Meer resultaten voor domeinnaam verkopen waarde bepalen

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     domeinnaam verkopen waarde bepalen
 
Domeinnaam verkopen of domeinnaam kopen? Online veiling voor het kopen en verkopen van domeinnamen.
Het is een portfolio van meer dan 1.500 generieke domeinnamen die gebruikt kunnen worden voor marketingdoeleinden. Transacties domeinnamen januari 2016. Domeinnaam overname en in gebruik als. Beschrijvende domeinnaam en handelsnaamrecht. Domeinnaam transacties in oktober 2015. Is deze domeinnaam OK? Copyright 2014 Domeinmagazijn Orange Juice E-commerce oplossingen.
Hoe bereken ik de waarde van mijn website.
Denk aan de domeinnaam. Sommige domeinnamen zijn door hun eenvoud en doeltreffendheid erg waarde verhogend voor een site. Denk aan de domeinnaam hypotheek.nl Alleen de domeinnaam is al vele tienduizenden euro's' waard. Dit omdat deze domeinnaam erg goed te positioneren is en middels seo hoog in google te is te krijgen op vele keywoorden en combinaties ervan waardoor inkomsten makkelijk te halen zijn.
een waardebepaling is een indicatie van de waarde van een domeinnaam.
In Sedos rapportage van gelijksoortige domeinnaam verkopen stond o.a de domeinnamen sleepingbag.net en bathroom.info. Een verkooprijs in Sedos rapportage was een nl met een waarde van 600 euro. Mijn domeinnaam werd in het rapport uiteindelijk ook op 600 euro geschat. Daarmee is je domeinnaam echter nog niet verkocht. De meeste domeinnamen worden uiteindelijk niet verkocht en worden uiteindelijk ook niet meer verlengd. Waarna iemand anders ze registreert. Zelf een waarde inschatten. Mensen die enigszins bekend zijn met domeinnamen zou ik daarom aanraden om zelf een lijstje met verkoopprijzen in hun niche aan te leggen. Bijvoorbeeld verzeker.nl werd voor 18.000 euro verkocht en verzeker.com voor 2000 euro. Dan is het aannemelijk dat de vraagprijs voor een net/org/info domein minder dan 2000 euro zal zijn. Heb je een goede domeinnaam gezien op het internet maar de verkoper vraagt een bedrag van duizenden euros? Als je geen flauw benul hebt wat een redelijke prijs zou kunnen zijn dan kan een waardebepaling van Sedo het overwegen waard kunnen zijn. Gratis automatisch tool. Op het internet zijn verschillende tools waarmee men gratis de waarde van een domeinnaam kan bepalen.
Wat is de Waarde van een Domeinnaam? 5 Factoren 3 Tips.
De waarde van een domeinnaam ligt tot nu toe altijd tussen de 0 en de 90 miljoen. In 2005 is het domein www.lasvegas.com verkocht voor een record bedrag van 90 miljoen, de meeste domeinnamen hebben echter een waarde van nul euro. Het bepalen van de waarde van een domeinnaam is nog lastiger dan de waarde van een website.
Domeinnamen.
hij is een reëel activa dat de onderneming toelaat om toegevoegde waarde te creëren. De domeinnaam heeft een aanzienlijke commerciële waarde gekregen en kan het mikpunt van slecht bedoelde praktijken zoals cybersquatting worden, een frauduleuze registratietechniek van domeinnamen. De cybersquatter beoogt vaak verschillende doelen.: de domeinnaam aan de merkhouder verkopen tegen een zeer hoge prijs.;
Waarde domeinnaam Makelaarsdomeinnaam.nl.
Juist, die actiebereidheid wordt mede bepaald door de kwaliteit van je domeinnaam. In bijna elk land van de wereld voltrekt de aanvraag en registratie van domeinnamen zich in een steeds sneller tempo. De waarde van een domeinnaam is niet eenvoudig te bepalen.
Websites en domeinnamen, vermogensrechten of niet? Overdraagbaarheid, beslag en huur-koop.
Het gaat derhalve alleen om de vraag of een website en een domeinnaam als een vermogensrecht in de zin van artikel 3.6 BW kunnen worden gekwalificeerd, derhalve als rechten die overdraagbaar zijn, of er toe strekken de rechthebbende stoffelijk voordeel te verschaffen, ofwel verkregen zijn in ruil voor verstrekt of in het vooruitzicht gesteld stoffelijk voordeel zijn vermogensrechten. Uit de omstandigheid dat zowel de website als de domeinnamen zijn verkocht valt af te leiden dat zij voor de eigenaar ervan een bepaalde waarde vertegenwoordigen en dat het exclusief beheer/gebruik van de website en het exclusief gebruik van de domeinnaam kunnen worden overgedragen aan een derde tegen betaling.
Verkoopverzoek Ethernext Domain Trading.
U besluit een domeinnaam te verkopen. Lees hier handige tips en advies voor het verkopen van een domein. Domeinnaam Waarde bepalen. Denk goed na hoeveel u voor een domeinnaam wilt vragen. Gegadigden geven zeker geen duizenden euros uit voor het kopen van een vage domeinnaam die ze zelf ook hadden kunnen bedenken.

Contacteer ons