Zoeken naar hoe domeinnaam verkopen

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     hoe domeinnaam verkopen
 
One2Web: FAQ domeinnamen.
Indien men u naar een naamserver vraagt, dan dient u dus zeker geen benaming van een server of een URL in te geven. Hoe pas ik de naamservers van mijn domeinnaam aan? U kan de naamservers van uw domeinnaam enkel aanpassen via het Domain Center: zie die rubriek elders in deze Knowledge Base voor meer details. Wat begrijpt men onder het traden van een be domeinnaam? Een domain trade is het overdragen van een domeinnaam aan een nieuwe licentiehouder via een afzonderlijke procedure. Men kan de domeinnaam verkopen voor een bepaald bedrag, of deze wegschenken.
Domeinnaam Verkopen Nu op DomeinStock.nl.
Vul hieronder het nummer in. Home Domeinnaam kopen Domeinnaam verkopen Merknaam bedenken Waarde domeinnaam Nieuws Contact. Plaats nu GRATIS je domeinnaam op Domeinstock.nl. Domeinstock zorgt eenvoudig voor de verkoop van je domeinnaam. Via e-mail wordt je direct op de hoogte gehouden van alle biedingen.
Je domein overdragen of verkopen aan een andere pa TransIP.
Mocht je het antwoord op je vraag niet in dit artikel terug kunnen vinden, dan helpen onze helden van support je hier graag bij! Je kunt hen benaderen door de knop Neem contact op onder dit artikel te gebruiken. edithpostma 15 december 2017 495. Hoe kan ik mijn domeinnaam in de etalage zetten, ik wil hem verkopen?
Investeren in domeinnamen How 2 Spend It How 2 spend it. Menu button. Menu button. Facebook. Instagram. YouTube. Pinterest. Facebook. Pinterest. LinkedIn. Twitter. E-mail. Whatsapp. Tag. Tag. Facebook
Dan moet je die domeinnaam registeren en met een beetje geluk ben je ongeveer een tientje per jaar kwijt om de domeinnaam actief te houden. En dan.wachten op een mogelijke koper. Hoe verkoop je een domeinnaam? Een domeinnaam verkopen gaat als volgt.
Internet-frustratie: Domeinhandelaars of zijn het nu domeinkapers? Dailybits.be.
Voorbeeldje van hoe een Nederlandse grote domeinhandelaar de verkoopwaarde van zijn gestockeerde domeinen berekend.: Het aantal spontane bezoekers op deze domeinnaam bedraagt circa 20 per dag. Dat zijn circa 7300 spontane bezoekers per jaar. Als van elke honderd mensen er eentje een videocamera koopt zult u dus 73 extra. videocameras per jaar verkopen door deze domeinnaam.
Domeinnaamrecht Hoe kun je een domeinnaam overnemen?
2.1 Hoe zit het juridisch met een domeinnaam overnemen? 2.2 Wie is juridisch eigenaar van een domeinnaam? 2.3 Domeinnaam en merkenrecht. 2.3.1 Kan een domeinnaam een handelsnaam zijn? 2.3.2 Kan een domeinnaam inbreuk op merkenrecht maken? 2.3.3 Maakt een domeinnaam inbreuk op een handelsnaam? 2.4 Waar moet je op letten als je een domeinnaam wilt verkopen?
Domeinnaamrecht en domeinnaamgeschillen deJuristen: juridisch adviesbureau: diensten ICT-recht en informaticarecht! domeinnaamgeschil.
Een cybersquatter registreert domeinnamen die identiek zijn aan onder meer bekende en geregistreerde merknamen of handelsnamen, louter met het doel de merknaamhouder of de handelaar te schaden of om de domeinnaam tegen een enorme winstprijs te verkopen. Cybersquatting kan, afhankelijk van het specifieke geval, een wederrechtelijke" registratie" zijn in de zin van van artikel 10 de Algemene Voorwaarden van DNS BE én van de Wet van 26 juni 2003 betreffende het wederrechtelijk registreren van domeinnamen.
Registreer je eigen domeinnaam op internet.
Voorbeelden van agenten zijn Planet Internet, Alldomains, Tiscali of XS4all. Hoe wordt je agent? Door aan een aantal voorwaarden te voldoen. Een eerste voorwaarde is vrij simpel: door een formuliertje op de website van DNS in te vullen en door jaarlijks een bepaald bedrag aan DNS te betalen vanaf 2.500. Tweede voorwaarde is dat de agenten de klant een bepaalde service verlenen. Het is voor de klant interessant om te weten dat zijn domein ook 24/7 bereikbaar zal zijn. Wij willen echter een domeinnaam kopen, niet verkopen.

Contacteer ons