Resultaten voor je domeinnaam verkopen

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     je domeinnaam verkopen
 
Wat is cybersquatting? Wat zijn de rechtsmiddelen om tegen deze praktijk in te gaan? FOD Economie.
Soms wordt ook de bekendheid van de gekozen domeinnaam misbruikt om bezoekers naar de eigen website te lokken. Zo werd bijvoorbeeld belgacom.be geregistreerd door iemand die geen enkele band had met het bedrijf Belgacom en die nadien probeerde de domeinnaam tegen een buitensporige prijs te verkopen.
Domeinnamen / E-mail Roels multimedia.
Eens uw domeinnaam bij ons geregistreerd is kunnen wij indien gewenst alle e-mail adressen voor u maken en beheren. Gebruikt u onze Combell-hosting? Dan zijn de eerste 10 mailboxen inbegrepen. GSM 0477/43 44 99. HR Dendermonde 72336. Schijf je in op de nieuwsbrief!
Mag je een domeinnaam verkopen? Hosting in Nederland.
Mag je een domeinnaam verkopen? 3 augustus, 2014. Ja, als je de houder registrant bent van een domeinnaam, staat het je in de regel vrij om deze te verkopen. De regels met betrekking tot de verkoop van domeinnamen kunnen wel verschillen per domeinextensie.
TransIP Knowledge Base Ik wil mijn domein overdragen of verkopen aan een andere partij.
Mocht je het antwoord op je vraag niet in dit artikel terug kunnen vinden, dan helpen onze helden van support je hier graag bij! Je kunt hen benaderen door de knop Neem contact op onder dit artikel te gebruiken. edithpostma 15 december 2017 495. Hoe kan ik mijn domeinnaam in de etalage zetten, ik wil hem verkopen?
223.523 Marktplaats domeinnamen Simpel snel je domeinnaam verkopen bij Catchtiger.
Hier vind je alle domeinnamen die aan ons aangeboden zijn voor de verkoop. CatchTiger heeft een bemiddelende rol en zorgt voor een snelle en efficiƫnte afhandeling voor zowel de koper als de verkoper. Wil jij ook graag een domeinnaam verkopen?
Fiscus jaagt op internethandel technologie De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Pl
We" willen wel de mensen eruit halen die zaken via internet verkopen en op die manier oneerlijk concurreren met handelaars die hetzelfde in hun zaak verkopen." De fiscus heeft ondertussen een aantal computertools die het mogelijk maken om internethandelaars op te sporen die op verschillende websites actief zijn. Zo beschikken ze over software die met een krachtige zoekfunctie het internet kan scannen op telefoonnummers. Zo kan de fiscus handelaars die onder verschillende schuilnamen op diverse internetsites goederen aanbieden opsporen. Ook foto's' van een bepaald item kunnen worden teruggevonden image recognition op diverse verkoopwebsites. Op basis daarvan kan de fiscus een heel dossier opstellen van een verdachte handelaar. Dit wordt vervolgens naast de belastingaangifte van die persoon gelegd ter vergelijking. Hoeveel geld de belastingdiensten hiermee willen binnenhalen, is moeilijk te berekenen. Een" cijfer kun je hier moeilijk op plakken, zegt Dierickx.
Domeinnaam parkeren: de voor en nadelen mijndomein.nl.
Via een veilingwebsites kun je een geparkeerde domeinnaam verkopen. Dit is wel iets wat je moet doen als je echt een hele goede domeinnaam hebt kijk hier eens of van domeinhandelen je vak of hobby hebt gemaakt. Maar ja, je domeinnaam parkeren, het is niet meer dan dat.
5 redenen waarom een eigen domeinnaam zo belangrijk is.
Op www.schoenen.be verwacht iemand schoenen, en op www.vakantieveilingen.be kun je er vanuit gaan dat je kunt bieden op activiteiten. De domeinnaam van Retrofietser bevestigd wat zij verkopen: retro fietsen en alles wat daarbij komt kijken. Een eigen domeinnaam is beter te onthouden dan een sub-domeinnaam en zorgt daarmee voor betere herkenbaarheid.

Contacteer ons