Meer resultaten voor domeinnaam verkopen nederland

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     domeinnaam verkopen nederland
 
Let op! Oplichting met domeinnaam verkopen Hovenierszaken.
Oplichting met domeinnaam verkopen. door Theo Clevering 18 jul 2017 Gastbloggers, ondernemerschap. Het is weer zo ver! Het is je vast wel eens overkomen. Je wordt gebeld door een bedrijf die jouw een domeinnaam aanbiedt, welke vergelijkbaar is met jouw eigen domeinnaam.
domeinnamen verkopen Communicatie hosting ComputerTotaal.
Tot nu toe liet ik ze altijd verlopen maar denk dat er in dit geval wel een beetje aan te verdienen is. Welke domeinen dat zijn is voor deze post niet relevant, wil ze ook niet via dit forum verkopen.
Merkregistratie 10 vaak gestelde vragen rond merkenrecht.
Je verkrijgt dan een Benelux merk dat geldig is in België, Nederland en Luxemburg. Een tweede mogelijkheid is om je merk te laten registreren als een Uniemerk vroeger werd dit een Gemeenschapsmerk of Europees Merk genoemd bij het Europees merkenbureau het EUIPO of EU Intellectual Property Office vroeger werd dit het Office for Harmonization in the Internal Market of OHIM genoemd. Een uniemerk is geldig in alle 28 EU lidstaten. Een derde mogelijkheid is om een zogenaamd internationaal merk te deponeren via WIPO World Intellectual Property Organization. Dit is een combinatie van verschillende nationale merkregistraties via één enkele procedure. Een internationaal merk is vooral aangeraden als je je merk slechts in enkele Europese landen gebruikt of als je je merk ook buiten de Europese Unie wil beschermen. Een merk vervalt in principe als het gedurende vijf jaar niet gebruikt wordt, of als de registratie niet tijdig vernieuwd wordt merkregistratie is geldig voor een periode van tien jaar. Voordat je een bepaalde merknaam begint te gebruiken voor je goederen of diensten, doe je er goed aan om te checken of de naam al geregistreerd is als merk, handelsnaam of domeinnaam.
Een domeinnaam voor 25, miljoen euro verkopen?
In Nederland zijn meer dan 57, miljoen nl-domeinnamen geregistreerd. Maar met een beetje creativiteit zijn er nog veel meer te bedenken. Registreer op donderdag 1 juni jouw briljante beschikbare domeinnaam en vertel ons via Facebook, Twitter of LinkedIn wat je met deze domeinnaam gaat doen. Dan ontvang je van SIDN een FonQ.nl cadeaubon ter waarde van 10. Lees meer over deze nl-actie! Locatie Dag van De Domeinnaam op 1 juni 2017.: Het Oude Magazijn. 3812 BH Amersfoort. Mede mogelijk gemaakt door.: Deze week populair. Een nl-domeinnaam verkopen voor 25, miljoen?
Nu ook marktplaats voor domeinnamen Emerce.
Reza Sardeha wil ondernemers als De Rouwe helpen via een makelaardij in domeinnamen. Volgens Sardeha is de domeinnamenmarkt in Nederland erg gesloten, waardoor onnodig hoge drempels worden opgeworpen om een goede domeinnaam te vinden en te kopen. In het algemeen zit er maar weinig vernieuwing in de handel in domeinnamen, vindt Sardeha. De zogenoemde parking pages die bijvoorbeeld concurrenten aanbieden zijn sinds 2001 nauwelijks veranderd. Via een echte marktplaats kan vraag en aanbod bij elkaar worden gebracht. Sardeha verwierf zijn eerste domeinnaam InstantSoups.com in 2006 en wist hem twee maanden later voor 1200 dollar alweer te verkopen.
VibiT Domeinnamen.
Wat moet ik weten over een nl domeinnaam? nl is een ccTLD country code Top Level Domein en staat voor Nederland. Een nl website heeft dus zijn basis in Nederland. De uitgever van de nl extensies, ook registry genoemd, is SIDN. VibiT/Easyhost bvba is een nl extensie reseller. Daardoor kan VibiT/Easyhost bvba domeinnamen aan u verkopen en voor u vastleggen.
Een domeinnaam kiezen vanuit een SEO standpunt Fuseo.
TLD staat voor top-level domain. Dit is een algemene extensie van een domeinnaam, zoals com of net. Een ccTLD of country code top-level domain is gebonden aan een land. Voorbeelden van ccTLDs zijn be België, nl Nederland en de Duitsland.
Summer School: Waarom moet ik mijn domeinnaam afstaan/.
Dus met het doel om jouw naam of merk extra te kunnen laten betalen. Een van de indicatoren is dat ze de domeinnaam pas geregistreerd hebben nadat jij je merk hebt ingeschreven. 8 mei 2015 at 0552.: Wij zijn benaderd om een domein nam te verkopen. Dit door een bedrijf die zich in Nederland is gaan vestigen.

Contacteer ons