Meer resultaten voor bestaande domeinnaam kopen

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     bestaande domeinnaam kopen
 
Een domeinnaam kopen zonder hosting? STRATO.
Ook als de hosting van de eigenlijke website pas later komt doe je er goed aan om dit te doen, de domeinnaam kan namelijk altijd door iemand anders bezet worden. Ook als je al een website hebt kan het een goed idee zijn om een extra domeinnaam zonder hosting te reserveren, je kunt het verkeer voor het nieuwe domein gemakkelijk omleiden naar je bestaande website. Snel beschikbare domeinnamen checken. Een domeinnaam kopen zonder hosting.
Domeinnaam registreren Antagonist.
Je kunt de gegevens wijzigen of aanvullen in Mijn Antagonist door het volgen van dit stappenplan. Kan ik een al geregistreerde domeinnaam kopen? Bij Antagonist kun je alleen vrije domeinnamen registreren of domeinen verhuizen waarvan jij de eigenaar bent. Wil je een andere bestaande domeinnaam kopen, dan kan dat op de verschillende websites die domein-veilingen doen.
VibiT Domeinnamen.
de domeinnaam kopen? Klik hier om te registreren. Voorwaarden bij domeinnamen. Nieuwe domeinen zijn abonnementen per jaar. Indien u de intellectuele eigendom van een domein wenst over te dragen naar een andere persoon of firma, dan dient er een transfer/trade procedure ingezet te worden. Deze prijs is eenmalig. Wanneer u uw bestaande domeinnaam wenst over te zetten naar VibiT/Easyhost, maar uw domeinnaam staat reeds in quarantaine, dan dient er een transfer uit quarantaine procedure gestart te worden.
Domeinnaam registratie bij CPS-iT.
Een domeinnaam kopen is eenvoudig en niet duur. Zowel bedrijven als particulieren kunnen domeinnamen registreren. Via onderstaand formulier kan je makkelijk een nieuwe domeinnaam registreren of een bestaande domeinnaam overzetten naar onze servers. Je kan enkel de domeinnaam bestellen of in combinatie met een hosting pakket.
Meerdere domeinnamen aankopen voor uw website of niet?
Om uw zoekresultaten te verbeteren koopt u verschillende domeinnamen en u linkt bijvoorbeeld via een alias aan uw huidige domeinnaam. Dan is de domeinnaam gelijkwaardig aan de hoofdsite en hop, uw zoekresultaten verbeteren. Dit is helaas niet het geval. Meerdere domeinen aankopen is zinloos. GOOGLE STRAFT DUPLICATE WEBSITES AF. Laten we het even concreet maken: u hebt een drukkerij en u hebt het domein drukwerk.com. Daar hebt u uw website en vinden prospecten en klanten u. Stel dat u ook drukkwerk.be, drukken.be en drukkerij.be en eventueel ook eu, nl of andere domeinextensies aankoopt en linkt aan uw bestaand domein en website, verbetert dat uw zoekresultaten? Neen, er is geen garantie dat u betere zoekresultaten behaalt met de aankoop en het gebruik van de andere domeinen in combinatie met uw huidig domein. Integendeel, aparte domeinnamen worden door Google als aparte sites gezien. Google straft dan ook het bezitten van meerdere domeinnamen met duplicate content af. Eventueel kan je het SEO-werk opnieuw doen, maar dan is het veel beter de SEO en de content van het bestaande domein te optimaliseren, wat Google ongetwijfeld beloont.
Registreer nu uw domeinnaam tegen de goedkoopste prijs HostYou.
Het is belangrijk om deze naam bij een betrouwbare en onafhankelijke partner onder te brengen. Of u verhuist van Proximus naar Telenet, of een nieuwe website laat maken, bij HostYou weet u zeker dat u zich nooit zorgen moet maken over uw domeinnaam. HostYou kiest voor een zeer lage standaardprijs om uw domein te parkeren, met slechts een kleine extra kost om enkele basis diensten te activeren. Betaal niet voor diensten die u niet gebruikt. Volledige controle over wie eigenaar is van het domein. Een gebruiksvriendelijk Control Panel met een live beheer van uw diensten 24/7. Gebruik van eigen nameservers of die van HostYou. Live beheer van de DNS instellingen van de HostYou nameservers. Een onbeperkt aantal subdomeinen. Een domein pointer naar bestaande HostYou Mail of Web Hostings.
Test-Aankoop ontmaskert 800 valse webshops met Belgische domeinnamen.
Test Aankoop heeft ettelijke honderden valse webshops ontmaskerd die bestaande domeinnamen misbruiken. Alle 800 hebben ze een be-domeinnaam en verkopen ze merkkledij, schoenen en accessoires aan fikse kortingen. Chinese en Oost-Europese internetcriminelen Volgens Test-Aankoop kopen Chinese en Oost-Europese internetcriminelen massaal bestaande Belgische domeinnamen op waarvan de registratie is verlopen.
Bestelformulier.

Contacteer ons