Op zoek naar domein kopen en verkopen?

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     domein kopen en verkopen
 
Domeinnaam kopen en verkopen? Te koop 2dehands.be.
Domeinnamen / Websites. Domeinnaam kopen en verkopen? 171 x bekeken sinds 24 juni 2018. 1 van 1. Domeinnamen / Websites Website.: Wij bieden een apart platform voor verkoop en aankoop van domeinnamen! U kunt ons ook contacteren voor vragen over verkoopovereenkomsten, intellectuele eigendom, procedures, advies.,
Domeinveiling Kopen en verkopen van onderscheidende domeinen GoDaddy.
Zoeken naar exclusieve domeinnamen die binnenkort verlopen. Bied je domein ter veiling aan en ontvang een topbedrag. Profiteer van lage provisietarieven binnen de bedrijfstak en deskundige services op het gebied van zekerheidsstelling. Opmerking: voor Uitverkoop en Koopjeshoek domeinen is geen lidmaatschap vereist.
3 manieren om je domeinnaam te verkopen Hostnet Academy.
Als je ervoor kiest om de onderhandelingen door andere mensen of bedrijven uit te laten voeren, kun je kiezen voor partijen als SEDO en Undeveloped van AZS, die een standaard landingspagina en bemiddeling van de prijs en betaling voor je regelen. Bedenk dat daarbij de prijs van je domeinnaam omhoog gaat en je deze minder snel zult verkopen, dan wanneer je zelf de onderhandeling doet. Domeinhandel via social media. Naast de 2 bovenstaande mogelijkheden zijn er ook mogelijkheden om je domeinnaam via social media te verhandelen. Op Facebook zijn er 2 groepen waar je je eigen domeinnaam te koop kunt aanbieden of kunt bieden op andere domeinnamen. Via Domein24 of Domeinnamen Handel kun je direct aan de slag. Wat zijn jouw ervaringen? Heb jij zelf wel eens een domeinnaam verkocht en ging het goed? Wij horen jouw ervaringen graag in de comments. Claim je unieke plek op internet. Bekijk of jouw domein nog beschikbaar is.
Een domeinnaam doorverkopen.
De domeinnaam is nu eigendom van de aankoper. Aarzel niet en contacteer ons. We helpen u graag verder. Domeinnaam.com Vragen Kan ik een domeinnaam doorverkopen? 1999 2018 Combell nv Alle prijzen zijn onder voorbehoud en excl. BTW Privacy Policy Disclaimer Algemene voorwaarden.
Domeinveiling Koop en verkoop je domeinnamen GoDaddy BE.
Waarom zou ik GoDaddy moeten inschakelen voor het kopen en verkopen van mijn domeinen? GoDaddy biedt een reeks voordelen wanneer je ervoor kiest om je domein via ons de kopen of te verkopen. We hebben een uniek veilingaanbieder verificatieproces dat de koper én verkoper beschermt tegen frauduleuze activiteiten.
Geld verdienen met domeinnamen TechPulse.
Plaats je een geparkeerd domein bij een dienst als Sedo, dan zorgen zij voor de hosting, de advertenties en de mogelijke verkoop van de naam. Je hoeft dus zelf geen website meer op te zetten. Tip: zulke diensten geven ook de mogelijkheid om de metatags, titel en advertenties van een geparkeerde domeinnaam aan te passen.
Verkoop uw domeinnamen via het platform van Sedo.
Geef uw domeinen een toppositie op onze marktplaats: als Homepage of Categorie showcase ontvangt uw domein de maximale belangstelling van kopers. Exclusief voor Sedo-klanten: ons globale verkoopnetwerk met meer dan 650 internationale partners voor maximaal bereik en driemaal snellere verkopen.
Domein Shop.
03/06/2018 Aantal keer bekeken: 282 Prijs: 70.00. weekendjewegnederland.nl is een mooie en sterke domeinnaam, ideaal geschikt om meer bekendheid te. 03/06/2018 Aantal keer bekeken: 298 Prijs: 47.00. 1 2 3 4 5 6. Domein te koop aanbieden. Zelf adverteren op Domein-shop.

Contacteer ons