Zoeken naar domein doorverwijzen naar ander domein

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     domein doorverwijzen naar ander domein
 
Hoe kan ik een domein of URL forward instellen?
b Naar: vul het bestemmingsadres in bijv. u wilt uw domein doorverwijzen naar uw webruimte bij uw internetprovider. Dan geeft u hier het rechtstreekse adres in van de webruimte bij uw provider. We gaan er in dit voorbeeld vanuit dat uw bestemmingsadres http//www.forward.be: is.
Wat is een webforward? Hoe kan ik het aanmaken / wijzigen? Combell Support.
Hoe kan ik het aanmaken / wijzigen? Een webforwarding zal uw domeinnaam of subdomein naar een andere site doorverwijzen. Het forwarden kan rechtstreeks of cloaked gemaskeerd zijn. Is de forwarding rechtstreeks, dan zal de URL in het adres veranderen na de forward. In dit artikel leest u hoe u een rechtstreekse webforward kunt aanmaken. Een webforward kan niet tegelijkertijd bestaan naast een A record. Indien er al een A record bestaat voor het domein waarvoor u een webforward wilt instellen dan moet dit eerst verwijderd worden.
Hoe stuur ik mijn website of domeinnaam door? Antagonist Help.
DNS als een geheel is erg complex, maar het aanpassen van bijvoorbeeld het IP-adres waar jouw domein naar verwijst is verrassend simpel. Hoe je dit kunt doen voor een domeinnaam die aan een webhostingpakket is verbonden, kan je terugvinden op deze pagina.: Het beheren van DNS-records op een webhostingpakket. Hoe je dit kunt doen voor een losse domeinnaam, zonder webhostingpakket, kan je terugvinden op deze pagina.: Het beheren van DNS-records voor een losse Alles-in-1 domeinnaam. Doorsturen op basis van Nameservers. Als alternatief voor het aanpassen van specifieke DNS records is het ook mogelijk om de volledige DNS zone, welke bestaat uit alle DNS gegevens voor jouw domeinnaam, door een andere partij af te laten handelen. Dit doe je door bij de registry door te geven dat een externe set Nameservers verantwoordelijk is voor jouw domeinnaam. Om het voorbeeld uit de DNS record-sectie hierboven te lenen; als het aanpassen van een DNS record overeen komt met het wijzigen van een vermelding in het telefoonboek, dan is het aanpassen van de Nameservers het aanwijzen van een ander telefoonboek waarin men jou kan terugvinden.
Domeinnaam doorsturen naar een extern gehoste website Domeinregistratie en hosting bij Hostnet.nl.
Als jouw app domeinnaam geen geldig SSL-certificaat Let's' Encrypt heeft, laadt jouw website niet via de browsers Chrome, Safari, Firefox, Internet Explorer 11, Edge en Opera. Wanneer je een app domeinnaam registreert, is het domein geplaatst op een zogenoemde HTTP Strict Transport Security HSTS Preload List. HSTS zorgt ervoor dat de http-verbinding naar je website verplicht naar de beveiligde https-verbinding wordt gestuurd.
Een domein doorverwijzen Domeinen GoDaddy Help BE.
Een domein doorverwijzen. Als je account meer dan zes domeinen heeft, krijg je de Lijstweergave te zien. Die ziet er zo uit. Volg de instructies voor Manually forward or mask your domain or subdomain. Als je een domeinnaam doorverwijst, kun je bezoekers voor je domeinnaam automatisch omleiden naar een andere locatie op het web.
Domeinnaam doorverwijzen naar andere servers/locaties Helpdesk.
Een domeinnaam kan doorverwezen worden naar andere servers/locaties op het internet. Bij mijndomein.nl kun je het domein op een aantal manieren doorverwijzen. Dit hangt af van wat het betreffende pakket als optie biedt en of je nog andere domeinen bij hetzelfde mijndomein.nl account tot je beschikking hebt. Domeinnaam, E-mail en Webhosting pakketten. Alle domeinen met een Domeinnaam, E-mail of een Webhosting pakket kunnen doorverwezen worden via.: Een alias kan alleen gebruikt worden als een ander domein onder hetzelfde mijndomein.nl account een Webhosting pakket bevat.
Domeinnaam doorverwijzen naar een andere website? Pagina 1.
Hoe doe ik mijn domeinnaam doorverwijzen naar een andere website? Hoe maak ik een emailadres aan bij mijn domeinnaam? Datum 29-05-2016 180129.: Naam: Naud J. Geplaatst op 30-05-2016 1359.: Dank voor je post op ons forum! Een doorverwijzing kan je aanmaken via het klantenpaneel, wellicht dat onze handleiding je hiermee op weg helpt: https//www.vimexx.nl/help/domein-doorverwijzen-re. Wat betreft het emailadres. Aangezien je geen webhosting pakket hebt afgenomen kunnen we enkel een doorverwijs email aanmaken. Dus bijvoorbeeld als iemand een email naar info@jouwdomein.nl stuurt dat deze uitkomt op een ander bestaand emailaccount Gmail/Hotmail etc. Wanneer je echt gebruik wil maken van een emailaccount dan dien je een webhosting pakket aan te schaffen zodat je daarna emailboxen kunt aanmaken. Mocht je een doorverwijs email willen aanmaken dan wil ik je vragen om hiervoor een ticket aan te maken in ons klantenpaneel. Hopend hiermee je vragen beantwoord te hebben. Mochten er nog vragen zijn dan verneem ik die graag! Datum 30-05-2016 135916: Gewijzigd op 2016-05-30 140525.: Naam: Martijn O. Geplaatst op 26-12-2016 1356.: Ook ik wil mijn domein ook graag naar een ander domein URL forwarden.
Hoe maak ik een redirect doorverwijzing via DirectAdmin?
Om een doorverwijzing redirect aan te maken dien je naar je DirectAdmin paneel te gaan. De link naar dit paneel staat beschreven in de email die je na de aanschaf van een webhosting pakket van ons hebt ontvangen! Nadat je bent ingelogd selecteer je het domein waarbij je de doorverwijzing redirect wilt aanmaken.

Contacteer ons