Resultaten voor hoe domeinnaam verkopen

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     hoe domeinnaam verkopen
 
Registreer je eigen domeinnaam op internet.
Voorbeelden van agenten zijn Planet Internet, Alldomains, Tiscali of XS4all. Hoe wordt je agent? Door aan een aantal voorwaarden te voldoen. Een eerste voorwaarde is vrij simpel: door een formuliertje op de website van DNS in te vullen en door jaarlijks een bepaald bedrag aan DNS te betalen vanaf 2.500. Tweede voorwaarde is dat de agenten de klant een bepaalde service verlenen. Het is voor de klant interessant om te weten dat zijn domein ook 24/7 bereikbaar zal zijn. Wij willen echter een domeinnaam kopen, niet verkopen.
Hoe kun je een domeinnaam verkopen? DIK.NL.
Zodra iemand zn zinnen heeft gezet op jouw domeinnaam, kan deze domeinnaam verkopen. Hoe gaat zoiets in zn werk? Hoe kun je een domeinnaam kopen en verkopen? Wat is een domeinnaam? Een domeinnaam is een unieke naam op het internet.
Nissan verkoopt domeinnaam z.com voor miljoenen Auto55.be Nieuws.
Daarom kocht het bedrijf jaren geleden al de domeinnaam Z.com, waarop het de geschiedenis van de sportieve modelreeksen uit de doeken deed. Maar nu heeft het bedrijf het internetadres verkocht. Het is één van slechts drie domeinnamen met één letter.
5 redenen waarom een eigen domeinnaam zo belangrijk is.
Gebruikers hechten veel waarde aan een domeinnaam en brengen deze vaak in direct verband met de inhoud van de website of webwinkel. De URL speelt dus een belangrijke rol bij hun verwachting. Op www.schoenen.be verwacht iemand schoenen, en op www.vakantieveilingen.be kun je er vanuit gaan dat je kunt bieden op activiteiten. De domeinnaam van Retrofietser bevestigd wat zij verkopen: retro fietsen en alles wat daarbij komt kijken. Een eigen domeinnaam is beter te onthouden dan een sub-domeinnaam en zorgt daarmee voor betere herkenbaarheid. Retrofietser.be is beter te onthouden dan mijnwebwinkel.be/winkel/retrofietser. Hoe langer de URL, hoe lastiger te onthouden.
Hoe kan ik het beste een domeinnaam kopen of verkopen? WebhostingAdvies.nl.
Hoe kan ik het beste een domeinnaam kopen of verkopen? Bij het kopen of verkopen van een domeinnaam is het bepalen van de waarde van het desbetreffende domein de eerste horde die u dient te nemen. Maar als u en de andere partij het eenmaal eens zijn over de prijs ontstaat er een nieuwe probleem.
Domeinwinkel A be-solutions product Domeinnamen bij BE-SOLUTIONS Domeinbemiddeling, verhuur, verkoop, TOP domeinnamen voor KMO's.
Indien u beschikt over een generieke domeinnaam die u niet meer gebruikt en waarvan dat u vindt dat hij een interessante marktwaarde vertegenwoordigt, kan u overwegen deze naam via onze bemiddeling te verkopen. Wij zorgen voor publicatie op onze website en handelen alle formaliteiten af met de koper. Hoe werkt het?
Domeinnamen registreren en verkopen Financieel: Diversen.
Domeinnaam registreren, hoe doe je dat? Domeinnaam registreren, waar moet u beginnen? Wereldwijd zijn er al miljarden domeinnamen geregistreerd. Lang niet al di. Een domeinnaam en webhosting kiezen Het aantal bezoekers en het gebruik van de diensten op je website is sterk afhankelijk van de juiste domeinnaam. Reageer op het artikel Domeinnamen" registreren en verkopen."
Je domein overdragen of verkopen aan een andere pa TransIP.
Mocht je het antwoord op je vraag niet in dit artikel terug kunnen vinden, dan helpen onze helden van support je hier graag bij! Je kunt hen benaderen door de knop Neem contact op onder dit artikel te gebruiken. edithpostma 15 december 2017 495. Hoe kan ik mijn domeinnaam in de etalage zetten, ik wil hem verkopen?

Contacteer ons