Resultaten voor provinciaal domein oost vlaanderen

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     provinciaal domein oost vlaanderen
 
Home Provincie Antwerpen.
Wat je kan organiseren en hoe je dit aanpakt ontdek je in januari tijdens de provinciale inspiratiemomenten. Inspiratiemoment Week van de Korte Keten. Wat je kan organiseren en hoe je dit aanpakt ontdek je in januari tijdens de provinciale inspiratiemomenten.
De Gavers.
Fit-o-meter, Finse looppiste, zwembad, balsporten, watersporten, fietsen en mountainbiken, klimtoren, boogschieten, vissen. Camping, vakantiewoningen, trekkershutten, safaritent, jeugdherberg. Polyvalente zaal De Doos, kleine sportzaal, grote sportzaal, vergaderzaal. Scholen en groepen. Schoolsportdagen, teamdagen, activiteiten en tarieven. domein De Gavers. 054 41 63 24.
ROB-tv Regionale Omroep Brabant.
Aan het kasteel van Horst in Holsbeek stond vandaag alles in rep en roer voor de start van het Horst Arts Musicfestival. Da's' een electro en techno festival in een feërrieke setting. Het is al het vijfde jaar op rij dat het festival er op het domein plaatsvindt, maar ook onmiddellijk de laatste keer.
Provinciale domeinen in Oost-Vlaanderen virtueel bezoeken Spanhove Media.
Provinciaal domein de Gavers. Provinciaal domein De Gavers kan je terugvinden in Geraardsbergen. In dit domein is er voor ieder wat wils.: gezelling wandelen rond het grote meer. Bekijk op volledig scherm. Provinciaal domein de Ster. In Sint-Niklaas ligt de Ster.
Rolstoelvriendelijke wandeling langs de Zuidlede doorheen Puyenbroeck 5 km Effen Weg.
Puyenbroeck is een provinciaal domein van 510 hectare in de Belgische provincie Oost-Vlaanderen, voornamelijk in Wachtebeke maar ook een stuk in Zaffelare en Eksaarde. Het gebied werd in 1965 door de provincie aangekocht en werd voor het publiek opengesteld in 1969.
Provinciaal Domein Puyenbroeck Trekkershutten.
twee visvijvers mits bezit van een visverlof van de Vlaamse Gewest en een vergunning van het provinciaal domein zelf. Op het terrein van het provinciaal domein bevindt zich ook MOLA, het provinciaal Molencentrum in het voormalig Kasteel Puyenbrug. Provinciaal Domein Vlaanderen.
Bezoekerscentrum Provinciaal Domein Puyenbroeck Toegankelijk Vlaanderen.
Tel: 09 342 42 41. Het bezoekerscentrum aan de inkom van het provinciaal domein Puyenbroeck is vlot bereikbaar met 8 aangepaste parkeerplaatsen voor het gebouw en een zeer breed, goed verhard en drempelloos toegangspad. De nagenoeg drempelloze ingang heeft brede automatische deuren. Het bezoekerscentrum bestaat verder uit één grote ruimte met onthaal en expositie. De onthaalbalie heeft een verlaagd en onderrijdbaar gedeelte. De meeste belevingstoestellen zijn rechtopstaande touchscreens met een goed bedienbare hoogte. Ze bevinden zich op een licht verhoogd gedeelte met afgeschuinde drempel. Het sanitair blok met aparte vlot toegankelijke ingang beschikt over voldoende ruime en goed uitgeruste aangepaste toiletten. Datum screening: 29-03-2017. Uitgevoerd door: Inter, vestiging Sint-Niklaas. In opdracht van: Toerisme Vlaanderen.
De Gavers Provinciaal Domein APB, Geraardsbergen Tel: 054416. Recreatieparken goudengids.be.
Een provinciaal domein: waar we kunnen wandelen, fietsen, spelen, zwemmen en genieten. We hebben hier enkele dagen doorgebracht in een chalet die we huurden. Heel vriendelijke mensen zowel bij de info als in de cafetaria en zwembad. De kinderen hebben echt genoten.

Contacteer ons