Meer resultaten voor een domeinnaam kopen

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     een domeinnaam kopen
 
tips over domeinnamen metrovision.
Dan kunt u twee dingen doen. Verder zoeken naar een domeinnaam die nog vrij is of proberen de domeinnaam te kopen of huren. Waarschuwing: registreer alleen een domeinnaam als de relevante TLD's' meestal nl en com nog vrij zijn of te huur of te koop.
Domeinnaam kopen de goedkoopste registratie.
Hosting bedrijven waar je een domeinnaam kan kopen. Bedrijf BE NL COM EU NET ORG INFO Website. De prijs van een domeinnaam. Vele bedrijven vragen nog altijd veel te veel geld voor een domeinnaam en dit is zonde want ze zouden veel meer klanten hebben moesten ze zich aanpassen aan de rest. tegenwoordig kost een domeinnaam bijna niets meer zo is Versio de goedkoopste aanbieder voor be domeinnamen met 3.29 per domeinnaam en kortingen indien je voor een langere tijd het domeinnaam registreert. Een ander bedrijf dat ook zeer goedkoop is als het gaat om het registreren van domeinnamen is Neostrada. Bij Neostrada kan je al voor 495, een be domein registreren. Tussen Versio en Neostrada is bijna geen verschil, het enige verschil is dat Neostrada een aantal jaar ouder is als Versio dat nog een redelijk jong bedrijf is dat nog maar enkele jaren bestaat. Een vraag of opmerking? laat een berichtje achter! Email Address required. Plaats je bericht. VPS Hosting Reviews. Dedicated Server Reviews. Hosting voor bedrijven.
Registreer je eigen domeinnaam op internet.
Je hoeft nauwelijks meer te doen dan je domeinnaam in te tikken, en even later vertelt de dokter je precies wat er is misgelopen. Domeinnaam kopen: waar moet je zijn? Heb je een eigen site ontworpen en wil je die op het net plaatsen?
Goedkoop domeinnaam kopen: vergelijken, tips en waar op letten?
Goedkoop domeinnaam kopen: providers vergelijken, tips en waar je op moet letten. Goedkoop domeinnaam kopen: providers vergelijken, tips en waar je op moet letten. In theorie maakt het niet zoveel uit waar je een domeinnaam gaat kopen. Er kan weinig misgaan met het vastleggen van een domeinnaam het is een geautomatiseerd proces en de prijs varieert tussen de 4 tot 15 euro per jaar p.s. sommige providers hebben ook een actie waar je het eerste jaar 1 euro betaalt en het tweede jaar bijvoorbeeld 12 euro. In de praktijk maakt het wel uit. Maar daar gaan we zo op in. In dit artikel bespreken we een paar onderwerpen, namelijk.: Waarom het in de praktijk wel uitmaakt waar je een domeinnaam koopt. De beste hostingproviders voor Nederlandse websites. Waar je de goedkoopste domeinnaam kan kopen. Waar je op moet letten als je een domeinnaam wilt doorlinken. Hoe je een bestaande domeinnaam kan kopen een domeinnaam die al bezet is door iemand anders. In de praktijk maakt het wel uit waar je een domeinnaam gaat kopen. Er is een enorme kans dat het niet blijft bij het vastleggen van een domeinnaam. Waarschijnlijk wil je ook een website bouwen.
Domeinnaam Kopen met gratis webruimte en email-adressen.
Via deze website kan u domeinnamen registreren met een Belgische of buitenlandse extensie. Wij zijn officieel erkend als registratie-agent voor domeinnamen met extensie be en eu maar kunnen ook andere extensies registreren zoals com, net, org. Bij elke domeinnaam is een webruimte inbegrepen van 300 MB. Zo kan u uw eigen webpagina's' opladen en email-adressen installeren. Om de drempel zo laag mogelijk te houden, is de domeinnaam het eerste jaar gratis. U betaalt enkel de prijs voor de webruimte. Bij verlenging van de domeinnaam in het tweede jaar is de prijs dan iets hoger zie het kader hieronder. Prijzen per jaar. Vanaf tweede jaar. Een webruimte van 300 MB met 4000 MB dataverkeer per maand. Beheer van de website via een controlepaneel CPanel. PHP5 ondersteuning MySQL databases. Een onbeperkt aantal email-adressen die u kan raadplegen via Outlook of via web-based email. Vul dit formulier in om uw domeinnaam te registreren. Vul de gewenste domeinnaam in bijvoorbeeld: www.uwdomeinnaam.be. Indien u een domeinnaam wilt bestellen, gelieve eerst te controleren of uw gewenste domeinnaam beschikbaar is via het bovenstaande formulier.
Domeinnaam Kopen met gratis webruimte en email-adressen.
Een onbeperkt aantal email-adressen die u kan raadplegen via Outlook of via web-based email. Vul dit formulier in om uw domeinnaam te registreren. Vul de gewenste domeinnaam in bijvoorbeeld: www.uwdomeinnaam.be. Indien u een domeinnaam wilt bestellen, gelieve eerst te controleren of uw gewenste domeinnaam beschikbaar is via het bovenstaande formulier. Vul vervolgens het registratie-formulier in met uw gegevens. Dit was vroeger de website van Webcreating IT Services. Dit bedrijf heeft echter zijn activiteiten stopgezet. Wij hebben geen banden met het genoemde bedrijf maar hebben enkel deze domeinnaam van hen overgenomen. Als extra dienst naar de vroegere klanten van Webcreating IT Services bieden we een gratis verhuizing aan van hun domeinnaam. Dus het eerste jaar betalen deze klanten niets. To The Point bvba, Parkstraat 41, 9700 Oudenaarde, België, info@to-the-point.be. BTW BE 0893073357 Registratienr.
Webhosting kopen bij zelfstudie.be.
Eigen games maken. Web 2.0 gratis. Zelfstudie.be verkoopt ook webhosting en domeinnamen. Wanneer je een website maakt en die op internet wil publiceren, heb je webruimte en domeinnaam nodig. Webruimte mét domeinnaam wordt webhosting genoemd. Zelfstudie.be verkoopt beiden: domeinnamen apart én webhosting.
Domeinnaam kopen: wat kost een domeinnaam?
Domeinnaam kopen: wat kost een domeinnaam? Domeinnaam kopen: wat kost een domeinnaam? Domeinnamen worden overal ter wereld geregistreerd. Iedereen kan vrij zijn domeinnaam kiezen. Uiteraard dient de domeinnaam nog vrij te zijn voordat u ze kan aankopen. Let wel, u moet ook steeds rekening houden met de legetimiteit van de domeinnaam keuze.

Contacteer ons