Op zoek naar je domeinnaam verkopen?

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     je domeinnaam verkopen
 
Object moved.
Domeinnamen vlaanderen, gent en brussels beduidend duurder Binnenland Nieuws HLN.
DNS Belgium, de beheerder van de domeinnamen be, brussels en vlaanderen, gaat 20 euro vragen aan zijn agenten voor een domeinnaam eindigend op vlaanderen of brussels. Die agenten verkopen de domeinnamen door en de consument kan wellicht voor een basisprijs van ongeveer 25 euro een exemplaar op de kop tikken.
Domeinnaam checken Domein kopen verkopen! Berekenen.info.
Snel jouw domeinnaam checken online en deze domeinnaam registreren. Naast domeinnaam kopen tips ook veel praktische info voor het kopen, vastleggen en verkopen van goede domeinnamen met veel potentie! Is jouw domeinnaam vrij voor registratie? Doe snel de Domeincheck Online. Voor een Website Maken gebruik je naast een domeinnaam ook Webhosting.
SEO Consult domeinnaam vrij domeinnaam verkopen.
hoe zit dat percies? eerst wil ik graag weten wat dit betekent; vanzelfsprekend kun je de domeinnaam na het openen van de veiling niet aan iemand verkopen buiten Sitedeals! als ik mijn domeinnaam hier veiling, kan ik niet buiten die website hem verkopen!
Domeinnaam verkopen, bekijk onze handige tips!
Domeinnaam verkopen, hoe doe ik dat? Heb je goede domeinnamen geregistreerd waar je eigenlijk vanaf wilt en waarvan je verwacht dat ze grof geld gaan opleveren? Lees dan dit blog met enkele tips om je domeinnaam te verkopen! Waar begin je als je een domeinnaam wilt verkopen? Allereerst zal je zelf marktonderzoek moeten doen, om erachter te komen wat er voor soortgelijke domeinen gevraagd wordt op diverse sites. Ook kan je controleren wat er nog vrij is aan domeinnamen die over hetzelfde onderwerp gaan. Let er wel op dat de vraagprijzen die je tegenkomt op sites vaak buitensporig hoog zijn. De verkoper hoopt namelijk dat iemand toehapt. Voor het uitvoeren van je marktonderzoek is Google een geschikt startpunt. Google op verschillende termen en bekijk de vraagprijzen op domeinnaam verkoop sites als Sedo.
Extra zakcentje verdienen? Registreer slimme domeinnamen Host-reviews.nl.
Registreer je een domeinnaam die voor een ander erg interessant is, dan kun je deze domeinnaam aan deze persoon of aan dit bedrijf verkopen. Voor een paar tientjes, maar ook voor een paar honderd euro of zelfs voor een paar duizend euro.
Merken in domeinnamen, hoe zat dat ook alweer? ICTRecht. Merken in domeinnamen, hoe zat dat ook alweer? ICTRecht.
In principe gebruik ik de domeinnaam niet commercieel, ik verkoop namelijk geen product via het merknaam domein. En dan is nog de vraag, stel dat ik een domeinnaam met een merknaam registreer en deze niet gebruik met het idee om hem later te verkopen aan de merkeigenaar. Wordt ik dan verplicht om het domein over te dragen? Stel je ook voor dat ik snel ben en tientallen domeinnamen met een nieuw merknaam registreer, ben ik dan gewoon een lastpoot voor de merknaam eigenaar of ben ik dan in overtreding?
Domeinnaam verkopen Webwinkel Forum.
Re: Domeinnaam verkopen. 20 maart 2015. Die Europese wetgeving heeft die waarschijnlijk zelf opgesteld om te kopen voor een laag bedrag. Er zijn namelijk geen regels, het is net wat je zelf al aangeeft wat men er voor over heeft. Vroeger werden domeinnamen zelfs verkocht voor meer dan 10 miljoen maar probeer in een onderhandeling te komen en eindig op een prijs die jij er voor wil hebben.

Contacteer ons