Resultaten voor verkoop je domeinnaam

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     verkoop je domeinnaam
 
Domeinnaam overkopen Userbase.
Ja zeg dat je een bedrijf zal opstarten en dat je daarvoor je domeinnaam wilt verhuizen naar bvb je webhoster ofzo en zeg erbij dat je hen zal contacteren om voor een Belgacom ADSL verbinding op de nieuwe locatie xD. En probeer maar serieus winst te trekken met de verkoop van je domein éh.
De duurste domeinnamen RealHosting.
Doorstuur pakket Doorstuur pakket. SSL-certificaten Bescherm je website met een beveiligde verbinding via HTTPS! Standaard SSL certificaat Standaard SSL certificaat. Wildcard SSL-certificaat Wildcard SSL-certificaat. EV SSL-certificaat EV SSL-certificaat. Home / Over ons / Nieuws / Nieuws / De duurste domeinnamen. De duurste domeinnamen. 19 juli 2016 0000u: 2 minuten leestijd. De handel in domeinnamen kan nog steeds veel geld opleveren. Dat bewijst de recente verkoop van de domeinnaam Sinterklaas.nl.
Domeinnaam kopen of verkopen. Vergrootglas. caret-down. chevron-down. Drupal. Webhosting. Joomla! Magento. Search. icon-sort-down. icon-user. WordPress. search. sort-down. User.
De andere partij is meestal onbekend en gaat het om grote bedragen. Byte is geen speler of bemiddelaar in de verkoop van een domeinnaam, maar adviseren je graag het volgende.: Gaat het om een klein bedrag? Je kan natuurlijk de domeinnaam en het afgesproken bedrag rechtstreeks uitwisselen.
Domeinen kopen en verkopen.
COM terwijl u wel de NL variant heeft en u wilt die domeinnaam ook hebben. u realiseert zich dat domeinnamen een van de belangrijkste middelen zijn om hogere posities te behalen in zoekmachines. Hoe koop ik het beste een domeinnaam?
Sex.com is niet het duurste domein Smart Business.
Samenvatting: domein domeinnaam itprofessional nieuws prijs seks sex.com tld url. Sex.com, algemeen beschouwd als een van de meest gegeerde domeinnamen ter wereld, komt voor 13 miljoen dollar in handen van het bedrijf Clover Holdings. De vorige eigenaar, het bedrijf Escom, is failliet verklaard en stemt in met de verkoop.
Wat is cybersquatting? Wat zijn de rechtsmiddelen om tegen deze praktijk in te gaan? FOD Economie.
De volgende handelingen kunnen tot bewijs dienen van een registratie te kwader trouw: het voor veel geld te koop aanbieden van een domeinnaam aan de houder van een merk of handelsnaam of aan een concurrent van hen; de poging om Internet gebruikers met winstoogmerk naar de eigen website te lokken; het registreren van de domeinnaam om de houder van het merk of van de handelsnaam te verhinderen hem te gebruiken als domeinnaam, wanneer deze daad kadert in een gewoontegedrag van de houder van de domeinnaam; het registreren van een domeinnaam met als doel de handel van een concurrent te verstoren.
Wat is een goede domeinnaam? NextConomy.
Zij gebruiken ook professionele e-mailadressen naam@domein.extensie. Het kiezen van een domeinnaam hangt natuurlijk ook af van jouw intenties. Denk dus op voorhand na over jouw intentie. Ga je een product verkopen of verkoop je jezelf? Kies ik mijn bedrijfs, product of gebruik ik mijn eigen naam?
Verkoop domeinnaam Versio.
Hallo, u kunt de koper een klanten account laten maken bij ons en het domein dan overzetten middels een push verzoek in het klantenpaneel om het domein over te dragen: De koper kan de push dan aanvragen en u zal deze moeten goedkeuren via uw eigen klantenpaneel. Let op dat u dit enkel doet van zodra de verkoop volledig rond is.

Contacteer ons