Meer resultaten voor domeinnaam verkopen prijs

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     domeinnaam verkopen prijs
 
Domeinnaam registreren Officiële registratie Gratis e-mail en URL forwarding.
Zo voorkomt u dat andere met uw domeinnaam gaan lopen. Sommigen maken echter misbruik van de nieuwe domeinextensies, en registreren domeinnamen van merken met zo'n' nieuwe extensie, om die dan later voor veel geld te verkopen aan de eigenlijke rechthebber.
LazerNet.be Speed is all you need!
Extra mailboxen kosten 3 euro steeds per 5 te bestellen. Dit betekent dat u voortaan uw hele familie e-mail adressen kan bezorgen met uw eigen domeinnaam. Elkeen heeft zijn/haar eigen volwaardige mailbox met persoonlijke login en paswoord. Gedaan met trage Hotmail servers, reclamebanners in uw mails, overtollige SPAM berichten, gratis mail for life toestanden die n na n failliet gaan, en u bent nooit meer afhankelijk van uw ISP! Al onze standaard mailservices virus scan en dergelijke zijn inbegrepen en SERVICE HOSTING verbindt zich ertoe NOOIT uw gegevens te verkopen of te verhuren aan derden! Alle vermelde prijzen op deze pagina zijn jaarlijks en exclusief 21% BTW. behalve voor de familie-mailbox voor particulieren, waar de BTW inbegrepen is. 5 mailboxen 20 prijs per mailbox: 4.
Wat is cybersquatting? Wat zijn de rechtsmiddelen om tegen deze praktijk in te gaan? FOD Economie.
Soms wordt ook de bekendheid van de gekozen domeinnaam misbruikt om bezoekers naar de eigen website te lokken. Zo werd bijvoorbeeld belgacom.be geregistreerd door iemand die geen enkele band had met het bedrijf Belgacom en die nadien probeerde de domeinnaam tegen een buitensporige prijs te verkopen.
Gekaapte domeinnaam: terugkopen of terugvorderen? Ius Mentis.
Dit is altijd lastig in te schatten in het algemeen. De vraag is namelijk of jouw domeinnaam en/of site aanhaakt bij de merknaam. Zo is bijvoorbeeld gazelle een doodnormaal Nederlands woord, maar http//www.gazelle-fietsen.nl: gebruiken om je zelfgemaakte fietsen te verkopen is merkinbreuk.
Domeinnaamrecht en domeinnaamgeschillen deJuristen: juridisch adviesbureau: diensten ICT-recht en informaticarecht! domeinnaamgeschil.
Een cybersquatter registreert domeinnamen die identiek zijn aan onder meer bekende en geregistreerde merknamen of handelsnamen, louter met het doel de merknaamhouder of de handelaar te schaden of om de domeinnaam tegen een enorme winstprijs te verkopen. Cybersquatting kan, afhankelijk van het specifieke geval, een wederrechtelijke" registratie" zijn in de zin van van artikel 10 de Algemene Voorwaarden van DNS BE én van de Wet van 26 juni 2003 betreffende het wederrechtelijk registreren van domeinnamen.
Verkoop uw domeinnamen via het platform van Sedo.
Voeg een of meerdere domeinen toe aan uw klantaccount. Nu nog de koopoptie en prijs aangeven en opslaan en daar is uw aanbod al te vinden op onze wereldwijde domeinmarktplaats. Sedo zorgt voor de rest. Zodra uw domein is verkocht, wordt onze kosteloze trustservice geactiveerd: na ontvangst van de betaling dragen wij uw domein over aan de koper. Wanneer is het het waard een domeinnaam te verkopen.:
NL Domeinnaam verkopen? Veams.
Domein verkoop vragen? Bel Adrian van Veams 31 050 8515320 ma vr 0900-1800: uur of mail domeinnaam@veams.nl. Domeinnaam te koop aanbieden. Wanneer bent u het beste te bereiken? Domeinnaam die u wilt aanbieden? Voor welke prijs wilt u de domeinnaam verkopen?
Wat is een goede domeinnaam? NextConomy.
Zij gebruiken ook professionele e-mailadressen naam@domein.extensie. Het kiezen van een domeinnaam hangt natuurlijk ook af van jouw intenties. Denk dus op voorhand na over jouw intentie. Ga je een product verkopen of verkoop je jezelf? Kies ik mijn bedrijfs, product of gebruik ik mijn eigen naam?

Contacteer ons