Op zoek naar kopen domeinnaam?

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     kopen domeinnaam
 
tip 17: Een top domeinnaam kopen. Doen of niet? Publilab.
Een domeinnaam kost niet meer dan een paar euros en als je dan iemand het domein kan doen kopen voor 250 euro bedragen die we al tegenkwamen. Een laatste tip: indien je zon top domeinnaam wordt aangeboden, ga dan even bij DNS www.dns.be na hoelang het domein al is geregistreerd.
Is het kopen van domeinnamen voor SEO interessant? GONECT Online Marketing Bureau: Google AdWords Social Media advies.
Ook kan een domeinnaam in de toekomst interessant worden maar wil je er nu nog niets mee doen of wil je je concurrentie gewoon voor zijn. In dat geval kan een domeinnaam kopen en doorlinken naar je website ook goed zijn.
Handel in domeinnamen DNEX.be.
Er is geen wettelijke bepaling die een verbod instelt op de handel in domeinnamen, ook DNS.BE vermeldt in haar algemene voorwaarden nergens dat het verboden zou zijn domeinnamen op frequente basis te kopen en/of te verkopen. De handel in domeinnamen die inbreuk maken op intellectuele rechten wordt via de Wet van 26 juni op het Wederrechtelijk Registreren van Domeinnamen wel aan banden gelegd. De algemene voorwaarden van DNS.BE stellen overigens eveneens beperkingen aan welke domeinnamen geregistreerd en bijgevolg verhandeld kunnen worden. Zowel in Nederland artikel als de Verenigde Staten uitspraak arbiter is handel in domeinnaam principieel toegelaten voor zover geen inbreuk gepleegd wordt op intellectuele rechten van derden.
Hoe koppel ik een andere domeinnaam aan mijn website?: Yools Helpdesk.
Om een additionele domeinnaam te koppelen aan je website dien je eerst de extra domeinnaam te kopen. Wij raden aan dat je de extra domeinnaam aankoopt bij Combell. De procedure om een extra domeinnaam te koppelen via Combell vind je hieronder.:
Domeinnaam kopen en domein registreren BesteWebsitebuilder.nl.
Hoeveel kost een domeinnaam registeren in Nederland? De prijzen zijn exclusief btw en speciale kortingstarieven. 7 krachtige tips voor de juiste domeinnaam kopen. Gebruik belangrijke zoektermen in jouw domeinnaam. Niet iedereen heeft de mogelijkheid om een bedrijfsnaam te verwerken in een domeinnaam.
Domeinnamen Webruimte Registreren Domeinnaam Hosting Webruimte WebContact.
Heb je interesse in een domeinnaam, contacteer ons via email. Waarom een domeinnaam kopen? Je begint een nieuwe website en moet een domeinnaam kiezen. Kies je dan voor een domeinnaam waarin een generiek keyword zit zoals www.auto.be of kies je juist voor een naam waarmee je beter kan branden?
Domeinnaam registreren Officiƫle registratie Gratis e-mail en URL forwarding.
Hoe koop je een domein? Waarom zou ik een eigen domeinnaam kopen? Uw domeinnaam is uw eigen, unieke adres op het internet, te gebruiken voor uw website of als mailadres. Uw domeinnaam gebruiken voor uw website.: Koppel uw domeinnaam aan een website.
Domeinnaam prijs/ prijzen vergelijking, prijsvergelijk, kostprijs.
Een ander aandachtspunt is de verlenging van de domeinnaam. Bij veel buitenlandse bedrijven wordt de domeinnaam automatisch verlengd via uw kredietkaart. Dat is uiteraard niet erg gezond, want misschien wilt u de domeinnaam enkel kopen voor 1 jaar en niet langer.

Contacteer ons