Resultaten voor je domeinnaam verkopen

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     je domeinnaam verkopen
 
Domeinnaam checken Domein kopen verkopen! Berekenen.info.
Snel jouw domeinnaam checken online en deze domeinnaam registreren. Naast domeinnaam kopen tips ook veel praktische info voor het kopen, vastleggen en verkopen van goede domeinnamen met veel potentie! Is jouw domeinnaam vrij voor registratie? Doe snel de Domeincheck Online. Voor een Website Maken gebruik je naast een domeinnaam ook Webhosting.
domeinnaam verkopen via gespecialiseerde veilingen.
Je kan natuurlijk ook rechtstreeks aan een belangstellende de domeinnaam verkopen. Soms kunnen kopers je benaderen met een email. Je contactgegevens zijn vaak te verkrijgen uit de Whois op het internet. Voordeel van een directe verkoop is dat je de commissiekosten uitspaart.
Domeinnaam kopen of verkopen.
Akeneo cloud hosting. Specs en prijzen. Laten we partners worden. Domeinnaam kopen of verkopen wat jij moet weten. Laatste update: 3 jaar geleden. Tags: domein, domeinnaam. Wil je een domeinnaam kopen of juist verkopen? Houdt dan rekening met een aantal zaken. Dit artikel legt uit waar je op moet letten en hoe je tot een goede prijs komt voor een domeinnaam. Een domeinnaam verkopen. Er zijn geen verplichtingen of regels bij het bepalen van een prijs voor een domeinnaam. Je kunt zelf bepalen wat je voor een domeinnaam vraagt. Natuurlijk geldt hier wel dat je redelijk moet blijven als je je domeinnaam echt wilt verkopen. Domeinnamen verschillen ook in waarde. Hoe langer een domeinnaam, hoe minder waard deze eigenlijk is. Korte domeinnamen zijn moeilijk te krijgen, makkelijk te onthouden en daardoor zeer gewild.
Extra zakcentje verdienen? Registreer slimme domeinnamen Host-reviews.nl.
Registreer je een domeinnaam die voor een ander erg interessant is, dan kun je deze domeinnaam aan deze persoon of aan dit bedrijf verkopen. Voor een paar tientjes, maar ook voor een paar honderd euro of zelfs voor een paar duizend euro.
Merken in domeinnamen, hoe zat dat ook alweer? ICTRecht. Merken in domeinnamen, hoe zat dat ook alweer? ICTRecht.
In principe gebruik ik de domeinnaam niet commercieel, ik verkoop namelijk geen product via het merknaam domein. En dan is nog de vraag, stel dat ik een domeinnaam met een merknaam registreer en deze niet gebruik met het idee om hem later te verkopen aan de merkeigenaar. Wordt ik dan verplicht om het domein over te dragen? Stel je ook voor dat ik snel ben en tientallen domeinnamen met een nieuw merknaam registreer, ben ik dan gewoon een lastpoot voor de merknaam eigenaar of ben ik dan in overtreding?
Geld verdienen met een domeinnaam STRATO.
Natuurlijk kunnen domeineigenaren ook actief optreden als verkoper en hun domeinnaam aanbieden. We zetten de drie meest voorkomende manieren om domeinen te verkopen op een rij. De koper benadert de eigenaar rechtstreeks. Als je erachter komt dat het gewenste domein al toegewezen is, kun je direct contact opnemen met de domeinhouder.
Domeinnaamrecht Hoe kun je een domeinnaam overnemen?
Waar moet je op letten als je een domeinnaam wilt verkopen? Als je een domein wil aanbieden en doorverkopen, dan moet je niet alleen de juiste koper vinden. Als je eenmaal te koop gezet hebt en je hebt een koper gevonden, is het ook belangrijk dat je niet opgelicht wordt.
Hoe kan ik het beste een domeinnaam kopen of verkopen? WebhostingAdvies.nl.
Betrouwbare informatie over website hosting en domeinnamen. Hoe kan ik het beste een domeinnaam kopen of verkopen? Bij het kopen of verkopen van een domeinnaam is het bepalen van de waarde van het desbetreffende domein de eerste horde die u dient te nemen.

Contacteer ons