Meer resultaten voor openbare verkoop domeinen

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     openbare verkoop domeinen
 
Rijksvastgoed te koop via openbare inschrijvingen verkoopsite.
Indien u op onderstaand aanbod klikt kunt u meer informatie vinden over de gehanteerde procedure. Afhankelijk van de procedure kunt u een digitaal biedboek bestellen. Voor meer informatie over het Rijksvastgoedbedrijf, verwijzen wij u graag naar www.rijksvastgoedbedrijf.nl. Wilt u meer weten over de openbare inschrijvingen van het Rijksvastgoedbedrijf?
Veiling Exclusieve Autos Domeinen Roerende Zaken te Amersfoort FaillissementsDossier.nl.
Veiling Exclusieve Autos Domeinen Roerende Zaken te Amersfoort. Veiling Exclusieve Autos Domeinen Roerende Zaken te Amersfoort. Online veiling i.o.v. Domeinen Roerende Zaken Ministerie van Financiën van 7 exclusieve autos, o.a: Audi Ferrari Jaguar Mercedes Benz Porsche. auto en voertuigen 43.
2017/021 Man koopt auto bij Domeinen zonder eerst veiling te bezoeken Nationale ombudsman.
Domeinen bood een personenauto van het merk Jaguar, type XJ 4.2. v8 aan op haar openbare veiling van september 2015. De auto had hagelschade op de achterklep, het dak en de motorkap. In de verkoopcatalogus op de website van Domeinen 2 was een kavelomschrijving van de auto opgenomen. In de tekst daarvan was geen melding gemaakt van schade aan de auto. Er waren drie kleurenfoto's' van de auto opgenomen, onder meer de onder Bijlage van dit verslag opgenomen foto. 3 Op deze foto is duidelijk schade te zien op de kofferbak. Het betrof een auto met een buitenlands kenteken. In de kavelomschrijving was dat kenteken niet opgenomen. Verder was het VIN 4 hierna aan te duiden als: chassisnummer van de auto niet vermeld. In de tekst van de kavelomschrijving 5 was opgenomen dat alle bij Domeinen bekende informatie over de auto in de tekst stond vermeld. Verzoeker bezocht niet de veiling van Domeinen om de auto daar te bezichtigen. Hij deed een bod van 7.100 6 via de website van Domeinen en accepteerde daarmee de Algemene Voorwaarden Verkoop Roerende zaken Domeinen 2015 7.
Veilingdeurwaarde lijst executieveilingen Veilingdeurwaarder.nl.
Aanmelden als deurwaarder. De website voor officiële openbare verkopen. Door gerechtsdeurwaarders, gemeenten en Belastingdienst. Filter op rubrieken. Filter of zoeken. Voertuigen buitenland 0. Sport / Watersport 0. Kunst / antiek 0. Levende have 0. Geannuleerde veilingen 10. Gemeentelijke Belastingdiensten 9.
Defensie verkoopt materieel Defensiematerieel Rijksoverheid.nl.
Openbare veiling niet-strategisch materieel. Defensie verkoopt niet-strategisch materieel aan geïnteresseerden. Dat gaat via Domeinen Roerende Zaken. Dit onderdeel van het ministerie van Financiën verkoopt goederen namens de hele Rijksoverheid. Verkoop strategisch materieel niet openbaar. Defensie verkoopt overtollig strategisch materieel niet openbaar maar via onderhandelingen met andere overheden.
Samenwerking BVA Auctions en Domeinen Roerende Zaken BVA Auctions.
BVA Auctions is Europees marktleider in het online veilen. In opdracht van de Nederlandse overheid Domeinen Roerende Zaken organiseren wij openbare en transparante veilingen. Deze veilingen hebben een zeer gevarieerd aanbod zoals sieraden, overige luxe consumentengoederen, kantoormeubilair gebruikt en zo goed als nieuw, overtollig materieel van defensie en/of Rijkswaterstaat etc.
Verkoopkalender.
U bevindt zich hier: Home Info Verkoopkalender longtitle. Domeinen RZ organiseert iedere eerste maandag van de maand een algemene verkoop bij inschrijving in Soesterberg. Daarnaast vinden af en toe kijkdagen plaats op andere locaties. Deze kijkdagen zijn in de regel op dinsdagochtend of dinsdagmiddag.
Werkwijze verkoop.
Domeinen RZ verkoopt overtollige rijksgoederen en in beslag genomen goederen. Maandelijks organiseert Domeinen RZ een algemene verkoop, in de regel bij openbare inschrijving. Een kavel kan bijvoorbeeld een auto zijn, maar ook een aanhangwagen, bromfiets of motorfiets. Iedereen kan kopen bij Domeinen RZ, variërend van bedrijven, handelaren en particulieren tot andere overheden.

Contacteer ons