Meer resultaten voor verkoop je domeinnaam

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     verkoop je domeinnaam
 
Sex.com is niet het duurste domein Smart Business.
Samenvatting: domein domeinnaam itprofessional nieuws prijs seks sex.com tld url. Sex.com, algemeen beschouwd als een van de meest gegeerde domeinnamen ter wereld, komt voor 13 miljoen dollar in handen van het bedrijf Clover Holdings. De vorige eigenaar, het bedrijf Escom, is failliet verklaard en stemt in met de verkoop.
nl domeinnaam verkopen december 2017 PERDOMA.
be domeinnamen brussel domeinnamen com domeinnamen eu domeinnamen net domeinnamen nl domeinnamen vlaanderen domeinnamen Belang domeinnamen Belgische domeinnamen Catawiki DNS Belgium DNS België Domeinbranding Domeinen verkoop Domeinextensies Domeinnaamregistratie Domeinnamen België Domeinnamen investeren Domeinnamenmarket Domeinnamenmarkt Domeinnamen Nederland Domeinnamen verkopen Domeinregistraties Geregistreerde domeinnamen Golem Kernwoorden domeinnamen Keywords domeinnamen Marketing en domeinnamen Markt domeinnamen Marktplaatsen domeinnamen Markt van domeinnamen NameBio Nederlandse domeinnamen Nieuwe domeinnaam extensies Prijs domeinnaam Prijzen domeinnamen Registry Sedo Sedo België Sedo Nederland SEO en domeinnamen Trends domeinnamen Undeveloped VeriSign Zoekmachinemarketing.
Domeinwinkel A be-solutions product Domeinnamen bij BE-SOLUTIONS Domeinbemiddeling, verhuur, verkoop, TOP domeinnamen voor KMO's.
Indien u beschikt over een generieke domeinnaam die u niet meer gebruikt en waarvan dat u vindt dat hij een interessante marktwaarde vertegenwoordigt, kan u overwegen deze naam via onze bemiddeling te verkopen. Wij zorgen voor publicatie op onze website en handelen alle formaliteiten af met de koper.
Domeinnamen verkopen met Flippa REG DIER.
Je moet de domeinnaam promoten via sites als Flippa.com of bijvoorbeeld op een pagina op de domeinnaam zelf en hiervoor ook wervende teksten schrijven in het Engels. Indien je een domeinnaam verkoopt moet je financiële transactie zelf in orde brengen met de koper. Je moet na verkoop de overdracht zelf afhandelen via de registrar bij wie je de domeinnaam kocht.
Hoe verkoop ik een domeinnaam? Omnius Advocaten.
Kan ik een inbreuk op mijn merkrecht aanvechten? Hoe verkoop ik een domeinnaam? U kunt een domeinnaam verkopen door het te leveren aan een andere partij. Het is daarbij aan te raden een contract te gebruiken. In het contract legt u bijvoorbeeld de leverdatum, prijs en aansprakelijkheden vast.
Domeinnaam Verkoop DomeinMonster.be.
Andere interessante verkopen deze week.: Aie.com 11099, EUR. Zo ziet u maar dat sommige domeinnamen veel geld kunnen opbrengen! Registreer dus snel uw eigen domein vandaag nog bij DomeinMonster. Tags: com domeinnaam, domeinnaam, domeinnaam registreren, domeinnaam verkoop, Domeinnamen, lawfirm.com, sedo.
Domeinhandel Salesgids.
Reclame en verkoop. Direct aan de slag? Schrijf je in en check de gratis downloads! Internet sales Sales 2.0 Alex van Ginneken. Als we terug in de tijd konden naar 1999 of eerder dan had ik maar één ding gedaan: domeinnamen kopen! Helaas is dit niet mogelijk, maar nog steeds is domeinhandel interessant. Af en toe komen er top-level domeinnamen bij. Dit zijn de domeinextensies zoals: nl, info, eu. Een grote domain broker is bijvoorbeeld Sedo.co.uk. Als u een domeinnaam heeft dan kunt u hem daar aanbieden.
Vonnis 25: Voor verkoopinspanning is woonwijk-domeinnaam van groot belang.
afnemer heeft het spoedeisend karakter van haar vordering tot overdracht van de domeinnaam toegelicht bij de mondelinge behandeling. Zij heeft gesteld, kort weergegeven, dat het bouwproject woonwijk inmiddels een waarde vertegenwoordigt van dertig miljoen euro hetgeen voor haar onderneming een aanzienlijke investering meebrengt en dat na jarenlange voorbereidingen medio mei 2013 de verkoop van de gebouwde en te bouwen huizen is aangevangen.

Contacteer ons