Zoeken naar hoe domeinnaam verkopen

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     hoe domeinnaam verkopen
 
Verkoop domeinnaam Versio.
Welke stappen dien ik te zetten wanneer ik een van mijn domeinnamen die via Versio zijn geregistreerd wil verkopen aan een belangstellende? Fabien Versio medewerker. Reactie geplaatst op: 25-02-2018 om 1713.: Hallo, u kunt de koper een klanten account laten maken bij ons en het domein dan overzetten middels een push verzoek in het klantenpaneel om het domein over te dragen: De koper kan de push dan aanvragen en u zal deze moeten goedkeuren via uw eigen klantenpaneel.
Domeinnaamrecht Hoe kun je een domeinnaam overnemen?
2.1 Hoe zit het juridisch met een domeinnaam overnemen? 2.2 Wie is juridisch eigenaar van een domeinnaam? 2.3 Domeinnaam en merkenrecht. 2.3.1 Kan een domeinnaam een handelsnaam zijn? 2.3.2 Kan een domeinnaam inbreuk op merkenrecht maken? 2.3.3 Maakt een domeinnaam inbreuk op een handelsnaam? 2.4 Waar moet je op letten als je een domeinnaam wilt verkopen?
Domeinnaam kopen of verkopen. Vergrootglas. caret-down. chevron-down. Drupal. Webhosting. Joomla! Magento. Search. icon-sort-down. icon-user. WordPress. search. sort-down. User.
Tags: domein, domeinnaam. Wil je een domeinnaam kopen of juist verkopen? Houdt dan rekening met een aantal zaken. Dit artikel legt uit waar je op moet letten en hoe je tot een goede prijs komt voor een domeinnaam. 1 Een domeinnaam verkopen.
Geld verdienen met een domeinnaam STRATO.
Geld verdienen met een domeinnaam kan dat? Hoe werkt het en wat is een goede prijs? Domein aanbiedingen bekijken. Een kijkje achter de schermen van de domeinhandel. Een domeinnaam verkopen. Wat is een domeinnaam waard? Wat is een premium domeinnaam?
SIDN: Verkooptruc met domeinnamen. Trap er niet in!
Je hebt een domeinnaam gekozen en geregistreerd waardoor potentiële klanten direct weten wie jij bent en wat jij doet. Je richt je vooral op Nederlandse klanten, dus je hebt alleen de domeinnaam met de nl-extensie genomen. Mocht je ooit internationaal aan de slag gaan, dan kan je altijd nog een com-versie registeren.
Nissan verkoopt domeinnaam z.com voor miljoenen Auto55.be Nieuws.
Daarom kocht het bedrijf jaren geleden al de domeinnaam Z.com, waarop het de geschiedenis van de sportieve modelreeksen uit de doeken deed. Maar nu heeft het bedrijf het internetadres verkocht. Het is één van slechts drie domeinnamen met één letter.
Registreer je eigen domeinnaam op internet.
Voorbeelden van agenten zijn Planet Internet, Alldomains, Tiscali of XS4all. Hoe wordt je agent? Door aan een aantal voorwaarden te voldoen. Een eerste voorwaarde is vrij simpel: door een formuliertje op de website van DNS in te vullen en door jaarlijks een bepaald bedrag aan DNS te betalen vanaf 2.500. Tweede voorwaarde is dat de agenten de klant een bepaalde service verlenen. Het is voor de klant interessant om te weten dat zijn domein ook 24/7 bereikbaar zal zijn. Wij willen echter een domeinnaam kopen, niet verkopen.
BYS, domeinregistratie.
Werd uw domeinnaam geregistreerd door iemand die er niets mee doet, of door een zogenaamde cybersquatter, die doelgericht domeinnamen registreert om ze nadien door te verkopen, dan kan u trachten tot een minnelijke schikking te komen of een juridische procedure aanspannen. Alle info over hoe zo'n' procedure loopt, vindt u op www.dns.be/geschillen.

Contacteer ons