Resultaten voor domeinnaam verkopen welke prijs

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     domeinnaam verkopen welke prijs
 
Algemene voorwaarden.
COMBELL draagt op geen enkele wijze enige aansprakelijkheid voor het ter kwader trouw registreren van domeinnamen door derden, het registreren van domeinnamen op verzoek van de klant welke een inbreuk zouden uitmaken op rechten van derden, enz. De klant zal COMBELL telkens vrijwaren voor eventuele aanspraken van derden ingevolge de registratie van een domeinnaam.
Domeinregistratie, bemiddeling en advies CARD Solutions.
Wij kunnen de aankoop voor u uitvoeren. Wij weten precies hoe te handelen en welke prijzen redelijk zijn. Dit is een maatwerk proces waar u nauw bij betrokken blijft. Wij rekenen bij daadwerkelijke verkoop slechts een percentage ca. 10-15% voor de bemiddeling. Eventuele extra kosten voor veilige overdracht worden doorbelast bv. via een Escrow-service, ca. Domein bemiddeling in het kort.: Onderzoek naar de houder van het gewenste domeinnaam en de eventuele overname mogelijkheden.; Begeleiding bij het aankoopproces, van prijs onderhandelingen tot de uiteindelijke verkoop én overdracht.; Als koper blijf je tijdens het gehele domeinbemiddeling traject uiteraard anoniem voor de verkoper. U bent in het bezit van een domeinnaam en die wilt u voor een reële prijs verkopen.
Webdesign My-Websitebuilder.com, Oudenaarde, webapplicaties, registratie domeinnaam, grafisch ontwerp, websites, reclame bureau, mobiele website, webshop, webarchitecten.
Alle nieuwe websites e-commerce shops webapplicaties zullen worden aangeboden in de fel begeerde en hele stabiele en meest performante technologie die alleen maar beter wordt door ouder te worden. Wij staan steeds tot uwer beschikking, kies onderstaand welke support u behoeft.
E-shop prijs Webnode.
Met een hogere bandbreedte kun je zonder zorgen genieten van het toenemende aantal bezoekers. Maak eenvoudig professionele e-mailadressen die overeenkomen met de domeinnaam van je website bijvoorbeeld david@mijn-bedrijf.nl. Sluit eenvoudig een onbeperkt aantal al bestaande domeinen aan of koop een nieuwe domein via Webnode.
Mijn domeinnaam is al bezet, wat nu? Frankwatching.
Zo weet je of de waarde van de domeinnaam overeenkomt met de prijs die jij in gedachten hebt. Wil je zelf aan de slag? Volg dan onderstaande stappen.: Check of de domeinnaam al actief in gebruik is. Een actieve domeinnaam overnemen is lastig, maar niet onmogelijk. Bekijk ook of er historische transacties bekend zijn en of er activiteit op de domeinnaam is geweest. Onderzoek welke partij de houder is van de domeinnaam.
Hoeveel is mijn domeinnaam waard? Undeveloped.
Vaak is het een inschatting en moet je voor jezelf bepalen wat jij de domeinnaam waard vind. Stel voor jezelf een minimaal bedrag in dat je ervoor wilt hebben en maak van de prijs een vraagprijs, zodoende heb je altijd de mogelijkheid om te onderhandelen met de potentiële koper. Ben je benieuwd welke prijzen er gehanteerd worden op onze marktplaats?
Handel in domeinnamen DNEX.be.
Er is geen wettelijke bepaling die een verbod instelt op de handel in domeinnamen, ook DNS.BE vermeldt in haar algemene voorwaarden nergens dat het verboden zou zijn domeinnamen op frequente basis te kopen en/of te verkopen. De handel in domeinnamen die inbreuk maken op intellectuele rechten wordt via de Wet van 26 juni op het Wederrechtelijk Registreren van Domeinnamen wel aan banden gelegd. De algemene voorwaarden van DNS.BE stellen overigens eveneens beperkingen aan welke domeinnamen geregistreerd en bijgevolg verhandeld kunnen worden. Zowel in Nederland artikel als de Verenigde Staten uitspraak arbiter is handel in domeinnaam principieel toegelaten voor zover geen inbreuk gepleegd wordt op intellectuele rechten van derden.
Registry voor be, brussels en vlaanderen DNS Belgium.
Ontdek hier welke delen van woorden het meest gebruikt werden in be-domeinnamen in de maand december. Een sterke naam voor jouw bedrijf. Ben je op zoek naar tips en inspiratie voor je eigen domeinnaam? Twijfel je of je je eigen naam zou gebruiken als bedrijfsnaam?

Contacteer ons