Op zoek naar hoe domeinnaam verkopen?

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     hoe domeinnaam verkopen
 
Geld verdienen met domeinnamen TechPulse.
MSI Superstation review: hoe super is een pc van 10.000 euro? Intel stopt krachtige Core i9-processors in laptops. MSI X299 SLI Plus review: goedkoop bord voor een dure CPU. MIT-onderzoekers ontwikkelen headset die gedachten omzet naar opdrachten. Man bewijst met zelfgemaakte raket dat aarde een frisbee is. Destructief Chinees kanon heeft geen buskruit nodig. Stephen Hawking overleden op 76-jarige leeftijd. Eerste testvluchten met SpaceX-marsraket begin 2019. Tesla stapt af van Nvidia Drive en ontwikkelt eigen AI-chip. Tesla zit krap bij kas en vraagt leveranciers om financiƫle bijdrage. Tesla produceert nu 7.000 autos per week en haalt daarmee eindelijk haar doelstelling. Amerikaanse onderzoeksraad presenteert eerste bevindingen muurcrash Tesla. Tesla gaat 12 filialen energietak sluiten. LEES DIT: Deep learning en het brein van de toekomst: download het gratis e-book. Geld verdienen met domeinnamen. De makkelijkste manier om geld te verdienen met domeinnamen, is niet door ze voor een hogere prijs te verkopen, maar door ze te parkeren. Je registreert dan een domeinnaam zonder hem daadwerkelijk te gebruiken voor een goed uitgebouwde site.
Is jouw domeinnaam 10 miljoen dollar waard? iValue.
Hoe kan je geld verdienen met domeinnamen? Een nieuwe be domeinnaam registreren bij DNS.be kost 16 op jaarbasis. Gezien de be domeinen al 14 jaar beschikbaar zijn, zijn korte relevante domeinnamen heel schaars geworden. Wie in het begin van de registraties pizza.com heeft kunnen bemachtigen is 2.6 miljoen dollar rijker geworden in 2008. Bestaande domeinen die voor veel geld verkocht worden, moeten niet altijd zoekwoorden bevatten zoals het bovenstaande voorbeeld dat ik aanhaalde. Ook bekende merken die hun domeinnaam vergeten te vernieuwen, zijn gegeerde slachtoffers. Denk maar aan Microsoft dat in 2003 vergat om hotmail.co.uk te verlengen. De persoon die toen de domeinnaam heeft kunnen registreren, is nu miljonair. Bedrijven die zich specialiseren in het veilen van domeinen zoals Godaddy.com, Sedo.com of Domcop.com verdienen grof geld met het doorverkopen van vervallen domeinen. Ik geef toe, ik bezoek deze websites ook regelmatig. Wanneer de domeinnaam bol.com of vtm.be zou vrijkomen, zou jij dan aarzelen om deze aan te kopen en vervolgens door te verkopen?
De waarde van domeinnamen.
Heb je altijd al willen weten hoe je kunt bepalen hoeveel je domeinnaam waard is? Bij WebChamp krijgen we die vraag regelmatig van mensen die hun domeinnaam willen verkopen of andermans domein willen kopen, of van mensen die gewoon nieuwsgierig zijn naar de waarde van hun domein.
domeinnaam verkopen JuridischForum.be.
1, 5 jaar 11 maand geleden 14 aug 2012 1643.: mijn werkgever wenst een domeinnaam dat in mijn persoonlijk bezit is sinds verschillende jaren over te nemen/te kopen. Hoe bepaal ik de prijs hiervan? bestaan er modelcontracten voor de verkoop van een domeinnaam?
Verkoop uw domeinnamen via het platform van Sedo.
Maak eerst een gratis account aan. Vervolgens kunt u domeinen aan uw account toevoegen, om ze te verkopen of te veilen. Vergelijkbare domeinaanbiedingen controleren. Verkrijg een overzicht over vergelijkbare domeinaanbiedingen op onze marktplaats. Gebruik onze uitgebreide filterfuncties voor het doorzoeken van ons inventaris en geef bijvoorbeeld alleen zoekresultaten met bepaalde extensies weer. De waarde van domeinen begrijpen. Oudere, kortere domeinen met internetgerelateerde begrippen en populaire extensies bijv. com of de zijn van hogere waarde. Bijzonder waardevolle webadressen worden door onze domeinexperts aangegeven met het label Topdomein. Verkoopopties en onderhandelingen met kopers. Verkopers kunnen per domeinnaam kiezen uit meerdere verkoopopties. Prijsonderhandelingen vinden direct plaats tussen kopers en verkopers. Veilige betaling via trustservice. De Sedo trustservice zorgt voor een veilige betalingsafhandeling. De koper verkrijgt het domein pas na betaling van de koopprijs. Eenvoudige domeinoverdracht en uitbetaling. Wij zorgen voor de probleemloze overdracht van de domeinnaam. Snelle uitbetaling van de domeinkoopprijs aan de verkoper na succesvolle overdracht. Veelgestelde vragen FAQ's.' Hier vindt u de meest gestelde vragen over de verkoop van domeinen. Hoe veil ik mijn domein via Sedo?
3 manieren om je domeinnaam te verkopen Hostnet Academy.
Of nu je bedrijfsnaam is veranderd of je niets meer doet met je website, je wilt je domeinnaam verkopen. Maar hoe gaat dat precies in zijn werk? In dit artikel leggen we je 3 manieren uit om je domeinnaam te verkopen.
Een domeinnaam doorverkopen.
Hier krijgt u de werkwijze bij een be domeinnaam. Voor andere extensies gebeurt dit op een gelijkaardige manier. U stuurt ons een e-mail met de aanvraag voor een trade. Vermeld zeker de domeinnaam, uw klantid en de gegevens van de aankoper.
Domeinnaam kopen of verkopen. Vergrootglas. caret-down. chevron-down. Drupal. Webhosting. Joomla! Magento. Search. icon-sort-down. icon-user. WordPress. search. sort-down. User.
Tags: domein, domeinnaam. Wil je een domeinnaam kopen of juist verkopen? Houdt dan rekening met een aantal zaken. Dit artikel legt uit waar je op moet letten en hoe je tot een goede prijs komt voor een domeinnaam. 1 Een domeinnaam verkopen.

Contacteer ons