de domeinnaam zijn vaak onderdeel van gesprek als het gaat om handelsnamen en merkenrecht, maar natuurlijk is ook het kopen en verkopen van domeinnamen aan de orde van de dag. Google hecht er misschien minder waarde aan dan voorheen, maar kijk eens naar onze domeinnaam www.intellectueeleigendom.nl. Het heeft nog steeds veel waarde voor zoekmachines en is daardoor belangrijk voor zoekmachine optimalisatie. Niet zo vreemd dus dat het aanbieden en doorverkopen van domeinnamen een levendige handel oplevert.
Nu ook marktplaats voor domeinnamen Emerce.
In het algemeen zit er maar weinig vernieuwing in de handel in domeinnamen, vindt Sardeha. De zogenoemde parking pages die bijvoorbeeld concurrenten aanbieden zijn sinds 2001 nauwelijks veranderd. Via een echte marktplaats kan vraag en aanbod bij elkaar worden gebracht. Sardeha verwierf zijn eerste domeinnaam InstantSoups.com in 2006 en wist hem twee maanden later voor 1200 dollar alweer te verkopen.
Mag je een domeinnaam verkopen? Hosting in Nederland.
Mag je een domeinnaam verkopen? 3 augustus, 2014. Ja, als je de houder registrant bent van een domeinnaam, staat het je in de regel vrij om deze te verkopen. De regels met betrekking tot de verkoop van domeinnamen kunnen wel verschillen per domeinextensie.
Reseller hosting bij Combell: pay as you use, korting én commissies.
Vanaf 3460/maand, Bestellen. Verkoop zelf webhosting en domeinnamen. Zonder zorgen én met een mooie korting voor jou! Lig nooit meer wakker van de webhosting voor je eigen klanten. Als Combell Reseller verkoop je hen zelf diensten waar je op kan vertrouwen.
Officiële website van de GENT domeinextensie.
Deze zijn aangesloten bij ons en bieden de GENT-domeinnaam aan naast hun bestaande productaanbod. De GENT-domeinnamen kunnen niet rechtstreeks via deze website aangekocht worden. Daarvoor werken we met een tussenpartij, de zogenaamde registrars. Dit zijn ICANN-geaccrediteerde bedrijven die GENT aan hun klanten rechtstreeks aanbieden. Zij bepalen dan ook de prijs van de domeinnaam.

Contacteer ons