Meer resultaten voor verkoop je domeinnaam

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     verkoop je domeinnaam
 
Verlopen domeinnaam registreren legaal, verlengen dan weer niet Ius Mentis.
Het registreren van verlopen domeinnamen is een bissunes op zich geworden, waar vele mensen een dagtaak aan hebben, en er is inderdaad maar weinig aan te doen, laat je de domeinnaam verlopen, kan je er bijna zeker van zijn dat je hem alleen terug krijgt via een leuke som met geld.
Fiscus jaagt op internethandel technologie De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Pl
Deel op Whats app. Een gepensioneerde haalde met de verkoop van postkaarten in een jaar een omzet van 300.000 euro, net als een prostituee met een werkloosheidsuitkering Projectleider Dirk Dierickx. De activiteiten van het zogenaamde Belgian Internet Service Centre BISC, een project van de informaticacel van de BBI, zitten de laatste weken in een stroomversnelling. In samenwerking met de overheidsdienst Economie worden momenteel alle verkoopwebsites met een domeinnaam die eindigt op be gecontacteerd.
Nu ook marktplaats voor domeinnamen Emerce.
Via een echte marktplaats kan vraag en aanbod bij elkaar worden gebracht. Sardeha verwierf zijn eerste domeinnaam InstantSoups.com in 2006 en wist hem twee maanden later voor 1200 dollar alweer te verkopen. Pas in 2012 begon hij zich te richten op de Nederlandse markt. De marktplaats Undeveloped.nl verschilt van bestaande platforms als Sedo, Snapnames en Afternic door wat Sardeha actieve makelaardij noemt. Zoals een makelaar een huis zoekt voor een koper, zo heeft Sardeha een eigen acquisitie-afdeling, waarbij kopers of verkopers een speciale accountmanager krijgen toegewezen. Alleen bij verkoop wordt een provisie gerekend van 20 procent.
XXL Webhosting Domeinnaam.
Zet je domein te koop. Gebruik je een domeinnaam niet actief meer? Zet hem te koop op de grootste domein-marktplaats en verkoop je domeinnaam voor een mooie prijs! Ben je op zoek naar een mooi domein dat nog vrij is, maar heb je wat inspiratie nodig?
Domeinnaam overkopen Userbase.
Ja zeg dat je een bedrijf zal opstarten en dat je daarvoor je domeinnaam wilt verhuizen naar bvb je webhoster ofzo en zeg erbij dat je hen zal contacteren om voor een Belgacom ADSL verbinding op de nieuwe locatie xD. En probeer maar serieus winst te trekken met de verkoop van je domein éh.
SEO Consult domeinnaam vrij domeinnaam verkopen.
auto verkoop site. hoe een domeinnaam verkopen? hoe zit dat percies? eerst wil ik graag weten wat dit betekent; vanzelfsprekend kun je de domeinnaam na het openen van de veiling niet aan iemand verkopen buiten Sitedeals! als ik mijn domeinnaam hier veiling, kan ik niet buiten die website hem verkopen!
Een domeinnaam doorverkopen.
Kan ik een domeinnaam doorverkopen? Ja en nee. De meeste domeinnamen mag u vrij verhandelen. Er zijn echter uitzonderingen. Hier krijgt u de werkwijze bij een be domeinnaam. Voor andere extensies gebeurt dit op een gelijkaardige manier. U stuurt ons een e-mail met de aanvraag voor een trade. Vermeld zeker de domeinnaam, uw klantid en de gegevens van de aankoper. We rekenen de aankoper 34 aan voor de vernieuwing van de domeinnaam. Wij vragen de trade aan bij DNS Belgi. DNS Belgi stuurt een e-mail naar zowel verkoper als aankoper om bevestiging. Zowel verkoper als aankoper dienen deze mail te bevestigen. De domeinnaam is nu eigendom van de aankoper. Aarzel niet en contacteer ons. We helpen u graag verder. Domeinnaam.com Vragen Kan ik een domeinnaam doorverkopen? 1999 2019 Combell nv Alle prijzen zijn onder voorbehoud en excl. BTW Privacy Policy Disclaimer Algemene voorwaarden.
Domeinen kopen en verkopen.
COM terwijl u wel de NL variant heeft en u wilt die domeinnaam ook hebben. u realiseert zich dat domeinnamen een van de belangrijkste middelen zijn om hogere posities te behalen in zoekmachines. Hoe koop ik het beste een domeinnaam?

Contacteer ons