Meer resultaten voor domeinnaam verkopen hoe

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     domeinnaam verkopen hoe
 
Benelux Banken Winnen Zaken Domeinnamen Blog time.lex.
Twee financiële instellingen in de Benelux, ING en Belfius, hebben geschillen gewonnen tegen domeinnaam squatters. Deze gevallen illustreren hoe, met de juiste benadering, merkhouders hun belangen snel en efficiënt kunnen verdedigen in dit deel van cyberspace. Het geval van ING betrof een com topleveldomeinnaam en cybersquatting, terwijl het geval van Belfius te maken had met een be national-level domeinnaam en een ander geval van squatting, wat typosquatting genoemd wordt. Ongeacht deze verschillen, delen beide zaken enkele interessante aspecten die hieronder worden besproken. De ING Groep bezit een reeks merknamen in de Benelux met betrekking tot ING en HOMEBANK. In augustus 2012, werd de domeinnaam inghomebank.com geregistreerd door een identiteit genaamd Personal use. In mei 2013, stuurde ING België vertegenwoordigd door time.lex een schrijven met verzoek tot stopzetting naar het vertoonde e-mailadres van de domeinwebsite. Een zekere Andrius Daugela uit Vilnius antwoordde dat hij de eigenaar was van de domeinnaam en bood aan deze te verkopen voor niet minder dan 1500, Amerikaanse dollar.
Extra zakcentje verdienen? Registreer slimme domeinnamen Host-reviews.nl.
Registreer je een domeinnaam die voor een ander erg interessant is, dan kun je deze domeinnaam aan deze persoon of aan dit bedrijf verkopen. Voor een paar tientjes, maar ook voor een paar honderd euro of zelfs voor een paar duizend euro.
Domeinnaam speelgoed.be levert pak minder op dan gehoopt: ve. Knokke-Heist Het Nieuwsblad.
Je hebt geen marketingmachine nodig om mensen aan te tonen waar je website over gaat. Dave had met 5.000 euro hoe dan ook een veelvoud verdient van wat hij veertien jaar geleden voor de domeinnaam betaalde. Maar hij legde het bod toch naast zich neer. Het toont aan waar België op dit moment staat op het vlak van onlineverkoop, zegt Dave. Maar Dave geeft nog niet op. Hij wil de domeinnaam toch nog verkopen.
5 redenen waarom een eigen domeinnaam zo belangrijk is.
De domeinnaam van Retrofietser bevestigd wat zij verkopen: retro fietsen en alles wat daarbij komt kijken. Een eigen domeinnaam is beter te onthouden dan een sub-domeinnaam en zorgt daarmee voor betere herkenbaarheid. Retrofietser.be is beter te onthouden dan mijnwebwinkel.be/winkel/retrofietser. Hoe langer de URL, hoe lastiger te onthouden.
Domeinnaam kopen of verkopen. Vergrootglas. caret-down. chevron-down. Drupal. Webhosting. Joomla! Magento. Search. icon-sort-down. icon-user. WordPress. search. sort-down. User.
Tags: domein, domeinnaam. Wil je een domeinnaam kopen of juist verkopen? Houdt dan rekening met een aantal zaken. Dit artikel legt uit waar je op moet letten en hoe je tot een goede prijs komt voor een domeinnaam. 1 Een domeinnaam verkopen.
Geld verdienen met een domeinnaam STRATO.
Geld verdienen met een domeinnaam kan dat? Hoe werkt het en wat is een goede prijs? Domein aanbiedingen bekijken. Een kijkje achter de schermen van de domeinhandel. Een domeinnaam verkopen. Wat is een domeinnaam waard? Wat is een premium domeinnaam?
domeinnaam verkopen via gespecialiseerde veilingen.
De namen zijn in het algemeen ook wat hoger geprijsd. Mochten ze een koper hebben voor je domeinnaam dan ontvang je een email met het verzoek om zo snel als mogelijk te reageren. Hoe sneller de domeinnaam is verhuisd hoe sneller jij je geld krijgt. De betaling geschiedt na de verhuizing per Paypal. Je kan natuurlijk ook rechtstreeks aan een belangstellende de domeinnaam verkopen.
Domeinnaam verkopen om welk reden dan ook? Lees eerst dit!
Meer over het verkopen van uw domeinnaam met behulp van Hostingbaas, leest u op deze pagina. Zo leest u op deze pagina waarom u een domeinnaam kunt overdragen met behulp van Hostingbaas, maar ook hoe domein verkopen bij Hostingbaas werkt.

Contacteer ons