Resultaten voor bestaande domeinnaam kopen

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     bestaande domeinnaam kopen
 
Domein One.com.
Lees meer x. Registreer een domein via One.com. Om een website op internet te kunnen plaatsen moet deze gekoppeld worden aan een domeinnaam. Om een domein te kunnen gebruiken moet u een domein registreren op uw naam of bedrijf. Hostingpakket met webruimte. Bij One.com bieden wij een hostingpakket met webruimte en domeinregistratie. Uw domein is eigenlijk het visitekaartje van uw homepage, het is daarom dus belangrijk om hier goed over na te denken voor u verder gaat met de domeinnaamregistratie. Is het domein nog vrij? Wanneer u een keuze gemaakt heeft moet u eerst controleren of het domein nog vrij is. Helaas zijn veel voor de hand liggende domeinnamen al bezet. Daarom krijgt u wanneer u op de website van One.com een domeinnaam ingeeft die al in gebruik is, automatisch een overzicht van alle andere extenties die One.com biedt met dezelfde naam, en of deze nog vrij zijn voor domein registratie. U kunt dan in plaats van een nl domein een com domein kiezen.
Domeinnaam Overnemen? Ontdek Hier Waar U Precies Op Moet Letten!
Dus ook de extensies EU, COM etc. Bekijk hier meer tips en advies bij een domeinnaam overnemen, wanneer u denkt een domein te kopen. domeinnaam overnemen kosten. domeinnaam overnemen prijs. Share This Post. Meerdere domeinen op 1 hosting. Gratis domein registratie.
Bestelformulier.
domeinnamen kopen.
domeinnaam kopen prijs. domeinnamen kopen en verkopen. beste domeinnaam registratie. wordpress domeinnaam kopen. beste site om domeinnaam te registreren. domeinnaam kopen tips. domeinnaam kopen die bezet is. email domein kopen. beste domeinnaam provider. goedkoop domeinnaam kopen. domeinnaam kopen zonder hosting.
Goedkope Webhosting en Domeinnaam Kopen Neostrada.be.
Registreer je als nieuwe klant en profiteer van alle voordelen die Neostrada te bieden heeft. Hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Snelle en vriendelijke ondersteuning. Binnen enkele minuten online. Vertrouwd door meer dan 50.000 klanten. Inloggen Wachtwoord vergeten? Vraag nu je domeinnaam aan!
Registreer nu uw domeinnaam tegen de goedkoopste prijs HostYou.
Het is belangrijk om deze naam bij een betrouwbare en onafhankelijke partner onder te brengen. Of u verhuist van Proximus naar Telenet, of een nieuwe website laat maken, bij HostYou weet u zeker dat u zich nooit zorgen moet maken over uw domeinnaam. HostYou kiest voor een zeer lage standaardprijs om uw domein te parkeren, met slechts een kleine extra kost om enkele basis diensten te activeren. Betaal niet voor diensten die u niet gebruikt. Volledige controle over wie eigenaar is van het domein. Een gebruiksvriendelijk Control Panel met een live beheer van uw diensten 24/7. Gebruik van eigen nameservers of die van HostYou. Live beheer van de DNS instellingen van de HostYou nameservers. Een onbeperkt aantal subdomeinen. Een domein pointer naar bestaande HostYou Mail of Web Hostings.
One2Web: FAQ domeinnamen.
Na aftrek van BTW, belastingen en sociale bijdragen rest ons slechts enkele euro's' om u een jaar lang technische ondersteuning te bieden. One2Web ziet domeinregistratie eerder als dienstverlening naar de bestaande en eventueel toekomstige webhosting-klanten, dan als een lucratieve business. Voor die prijs krijgt u niet alleen de gewone registratie, maar ook het comfortabele en veilige beheer van uw domeinnamen en facturen, en een jaar lang technische ondersteuning. Een nog lagere prijs hanteren zou niet alleen economisch onhaalbaar zijn, het zou tevens in strijd zijn met de Handelswetgeving, die verkoop met verlies of tegen kostprijs verbiedt. Bovendien blijft onze rele kostprijs per domeinnaam bvb. qua gemiddeld aantal werkuren voor gepersonaliseerde technische ondersteuning quasi constant, wat volumekortingen moeilijk maakt. If you pay peanuts, you get monkeys. Zijn er nog bijkomende kosten verbonden aan een domeinnaam? Buiten de registratiekosten die u bij het bestellen en het jaarlijks hernieuwen van de domeinnaam betaalt, zijn er wat de domeinnaam zelf betreft geen verdere kosten. Het wijzigen van adresgegevens of het opgeven van andere naamservers is dus inbegrepen in de dienstverlening.
De waarde van domeinnamen.
Hier gaan we nu even niet verder op in, maar dit is wel waarom bezoekersaantallen de waarde van een domeinnaam bepalen. Je kunt je wel afvragen of het nu de waarde van de domeinnaam is of eigenlijk de waarde van de bestaande website.

Contacteer ons