Resultaten voor domein doorverwijzen naar ander domein

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     domein doorverwijzen naar ander domein
 
XS4ALL Domeinregistratie.
Het is mogelijk om de domeinnaam te laten doorverwijzen naar een andere domeinnaam, maar u kunt er geen website opzetten of de domeinnaam gebruiken voor e-mail. Registratiekosten: 30, per jaar. Geavanceerd: domein met eigen DNS domeinbemiddeling. Wanneer u normaliter een domein registreert via XS4ALL wordt uw domeinnaam opgenomen in de DNS-server van XS4ALL.
Mijn domeinnaam verhuizen.
Indien u een hosting pakket heeft besteld, moet u de volledige website plaatsen uploaden naar uw hosting ruimte bij Domeinnaam.com. Bij de Domain Intro-formule gaat u in het online controle paneel de e-mail adressen aanmaken en de url wijzigen waarnaar domeinnaam moet verwijzen.
Domeinnaam doorverwijzen naar andere website: doen? D-Write One.
Bezoekers op goed geluk. Een domein doorverwijzen via DNS of 301 redirect heeft geen effect op het gebied van SEO, maar kan je wel enkele extra bezoekers opleveren. Er zijn namelijk mensen die op goed geluk iets intikken in de adresbalk. Wanneer dit toevallig de domeinnaam is die naar jouw website doorverwijst, dan krijg je deze bezoekers dus op je website. Dit zijn er zeker geen tientallen. D-Write One heeft twee domeinen die doorlinken naar deze website, namelijk www.blogabonnement.nl en www.blogabonnementen.nl. Wanneer iemand dus op goed geluk blogabonnement.nl in de adresbalk tikt, dan komt deze persoon op onze website terecht. Levert dit nu veel op? Nee, helemaal niet zelfs. Op deze manier krijg je nog geen handjevol bezoekers per maand binnen. Weinig zinvol dus als het je om SEO / extra traffic gaat. Wanneer is het wel slim om een domein door te linken? Het kan wel slim zijn om een domein te registreren en door te sturen naar je hoofdwebsite als je wilt voorkomen dat een ander met deze domeinnaam aan de haal gaat.
Domeinnaam doorverwijzen naar andere servers/locaties Helpdesk.
Een domeinnaam kan doorverwezen worden naar andere servers/locaties op het internet. Bij mijndomein.nl kun je het domein op een aantal manieren doorverwijzen. Dit hangt af van wat het betreffende pakket als optie biedt en of je nog andere domeinen bij hetzelfde mijndomein.nl account tot je beschikking hebt. Domeinnaam, E-mail en Webhosting pakketten. Alle domeinen met een Domeinnaam, E-mail of een Webhosting pakket kunnen doorverwezen worden via.: Een alias kan alleen gebruikt worden als een ander domein onder hetzelfde mijndomein.nl account een Webhosting pakket bevat.
Hoe werkt de doorverwijzing van een domein? Jimdo Creator.
Log in bij je Jimdo-website. Ga in het menu naar Domeinen E-mail Domeinen. Klik op Nieuw domein toevoegen en voer de domeinnaam in die je wilt doorverwijzen. Je bent nu klaar om de instellingen bij je provider aan te passen.
Kan ik mijn domeinnaam wijzigen? Mijnwebwinkel.
Die twee gaan namelijk hand in hand. Het mailaccount van je oude domein vervalt na twee weken. Zorg er dus voor dat je op tijd een back-up maakt van de mails die je graag wilt bewaren. Je kan de mails doorsturen naar een ander adres of je kan ze uitlezen in een eigen mailprogramma waar je ze vervolgens in een aparte map plaatst.
Hoe koppel ik een andere domeinnaam aan mijn website?: Yools Helpdesk.
Het makkelijkste is om even te bellen naar 0800 85678 het gratis nummer van Combell en te vragen om je te helpen met de aankoop en configuratie van de extra domeinnamen. Het enige dat je moet weten voor je belt is welke extra domeinnaam je wil en naar waar je deze wil laten doorverwijzen.
Domeinen Qweb.nl.
U kunt uw domeinnaam als alias toevoegen aan een bestaand webhosting pakket van Qweb. U kunt een URL record aanmaken en deze doorverwijzen naar een andere URL. Mocht u verder nog vragen of hulp nodig hebben dan kunt u contact opnemen met onze Support afdeling.

Contacteer ons