Meer resultaten voor hoe verkoop ik mijn domeinnaam

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     hoe verkoop ik mijn domeinnaam
 
Wat als mijn domeinnaam reeds geregistreerd is?
Welke domeinnamen kan ik bij Telenet registreren? 2420 keer bekeken sedert Thu, Jan 24, 2008. Krijg ik mijn geld terug als de domeinnaam al geregistreerd is? 1677 keer bekeken sedert Thu, Jan 24, 2008. Hoe kan ik een domeinnaam registreren via Telenet?
Wat is een domeinnaam waard? mijndomein.nl.
Antwoorden op mijn eigen reacties. Gerard JM Zegers. Ik heb een domein, dat heet: mijnfransehuis.nl. Stem omhoog 0 Stem omlaag Reageren. 16 mei 2018 1805.: Te koop: zorgkringeemland.nl. Stem omhoog 0 Stem omlaag Reageren. 17 mei 2018 1646.: Ik heb laroma.nl te koop. Stem omhoog 0 Stem omlaag Reageren. 17 mei 2018 1910.: Stem omhoog 0 Stem omlaag Reageren. 18 mei 2018 1908.: Iemand interesse in de koop van de domeinnaam alles-is-mogelijk.nl.
Internet-frustratie: Domeinhandelaars of zijn het nu domeinkapers? Dailybits.be.
Het is maar waard wat een zot er voor wil betalen. Het hangt er natuurlijk vanaf hoe je de domeinnaam wilt gaan gebruiken. Voor een nieuw subbedrijf van mijn werkgever gaf ik de raad om eerst de vrije domeinnamen in het lijstje mogelijke namen na te gaan, voor de uiteindelijke beslissing te nemen.
One2Web: FAQ domeinnamen.
Hoe pas ik de naamservers van mijn domeinnaam aan? Wat begrijpt men onder het traden van een be domeinnaam? Wat begrijpt men onder het in quarantaine plaatsen van een be domeinnaam? Wat begrijpt men onder het reactiveren van een be domeinnaam?
Je webshop domeinnaam, is die beschermd? SendCloud blog.
Kun je iets doen tegen iemand die een domeinnaam registreert, die wel héél erg lijkt op die van jou? En kun je actie ondernemen tegen een concurrent die jouw domeinnaam gebruikt in zijn Google Adwords campagne? In deze blogpost leggen deJuristen uit hoe het zit.
Verlopen domeinnaam registreren legaal, verlengen dan weer niet Ius Mentis.
Ik begrijp daar helemaal niets van. Volgens mij is het simpel: óf de registratie is onrechtmatig en dan moet de domeinnaam terug, óf de registratie was eerlijk en rechtmatig en dan mag je de domeinnaam houden zolang je de facturen betaalt natuurlijk. TAGS: Belangenafweging, Domeinnamen, Opeisen, Registratie, Sidn. AE 2237 info. Reageer ook of lees de 34 reacties. Juridische kennis uitbreiden? Altijd al meer willen weten over koop op afstand, privacywetgeving of ICT-contracten? Of leren hoe opensourcelicenties nu precies in elkaar steken? Met een juridische training van ICTRecht leer je in één dag alles wat je wilt weten over een ICT-juridisch onderwerp. Meld je snel aan! Juridische documenten op maat! Copypaste jij nog steeds je juridische documenten? Natuurlijk, het kán, maar weet je dan wel of je documenten echt voldoen aan jouw situatie en de wet? Met de juridische generatoren van ICTRecht maak je zelf voorwaarden op maat. Betaal online en ga direct aan de slag. Deel dit artikel. Deel op Twitter. Deel op Google. Share on LinkedIn. Deel op Facebook. Ik hoef geen artikelen te delen en stel het op prijs dat deze box dicht zit, zodat mijn privacy gewaarborgd blijft.
Wat is cybersquatting? Wat zijn de rechtsmiddelen om tegen deze praktijk in te gaan? FOD Economie.
Wat is een domeinnaam? Hoe een domeinnaam registreren? Keuze van een domeinnaam. Registratie van een domeinnaam te goeder trouw. Een benaming waarop ik een recht heb, wordt door een ander als domeinnaam gebruikt. Naburige rechten van het auteursrecht. Intellectuele eigendom op computerprogrammas.
Nametrade domeinnamen kopen en verkopen.
Hoe kan ik de nieuwe domeinnaam linken aan mijn bestaande domeinnaam? U kan de domeinnaam linken aan uw bestaande domeinnaam door uw hosting leverancier de domeinnaam te laten redirecten naar uw website. Hoe lang duurt het overzetten van de domeinnaam?

Contacteer ons